Wil jij een luxe tuinhuis op maat laten plaatsen?

Wil jij de luxe van jouw woning doortrekken naar de tuin? Mis je op dit moment het echte ‘wow’-gevoel? Laat een luxe houten tuinhuis op maat plaatsen. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw wensen en voorkeuren te vertalen in een passend tuinproject. Creëer meer opslag- en leefruimte in de tuin. Het laten aanleggen en plaatsen van een luxe tuinhuis op maat biedt ontzettend veel nieuwe mogelijkheden. Heerlijk op een fijne zomeravond even jezelf terugtrekken of meer genieten van de natuurlijke omgeving. Met een op maat gemaakt luxe tuinhuis is het allemaal mogelijk.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wil jij bijvoorbeeld een luxe tuinhuis met overkapping? Of een blokhut op maat in de tuin? We gaan graag voor je aan de slag. Plan een Gratis Quickscan in, wij gaan gelijk voor je aan de slag!

Waarom een luxe tuinhuis op maat laten plaatsen?

Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor een tuinproject op maat. Wij staan voor expertise, nauwkeurigheid en snelle, heldere communicatie. Ieder luxe houten tuinhuis op maat is écht uniek. Wij wijken af van standaardmodellen en tuinhuizen uit massaproductie. Heb je specifieke wensen op het gebied van afwerking, afmetingen, ramen, deuren of verlichting? Wil je een luxe tuinhuis op maat met overkapping? Geen enkel probleem. Wij luisteren graag en denken in oplossingen. Bij maatwerk is alles mogelijk!

tuinhuis op maat

Een luxe tuinhuis op maat: opbergruimte voor ieder perceel

Een luxe tuinhuis op maat heeft weinig weg van een oude, vervallen tuinschuur. Onze tuinhuizen zijn uiterst geschikt als opbergruimte. De ideale plaats waar jij gemakkelijk allerlei spullen kwijt kunt: alles van tuingereedschap tot aan hout en andere benodigdheden. Ook de golftas of de grasmaaier blijven in de luxe tuinhuizen beschut tegen weer en wind. In samenwerking met jou zorgen wij ervoor dat het tuinhuis aansluit bij de stijl van de tuin én de woning.

Het ultieme buitenverblijf: een tuinhuis met overkapping

Onze luxe tuinhuizen met overkapping op maat zijn niet alleen geschikt als opbergruimte, ze zorgen ook voor een geheel nieuwe beleving in jouw tuin. Met de plaatsing van een luxe tuinhuis met overkapping geniet je het hele jaar van het buitenleven. In de zomer zet je de deuren open en laat je alles heerlijk doorwaaien. Je hebt de ruimte om lekker in de stoel te ploffen met een boekje en een lekker drankje. Even ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. Onze luxe tuinhuizen zijn multifunctioneel en voor meerdere doeleinden inzetbaar. Profiteer van het beste van twee werelden en laat een luxe tuinhuis met overkapping plaatsen. Zo geniet je alle seizoenen van je tuin. Tijdens de warme zomerdagen zoek je makkelijk de verkoeling op in de schaduw. Maar ook tijdens regenachtige dagen verzeker je jezelf van een droog een sfeervol plekje. Een luxe tuinhuis met overkapping biedt het allemaal!

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Onze authentieke bouwwijze voor een tuinhuis op maat

  Onze luxe houten tuinhuizen op maat worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Dat wordt gedaan om het gebruik van schroeven zo veel mogelijk te vermijden. Wij werken op basis van computergestuurde precisie, alles wordt tot op de millimeter nauwkeurig uitgewerkt. Het dak van het luxe tuinhuis wordt bedekt met Bitumen door een gecertificeerde dakbedekker. Heeft een pannendak of rietdak jouw voorkeur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij de dakisolatie. Dit wordt aangebracht om in een later stadium mogelijke schimmel- en condensvorming te voorkomen. Het hele jaar door genieten in jouw nieuwe tuinhuis op maat? Wij helpen je graag verder met wandisolatie en vloerisolatie.

  Jouw luxe houten tuinhuis op maat volledig verzorgd

  In samenwerking met diverse externe specialisten beschikken wij over allerlei expertises om aan jouw vraag te voldoen. Wij hechten veel waarde aan een snelle, open communicatie en daarom wordt er altijd gedurende het project één contactpersoon aangesteld. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid en dat is wel zo prettig.

  Bij het ontwikkelen van een luxe tuinhuis met overkapping maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. Over het algemeen kiezen wij voor eikenhout of Douglashout. Beide houtsoorten zijn uitermate geschikt voor constructies en gaan een heel leven mee. Eikenhout groeit in vergelijking met Douglashout minder snel en is daarom duurder in de aanschaf. De structuur en dichtheid van dit hout is wel harder dan Douglashout. Daarnaast staat eikenhout bekend om de chique, oudhollandse uitstraling. Douglashout daarentegen geeft een tuinhuis een warme, robuuste uitstraling. Minder prijzig in aanschaf, maar nog altijd zeer betrouwbaar.

  Extra opties en mogelijkheden

  Wij voorzien jouw nieuwe luxe tuinhuis graag van extra opties. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

  Sanitaire voorzieningen en keuken

  Wij voorzien jouw nieuwe luxe tuinhuis graag van extra opties. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

  Elektra en internetaansluiting

  Haal alles uit jouw tuinhuis en kies voor de aanleg van elektra- en internetaansluitingen. Zo kan jouw luxe tuinhuis multifunctioneel worden ingezet.

  Wat kost een luxe tuinhuis op maat met overkapping?

  Onze klanten betalen ongeveer €650,- per m2 voor een het laten plaatsen van luxe tuinhuis met overkapping op maat. Dit is een gemiddelde en in de praktijk kan dit bedrag afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de hoge isolatiewaarde en fijne afwerking. Het bedrag van €650,- per m2 is voor de kale houtbouw. Dit is exclusief funderingsvloer, elektra en verlichting.

  Een luxe tuinhuis op maat met overkapping; jouw budget en plannen

  Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van jouw luxe tuinhuis met overkapping nemen we eerst telefonisch al jouw wensen en eisen door. En ook een eerste kostenindicatie komt meteen ter sprake. Wij vinden het namelijk belangrijk om het budget in een vroegtijdig stadium te bespreken. Zo voorkomen we vooraf namelijk onaangename verrassingen en dat is wel zo prettig. Op basis van jouw budget maken we gezamenlijk een plan dat passend is bij jouw wensen en eisen.

  Neem vooral een kijkje op  ons LinkedIn profiel om meer inspiratie op te doen!

  Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte!

  Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een luxe tuinhuis met overkapping op maat in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of plan een Gratis Quickscan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Vakmanschap tot in de puntjes Wat een fijne samenwerking! Met familiebedrijf Van Rijn hebben we gekozen voor vakmanschap, maatwerk, kennis van zaken. Van tuinontwerp tot oplevering tuin was het een [...]
  - Den Haag
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  151 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite