VAN ONDERNEMERSDROOM TOT FLOREREND FAMILIEBEDRIJF

Onze geschiedenis

Het ondernemersavontuur van ons gezin startte in de herfst van 2016. Vader Sisco stopte toen als mede-eigenaar van een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf voor de openbare ruimte en zoon Chris studeerde af op het ontwerpen van beleving in attractieparken, zoals de Efteling. Samen met echtgenote en moeder Ellen borrelde er een idee voor een nieuwe onderneming in het particuliere groen. Zou het bundelen van onze krachten niet tot iets bijzonders kunnen leiden? Het leek ons fantastisch om bij de mensen thuis een prachtige buitenstek te creëren, vol groenbeleving en gericht op ontspannen en ontmoeten. We waagden de gok… Wennen was het zeker, werken voor ambtenaren is werkelijk anders dan het helpen van particulieren. Het bleek een gouden zet, voor ons is het intussen een tweede natuur geworden. Heerlijk om bij te mogen dragen aan jouw woongenot!

GESTAGE GROEI SINDS 2020

Focus op woongenot

Zeker sinds die vervelende coronaperiode groeit ons bedrijf hard. Woongenot is een levensbehoefte geworden en velen investeren nu in de tuin. Heerlijk buitenleven rondom je eigen woning, dat wil toch iedereen? We associëren het als Nederlanders graag met levensgeluk. Ondanks de huidige hoge kosten voor het dagelijks leven, blijft onze agenda dus druk bezet! Intussen hebben wij ons team uitgebreid, maar mede-eigenaar Sisco staat het grootste gedeelte van de week ook nog gewoon bij klanten in de tuin. Niet alleen om aan te sturen, maar ook om lekker bezig te zijn in de buitenlucht. Ellen en Chris bundelen juist op kantoor hun kracht om alle voorbereidingen in goede banen te leiden. Binnen een paar jaar hopen wij nog meer gezinnen te kunnen helpen door verdere uitbreiding van ons team en materieel.

Wie zijn wij

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

EIGENZINNIG, VERNIEUWEND, PASSIEVOL EN PROFESSIONEEL

Onze mensen

We stellen ons prachtteam graag voor
Jan Blom
Tuinspecialist
Koen de Haas
Tuinspecialist
Colin van Tuyl
Tuinspecialist
Ellen van Rijn
Administratie & klantbeheer
Sisco van Rijn
Algemeen directeur
Chris van Rijn
Creatief directeur

EEN UNIEKE KIJK OP TUINBELEVING

Géén luxe architectuur, wel praktisch en mooi

Een tuin of tuingebouw op maat, op een creatieve en technisch correcte manier helemaal afgestemd op jouw wensen. Dat is waar wij voor staan. We vinden het vooral belangrijk dat jij je er thuis voelt, onze smaak doet niet ter zake. We werken dus anders dan een architect die een eigen stijl wil laten zien. We gaan voor een leefbaar resultaat, dat praktisch is in gebruik. Binnen jouw budget kiezen we uiteraard voor de mooiste oplossing, maar functie gaat bij ons vrijwel altijd boven vorm. Zeker mooi, maar verder niet onnodig luxe of duur. Gewoon goed en waar voor je geld!

COÖRDINEREN EN PARTIJEN BIJEEN BRENGEN ZIT IN ONZE GENEN

Als Tuinaannemer regelen wij álles

Na het aansturen van grote gemeentelijke groenprojecten, voelt het samenbrengen van partijen in een tuin voor Sisco als een tweede natuur. Hij weet perfect wat wij zelf goed kunnen en waar anderen beter in zijn. We vinden het geen schande om expertise in te huren, als de prijs en kwaliteit daar beter van worden. Als de coördinatie en communicatie maar via ons loopt, zodat jij met één partij zaken doet... En daar steekt Sisco zijn hand voor in het vuur! Onze aanpak is uniek in de branche. Vrijwel nergens vind je tuinontwerp, tuinaanleg, houten tuingebouwen en bijvoorbeeld zwembaden bij één aanbieder. Jou ontzorgen in het totale project, daar ligt onze kracht.

VAN RIJN TUINOPLOSSINGEN

Selectie van projecten

Dit is een selectie van de projecten die we succesvol en met plezier samen met onze opdrachtgevers mochten realiseren.

IN GESPREK MET SISCO VAN RIJN

"Mooie dingen maken, dat is nu mijn passie!"

Al 40 jaar ben ik actief in het groen. Ik begon als Loodsbaas bij een kwekerij, waar ik veel te weten kwam over planten en bomen. Door zelf mee te sjouwen, heb ik geleerd wat aanpakken is. Later leidde ik een groentak binnen een aannemersbedrijf en daarna was ik samen met een compagnon 10 jaar eigenaar van een groenvoorzieningsbedrijf voor de openbare ruimte. Ik stuurde veel personeel aan, een mooie uitdaging maar tegelijkertijd geen zegen. Nu zijn we veel kleiner georganiseerd en werk ik deels zelf weer mee buiten. En dat bevalt goed! Ik maak een technische vertaling van onze creatieve ontwerpen, zodat het resultaat niet alleen mooi maar vooral ook constructief degelijk is. Ik zorg ervoor dat de grote lijnen kloppen, maar let ook op het fijne detailwerk. Verder verzorg ik de logistiek en planning, zodat jij een traject zonder zorgen ervaart. Het enthousiasme van klanten geeft mij een enorme voldoening. Mooie dingen maken, dat is nu mijn passie!

IN GESPREK MET CHRIS VAN RIJN

"We gaan voor een plan dat het maximale uit jouw budget haalt"

Al jaren reis ik de wereld over om de beste attractieparken te bezoeken. Naast de adrenalinekick van spectaculaire achtbanen, vind ik de belevingswerelden van attractieparken inspirerend. Het heeft een interesse gewekt voor het maken van een bijzondere omgeving waar architectuur en natuurschoon samenkomen. Mijn passie ligt in het creatieve proces, waarbij ik nadenk over een goede vertaling van jouw wensen. Ik ga voor functionele oplossingen, maar ben ook graag bezig met sfeerbeleving. Met een samenspel van vorm-, kleur- en materiaalgebruik zorg ik voor het wow-gevoel. Maar het állerbelangrijkste is om een plan te presenteren dat het maximale uit jouw budget haalt. Verder hoop ik met onze visie op totaalontzorging een verschil te maken in onze van oorsprong traditioneel georganiseerde en versnipperde branche. Ik ben trots op onze hoge klantwaardering, die bewijst dat we op goede weg zijn!

IN GESPREK MET ELLEN VAN RIJN

"Communiceren met ons voelt hopelijk als een eitje"

Mijn echtgenoot en zoon regelen jouw project inhoudelijk van A tot Z, maar de communicatie vind ik nét zo belangrijk. Al vanaf het eerste contact probeer ik je van een goed advies en een prijsindicatie te voorzien. Niet om direct zaken te doen, maar gewoon om je te helpen om een stap te zetten. Hopelijk wekken we daarmee het vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan. En ook in dat traject zorg ik ervoor dat communiceren met ons voor jou voelt als een eitje. Je kunt rekenen op snelle en uitgebreide afhandeling van mails, telefoon en Whatsapp. Zélfs in het weekend en in de avonduren. Ik schrijf alles op, dus over een maand weten we ook nog van afspraken die vandaag zijn gemaakt. Ik verzorg verder onze facturatie en boekhouding, zodat ook dat proces voor jou vlekkeloos en transparant verloopt. Als jij daar, naast het geleverde werk, tevreden over bent, is mijn werk geslaagd!

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite