Wij brengen huiselijke geluksmomenten

Hoogwaardige tuinaanleg en maatwerk houten tuingebouwen
In Midden- en Zuid-Nederland

exclusieve tuinen Van Rijn Tuinoplossingen

ÉÉN PARTIJ VOOR HET HELE TUINPROJECT, ZORGELOOS GENIETEN

Tuinaannemer in het hogere segment

Wij regelen de complete aanleg of renovatie van jouw tuin of de plaatsing van een maatwerk houten tuingebouw van A tot Z. Samen met ons personeel en een team van externe specialisten hebben we alle kennis en kunde in huis voor zelfs het meest complexe en grote tuinproject. Mede-eigenaar Sisco helpt mee in de uitvoering en is je enige aanspreekpunt. Snel schakelen en goed communiceren is zijn motto. Én wij dragen eindverantwoordelijk voor het hele project. Jij kunt dus zorgeloos met je eigen zaken bezig zijn.

ERVAAR HET BUITENLEVEN ZOALS HET IS BEDOELD

Jouw sleutel tot geluk

Welzijn zit volgens ons in een comfortabele leefomgeving, waar je rust vindt en jouw dierbaren kunt ontmoeten. We helpen je om zo’n leefomgeving te creëren in je eigen tuin, omdat we erin geloven dat buitenzijn bijdraagt aan je gezondheid. Gun jij jezelf een stapje terug te doen en bewust te genieten? Samen ontdekken we jouw typische 'tuinmomentjes' en we verzorgen een tuin of tuingebouw dat daar als een warme jas bij past.

EEN OPLOSSING PASSEND BIJ JOUW PORTEMONNEE

Haalbare en betaalbare plannen

Wat wij maken is goed en zeker niet goedkoop, maar tegelijkertijd zelden over de top exclusief. We houden simpelweg van praktische oplossingen die er mooi uitzien. Wat jij wil uitgeven, is leidend voor ons. Vrijwel direct bepalen we samen jouw budget. Zo hoef je je niet aan plannen te vergapen die niet bij je portemonnee passen. Door samen open kaart over geld te spelen, halen we het maximale resultaat uit je investering.

De meeste klanten besteden bij ons €25.000,- tot €65.000,- aan een nieuwe tuin (inclusief tuingebouw) of in het geval van een tuingebouw zonder tuinaanleg zo'n €15.000,- tot €30.000,-.
We zijn een goede match als …

EIGENZINNIG, VERNIEUWEND, PASSIEVOL EN PROFESSIONEEL

Onze mensen

We stellen ons prachtteam graag voor
Jan Blom
Tuinspecialist
Koen de Haas
Tuinspecialist
Colin van Tuyl
Tuinspecialist
Ellen van Rijn
Administratie & klantbeheer
Sisco van Rijn
Algemeen directeur
Chris van Rijn
Creatief directeur

VAN RIJN TUINOPLOSSINGEN

Selectie van projecten

Dit is een selectie van de projecten die we succesvol en met plezier samen met onze opdrachtgevers mochten realiseren.
luxe 3D tuinontwerp en aanleg Galder

EEN UNIEKE KIJK OP TUINBELEVING

Géén architectuur, wel esthetisch en praktisch

Mede-eigenaar en ontwerper Chris van Rijn (31) heeft een fascinatie voor natuur én architectuur. Een combinatie vindt hij in zijn passie om de wereld over te reizen voor de mooiste attractieparken en groene steden. Telkens keert hij vol inspiratie en energie huiswaarts om jouw tuin een unieke twist te geven. Maar natuurlijk wel afgestemd op jouw wensen, dát staat voorop!

Chris heeft een achtergrond in het creëren van belevingswerelden in themaparken. Hij pretendeert geen architect te zijn. Sterker nog: wat wij doen heeft weinig met architectuur te maken. Bij ons staan stijl, materiaalgebruik en vormgeving in dienst van emotie en woongenot. Chris zoekt altijd naar een balans tussen esthetiek en praktisch gebruik. We maken mooie leeftuinen en authentieke tuingebouwen waar jij je prettig in voelt.

COÖRDINEREN EN PARTIJEN BIJEEN BRENGEN ZIT IN ONZE GENEN

Alle disciplines bijeen, één aanspreekpunt

Mede-eigenaar Sisco van Rijn (59) is een groenman pur sang. Zijn planten- en bomenkennis is verbluffend en zijn ervaring met alle facetten van tuinaanleg ruim. In de rol van bedrijfsleider en directeur was hij in zijn carrière eerder zeer betrokken bij de ontwikkeling van groen in de openbare ruimte. Na het aansturen van grote gemeentelijke groenprojecten, voelt het samenbrengen van partijen in een tuin voor hem als een tweede natuur.

Sisco weet perfect wat hij zelf goed kan en waar anderen beter in zijn. We vinden het geen schande om expertise in te huren, als de coördinatie en communicatie maar via ons loopt. En daar steekt Sisco zijn hand voor in het vuur!
aanleg luxe tuin Zoetermeer Van Rijn Tuinoplossingen