Wil jij een luxe tuinhuis op maat laten plaatsen?

Wil jij de luxe van jouw woning doortrekken naar de tuin? Mis je op dit moment het echte ‘wow’-gevoel? Laat Van Rijn Tuinoplossingen een luxe houten tuinhuis op maat plaatsen. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw wensen en voorkeuren te vertalen in een passend tuinproject. Creëer meer opslag- en leefruimte in de tuin. Het laten aanleggen en plaatsen van een luxe tuinhuis op maat biedt ontzettend veel nieuwe mogelijkheden. Heerlijk op een fijne zomeravond even jezelf terugtrekken of meer genieten van de natuurlijke omgeving. Met een luxe tuinhuis van Van Rijn Tuinoplossingen is het mogelijk.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wil jij bijvoorbeeld een luxe tuinhuis met overkapping? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Vraag een gratis offerte op, wij gaan gelijk voor je aan de slag!

Waarom een luxe tuinhuis laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor een tuinproject op maat. Wij staan voor expertise, nauwkeurigheid en snelle, heldere communicatie. Ieder luxe houten tuinhuis op maat is écht uniek. Wij wijken af van standaardmodellen en tuinhuizen uit massaproductie. Heb je specifieke wensen op het gebied van afwerking, afmetingen, ramen, deuren of verlichting? Wil je een luxe tuinhuis op maat met overkapping? Geen enkel probleem. Wij luisteren graag en denken in oplossingen. Bij maatwerk is alles mogelijk!

exclusief eiken bijgebouw poolhouse Blaricum tuinhuis op maat
tuinhuis op maat

Een luxe tuinhuis met overkapping op maat: opbergruimte voor ieder perceel

Een luxe tuinhuis op maat heeft weinig weg van een oude, vervallen tuinschuur. Onze tuinhuizen zijn uiterst geschikt als opbergruimte. De ideale plaats waar jij gemakkelijk allerlei spullen kwijt kunt: alles van tuingereedschap tot aan hout en andere benodigdheden. Ook de golftas of de grasmaaier blijven in de luxe tuinhuizen beschut tegen weer en wind. In samenwerking met jou zorgen wij ervoor dat het tuinhuis aansluit bij de stijl van de tuin én de woning.

Het ultieme buitenverblijf: een luxe tuinhuis op maat met overkapping

Onze luxe tuinhuizen met overkapping op maat zijn niet alleen geschikt als opbergruimte, ze zorgen ook voor een geheel nieuwe beleving in jouw tuin. Met de plaatsing van een luxe tuinhuis met overkapping geniet je het hele jaar van het buitenleven. In de zomer zet je de deuren open en laat je alles heerlijk doorwaaien. Je hebt de ruimte om lekker in de stoel te ploffen met een boekje en een lekker drankje. Even ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. Onze luxe tuinhuizen zijn multifunctioneel en voor meerdere doeleinden inzetbaar. Profiteer van het beste van twee werelden en laat een luxe tuinhuis met overkapping plaatsen. Zo geniet je alle seizoenen van je tuin. Tijdens de warme zomerdagen zoek je makkelijk de verkoeling op in de schaduw. Maar ook tijdens regenachtige dagen verzeker je jezelf van een droog een sfeervol plekje. Een luxe tuinhuis met overkapping biedt het allemaal!

tuinhuis op maat

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  eikenhouten overkapping maatwerk Van Rijn Tuinoplossingen tuinhuis op maat

  Onze authentieke bouwwijze bij het realiseren van een luxe tuinhuis met overkapping op maat

  Onze luxe houten tuinhuizen op maat worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Dat wordt gedaan om het gebruik van schroeven zo veel mogelijk te vermijden. Wij werken op basis van computergestuurde precisie, alles wordt tot op de millimeter nauwkeurig uitgewerkt. Het dak van het luxe tuinhuis wordt bedekt met Bitumen door een gecertificeerde dakbedekker. Heeft een pannendak of rietdak jouw voorkeur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij de dakisolatie. Dit wordt aangebracht om in een later stadium mogelijke schimmel- en condensvorming te voorkomen. Het hele jaar door genieten in jouw nieuwe tuinhuis op maat? Wij helpen je graag verder met wandisolatie en vloerisolatie.

  Jouw luxe houten tuinhuis met overkapping op maat volledig verzorgd

  In samenwerking met diverse externe specialisten beschikken wij over allerlei expertises om aan jouw vraag te voldoen. Wij hechten veel waarde aan een snelle, open communicatie en daarom wordt er altijd gedurende het project één contactpersoon aangesteld. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid en dat is wel zo prettig.

  Bij het ontwikkelen van een luxe tuinhuis met overkapping maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. Over het algemeen kiezen wij voor eikenhout of Douglashout. Beide houtsoorten zijn uitermate geschikt voor constructies en gaan een heel leven mee. Eikenhout groeit in vergelijking met Douglashout minder snel en is daarom duurder in de aanschaf. De structuur en dichtheid van dit hout is wel harder dan Douglashout. Daarnaast staat eikenhout bekend om de chique, oudhollandse uitstraling. Douglashout daarentegen geeft een tuinhuis een warme, robuuste uitstraling. Minder prijzig in aanschaf, maar nog altijd zeer betrouwbaar.

  eiken bijgbouw met buitenkeuken

  Extra opties en mogelijkheden

  Wij voorzien jouw nieuwe luxe tuinhuis graag van extra opties. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

  Sanitaire voorzieningen en keuken

  Wij voorzien jouw nieuwe luxe tuinhuis graag van extra opties. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

  Elektra en internetaansluiting

  Haal alles uit jouw tuinhuis en kies voor de aanleg van elektra- en internetaansluitingen. Zo kan jouw luxe tuinhuis multifunctioneel worden ingezet.

  Wat kost het laten plaatsen van een luxe tuinhuis op maat met overkapping?

  Onze klanten betalen ongeveer €650,- per m2 voor een het laten plaatsen van luxe tuinhuis met overkapping op maat. Dit is een gemiddelde en in de praktijk kan dit bedrag afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de hoge isolatiewaarde en fijne afwerking. Het bedrag van €650,- per m2 is voor de kale houtbouw. Dit is exclusief funderingsvloer, elektra en verlichting.

  eiken overkapping met buitenkeuken tuinhuis op maat
  tuininrichting Galder Van Rijn Tuinoplossingen tuinhuis op maat

  Een luxe tuinhuis met overkapping; jouw budget en plannen

  Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van jouw luxe tuinhuis met overkapping nemen we eerst telefonisch al jouw wensen en eisen door. Een eerste kostenindicatie komt meteen ter sprake. Wij vinden het belangrijk om het budget in een vroegtijdig stadium te bespreken. Zo voorkomen we vooraf namelijk onaangename verrassingen en dat is wel zo prettig. Op basis van jouw budget maken we gezamenlijk een plan dat passend is bij jouw wensen en eisen.

  Neem vandaag nog contact op voor een offerte voor een tuinhuis op maat!

  Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een luxe tuinhuis met overkapping op maat in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte op. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast is Van Rijn Tuinoplossingen ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

  eiken overkapping met buitenkeuken tuinhuis op maat
  Nog in de nazomer genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2023
  0%
  9.3
  Beloften nagekomen. Met name het contact met Sisco en zijn hulptroepen zijn ver boven gemiddeld. Steeds was inspraak mogelijk, werden er oplossingen gecreëerd voor onverwachte vraagstukken, ook [...]
  - Eindhoven
  Prettig en Prachtig! Van Rijn Tuinoplossingen is een warm en kwalitatief hoogstaand familiebedrijf. De communicatie met Chris en later Sisco is altijd prettig en open geweest. Chris heeft [...]
  - Alphen aan den Rijn
  Professioneel, persoonlijk, prachtig eindresultaat Vanaf het eerste moment is het contact met Van Rijn erg prettig geweest. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden tijdens een kop koffie met [...]
  - 's Hertogenbosch
  Prachtige tuin! Van Rijn Tuinoplossingen heeft voor ons een prachtige tuin gerealiseerd met een origineel ontwerp, mooie materialen, planten en prachtige bomen. Samen met Chris de bestrating, [...]
  - Eindhoven, Noord-brabant
  Goede service en hoge kwaliteit De service was echt heel goed en jullie nemen alle zorgen en planning uit handen: je wordt compleet ontzorgd. Jullie kwaliteit en dienstverlening is van [...]
  - Geldrop
  136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite