Een mooie landelijke tuin laten aanleggen?

Wil jij graag het eeuwige vakantiegevoel? Stel je eens voor: een weelderige oase van rust en schoonheid, een verlengstuk van je stijlvolle woning waar je elke dag van kunt genieten. 

Bij Van Rijn Tuinoplossingen begrijpen we de waarde van een prachtig aangelegde landelijke tuin die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

 

Waarom een landelijke tuin laten aanleggen door ons?

Wij zijn meer dan alleen tuinontwerpers; we zijn jouw partners in het realiseren van de tuin van je dromen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om complete landelijke tuinrenovaties op maat aan te bieden. 

Als Tuinaannemer regelen we het project van A tot Z, samen met een team van externe specialisten. We luisteren naar jouw wensen, vertalen ze naar een haalbaar en betaalbaar plan en voeren dat uit met onze technische expertise. We maken het liefst praktische tuinen met veel gebruiksgemak. Bij een landelijke tuin passen we daarnaast bijzonder groen toe, dat jou helpt te ontspannen. 

 

Landelijke tuin

De verschillende kenmerken van een landelijke tuin

Iedere tuinstijl heeft unieke, herkenbare kenmerken. Bij een landelijke tuin werken we vaak met organische vormen en een rond lijnenspel. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waarbij de tuin avontuurlijk oogt. De landelijke uitstraling ontstaat natuurlijk ook door het gebruik van natuurlijk ogende materialen en de toevoeging van voldoende groen, zoals bomen, struiken en vaste planten. 

De borders zijn in een landelijke tuin vaak weelderig, met bonte kleuren en veel soorten door elkaar. De eventuele toevoeging van een waterpartij, zoals een (zwem)vijver, maakt jouw landelijke tuin helemaal af. Onze landelijke tuinen zijn als het ware een verlengstuk van de natuur.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Een landelijke tuin laten aanleggen op basis van een 3D tuinontwerp

We richten ons op iedereen die waarde hecht aan het investeren in woonplezier en op zoek is naar bovengemiddelde kwaliteit en luxe. Onze focus ligt op het realiseren van op maat gemaakte en luxe tuinaanleg, zonder onnodige kosten of overdreven luxe. Onze diensten zijn met name gericht op particulieren met een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kap-woning.

We staan klaar om met je mee te denken over het ontwerp en de aanleg van jouw nieuwe droomtuin. Of het nu gaat om de complete inrichting van de tuin, inclusief ontwerp, je bent bij ons aan het juiste adres als:

Landelijke tuin laten aanleggen met luxe houtbouw

Bij thuiskomst verlang je naar een oase van rust in je eigen omgeving. Onze op maat gemaakte tuingebouwen van hoogwaardige kwaliteit zijn ontworpen om je hierbij te helpen, waarbij ontspanning centraal staat.

Of je nu uitgebreid wilt barbecueën met vrienden en familie of op een warme zomeravond wilt genieten van een heerlijke fles wijn, onze houten tuingebouwen bieden de perfecte setting. Voor kinderen is het bovendien de ideale ‘chillspot’. In onze gebouwen ervaart iedereen het ultieme gevoel van thuiskomen.

Overweeg je om luxe houtbouw in je tuin te laten plaatsen? Combineer een tuingebouw met tuinaanleg via Van Rijn Tuinoplossingen voor een complete oplossing!

Vraag direct een gratis offerte op

We vinden het ontzettend belangrijk om het budget voor jouw tuin vooraf vast te stellen. Aan de hand van dit budget en de bijbehorende wensen, stellen we gezamenlijk een tuinontwerp op. Op deze manier kom je niet onnodig voor onaangename verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de kosten of wil je een exacte prijsberekening ontvangen voor jouw landelijke tuin? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag een gratis offerte op!

Wat maakt ons uniek? Als klein familiebedrijf zijn we uitmuntend in communicatie en service, zoals je ook kunt lezen in onze reviews. We kijken bovendien nuchter naar jouw landelijke tuin en zijn eerlijk en open over wat er kan binnen jouw budget en wat niet. 

Zo hoef je je niet te vergapen aan plannen die nooit werkelijkheid zullen worden. Tot slot is onze totaalontzorging uniek in de branche: van inbouwzwembad tot luxe overkapping, wij regelen het voor je. 

Projecten waar we trots op zijn

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Vakmanschap tot in de puntjes Wat een fijne samenwerking! Met familiebedrijf Van Rijn hebben we gekozen voor vakmanschap, maatwerk, kennis van zaken. Van tuinontwerp tot oplevering tuin was het een [...]
  - Den Haag
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  151 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite