Een mooie landelijke tuin laten aanleggen?

Wil jij graag het eeuwige vakantiegevoel? Stel je eens voor: een weelderige oase van rust en schoonheid, een verlengstuk van je stijlvolle woning waar je elke dag van kunt genieten. Bij Van Rijn Tuinoplossingen begrijpen we de waarde van een prachtig aangelegde landelijke tuin die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Laat ons daarom jouw landelijke tuin met veel groen aanleggen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met complexe en grote tuinprojecten. Als gepassioneerde tuinaannemers in het hogere segment, zijn we gespecialiseerd in het creëren van adembenemende buitenruimtes voor particulieren die op zoek zijn naar het ultieme woongenot. Het ontwerpen van een (grote) landelijke tuin is voor ons dan ook bekend terrein. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een gratis Quickscan aan voor een vrijblijvend advies en een prijsindicatie. 

Waarom een landelijke tuin laten aanleggen door ons?

Wij zijn meer dan alleen tuinontwerpers; we zijn jouw partners in het realiseren van de landelijke tuin van je dromen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om complete landelijke tuinrenovaties op maat aan te bieden. Als Tuinaannemer regelen we het project van A tot Z, samen met een team van externe specialisten. We luisteren naar jouw wensen, vertalen ze naar een haalbaar en betaalbaar plan en voeren dat uit met onze technische expertise. We maken het liefst praktische tuinen met veel gebruiksgemak. Bij een landelijke tuin passen we daarnaast bijzonder groen toe, dat jou helpt te ontspannen. 

Wat maakt ons uniek? Als klein familiebedrijf zijn we uitmuntend in communicatie en service, zoals je ook kunt lezen in onze reviews. We kijken bovendien nuchter naar jouw landelijke tuin en zijn eerlijk en open over wat er kan binnen jouw budget en wat niet. Zo hoef je je niet te vergapen aan plannen die nooit werkelijkheid zullen worden. Tot slot is onze totaalontzorging uniek in de branche: van inbouwzwembad tot luxe overkapping, wij regelen het voor je. 

Landelijke tuin

De verschillende kenmerken van een landelijke tuin

Iedere tuinstijl heeft unieke, herkenbare kenmerken. Bij een landelijke tuin werken we vaak met organische vormen en een rond lijnenspel. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waarbij de tuin avontuurlijk oogt. De landelijke uitstraling ontstaat natuurlijk ook door het gebruik van natuurlijk ogende materialen en de toevoeging van voldoende groen, zoals bomen, struiken en vaste planten. De borders zijn in een landelijke tuin vaak weelderig, met bonte kleuren en veel soorten door elkaar. De eventuele toevoeging van een waterpartij, zoals een (zwem)vijver, maakt jouw landelijke tuin helemaal af. Onze landelijke tuinen zijn als het ware een verlengstuk van de natuur.

Ondanks de organische uitstraling, zorgen we wel voor samenhang en behapbaar onderhoud. Een gazon vormt in landelijke tuinen een welkome afwisseling, het brengt rust tussen de sierlijke elementen. We maken landelijke tuinen bij vrijstaande woningen, maar ook bij een twee-onder-één-kap woning of zelfs een rijwoning kun je de landelijke tuinstijl toepassen. Met onze ervaring en expertise maken we er wat van! Droom jij van een landelijke tuin, maar heb je geen zin, tijd of inspiratie om de tuin aan te pakken? Besteed je landelijke tuinaanleg dan aan ons uit. Laten we eens sparren over de mogelijkheden!

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met maart 2024
  0%
  9.3
  Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
  - Berkel-Enschot
  Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
  - Oisterwijk
  Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
  - Breda
  Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
  - CHAAM
  Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
  - Boxtel
  142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Vraag een gratis offerte op voor jouw landelijke tuin!

  We vinden het ontzettend belangrijk om het budget voor jouw tuin vooraf vast te stellen. Aan de hand van dit budget en de bijbehorende wensen, stellen we gezamenlijk een tuinontwerp op. Op deze manier kom je niet onnodig voor onaangename verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de kosten of wil je een exacte prijsberekening ontvangen voor jouw landelijke tuin? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag een gratis offerte op!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite