Een houten garage bouwen die past bij jouw wensen

Wil jij graag een luxe houten garage op maat laten bouwen zodat jouw auto altijd droogstaat? Wil jij een overdekte parkeerplaats voor de auto of heb je behoefte aan extra (opslag)ruimte? Dan is een houten garage een perfecte oplossing. Een luxe houten garage heeft écht meerwaarde voor jouw tuin en woning. Trek de luxueuze uitstraling van de woning door naar de garage en leg een verbinding met de tuin. Onze houten garages zijn meer dan een opslagruimte.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van houten garages op maat. Wij zijn een klein familiebedrijf en hebben ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring met verschillende garageprojecten. Ben jij benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Plan een Gratis Quickscan in!

Waarom een houten garage op maat laten bouwen?

Hecht jij veel waarde aan vakmanschap en wil jij de liefde voor het vak terugzien als je besluit een houten garage op maat te laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gebruiken duurzame bouwmethoden en verantwoord FSC hout. Niet alleen is dit beter voor het milieu en jouw omgeving, de houten garage gaat ook nog langer mee.

Onze werkwijze bij het bouwen van een houten garage

Tijdens het traject vinden wij het ontzettend belangrijk dat er sprake is van een open communicatie. Wij werken standaard met één vast aanspreekpunt en wij dragen alle verantwoordelijkheid gedurende het gehele traject. Heb jij tussentijds vragen of wil je zaken nader bespreken? Wij zijn altijd bereikbaar. We houden de lijntjes kort en dat is wel zo prettig. We werken samen met verschillende specialisten, intern en extern. Alle specialisten delen dezelfde hoge standaarden. Doordat we deels werken met externe vakmensen, verrijken wij onze disciplines. Heb jij een complexe tuinuitdaging? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Volledig op maat gemaakte houten garage laten bouwen

Is een houten garage op maat gewenst? We laten de standaardmodellen los. Alle projecten zijn volledig gepersonaliseerd en zelfstandig ontworpen. Er is ruimte om jouw wensen te implementeren. Wij bouwen uitsluitend maatwerk houten garages op maat waarbij de detailafwerking hoog in het vaandel staat. De maatvoering, constructie, het dak en nog veel meer wordt volledig in overleg opgesteld. Laat je een houten garage door Van Rijn Tuinoplossingen bouwen? Dan krijg je écht iets unieks. Het sluit naadloos aan bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning en tuin.

Mits gewenst, gaat onze ontwerper eerst voor je aan de slag met een 3D ontwerp. Wij leveren altijd eerst een technische tekening. Wil je graag weten wat wij in het verleden hebben gerealiseerd? Bekijk dan onderstaande projecten en ontdek de mogelijkheden.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Verschillende opties en extra’s

  Het is mogelijk om de houten garage te voorzien van een aantal handige en luxe extra’s. Bekijk het overzicht met aanvullende faciliteiten. Heb je specifieke wensen? Wij zijn altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken.

  Sanitaire voorzieningen

  Vind jij het prettig om in verschillende ruimtes toegang te hebben tot sanitaire voorzieningen? Wij realiseren ook de aanleg van toiletten, douches en andere sanitaire voorzieningen in houten garages. Ook de aanleg van een complete badkamer is mogelijk. Wij verzorgen ook de aansluiting op het riool en de koud- en warmwatertoevoer.

  Isolatie, verwarming en glazen schuifwanden

  Zit jij in de koudere dagen graag te knutselen in de garage en wil je er zeker van zijn dat alles goed geïsoleerd is? Wij helpen je met de juiste isolatie van jouw houten garage. Zorg voor een constante, aangename temperatuur en laat het dak, de wanden en eventueel de vloer goed isoleren. Ook de aanleg van (vloer)verwarming en glazen schuifwanden is een optie.

  Fundering en vloer

  Mocht het nodig zijn, gaan wij ook aan de slag met de ondergrond van de houten garage. Heb je veel last van een zachte ondergrond? Dan kunnen wij de grond onderheien. Vermijd alle kansen op verzakking en laat een gevlinderde (gepolijste) betonvloer leggen. Erg stijlvol en betrouwbaar!

  Wat kost de aanleg van een houten garage?

  Wij rekenen een gemiddeld bedrag van €650,- per vierkante meter voor de ruwe houtbouw. Dit is dus exclusief de kosten voor de verlichting, elektra, vloer en fundering. Zijn er eventuele sloopwerkzaamheden benodigd? Dan worden deze kosten meegenomen in de totale prijs. Tot slot worden ook extra’s zoals wandisolatie, ramen en deuren nog toegevoegd aan de prijs. Gemiddeld is de grootte van een houten garage 6 bij 3 meter. Voor de ruwe houtbouw moet je denken aan een investering van €11.700,-. Het complete plaatje inclusief elektra, verlichting en andere benodigdheden brengt de investering op ca. €15.000,-.

  Een houten garage bouwen, het budget

  Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst met jou in gesprek. In overleg bespreken we de verschillende punten. Het budget komt in een vroegtijdig stadium aan bod. Daarnaast vragen we ook direct naar jouw wensen en eisen. Wij kunnen dan eerlijk aangeven of alles te realiseren is binnen het vastgestelde budget. Dat is wel zo prettig want zo voorkomen we onaangename verrassingen. Dit is een zeer realistische weergave van het mogelijke eindresultaat. Bij akkoord gaan wij graag voor je aan het werk en bouwen wij een prachtige houten garage!

  Laat ons je helpen met het bouwen van je houten garage!

  Wil jij graag jouw garageproject uitbesteden en vind je het belangrijk dat dit op een vakkundige, professionele manier wordt aangepakt. Dan zijn wij je ideale partner. Vermijd de budgetoplossing en kies voor kwaliteit. Wij realiseren prachtige houten garages waar jij nog jaren van kunt genieten. Wij voorzien je graag van een prijsindicatie. Neem eenvoudig contact met ons op en samen bespreken we de verschillende mogelijkheden.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite