Ervaar ultiem buitenleven in een eiken bijgebouw op maat

Wil jij een luxe eiken bijgebouw laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen eiken bijgebouwen op maat en houden rekening met al jouw wensen en eisen. Wij verzorgen het complete project van A tot Z. Hierbij stellen we allereerst gezamenlijk een plan op, met optioneel een 3D-ontwerp. 

Zodra het plan naar wens is zorgen wij ervoor dat het bijgebouw wordt geplaatst. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van luxe eiken bijgebouwen. Ben je benieuwd naar wat wij als klein familiebedrijf voor jou kunnen betekenen? Plan een Gratis Quickscan! Wij gaan vervolgens aan de slag met een vrijblijvend  advies.

Waarom Van Rijn Tuinoplossingen voor je eiken bijgebouw?

Droom jij al langer van ongelimiteerde luxe? Is jouw tuin nog niet helemaal compleet en mag een exclusief eiken bijgebouw eigenlijk niet ontbreken? Dan gaan we graag voor je aan het werk. Ieder project begint bij het ontwerp. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat al jouw wensen op een goede manier worden vertaald in een betaalbaar ontwerp. Kies je voor authenticiteit en kwaliteit, dan kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen. Ontdek het échte buitenleven.

Onze authentieke bouwwijze voor een eiken bijgebouw

Onze eiken bijgebouwen worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Alles wordt met computergestuurde precisie gerealiseerd. Het gebruik van schroeven wordt zoveel mogelijk vermeden. In veel gevallen wordt er gekozen voor een plat dak, bedekt met Bitumen en gelegd door gecertificeerde dakdekkers. Liever een pannendak of rieten kap? Ook dat is mogelijk. De combinatie van eikenhout met een rieten dak geeft een zeer chique uitstraling. Prachtig in een grote landelijke villatuin, maar ook prima passend in een grote moderne en strakke tuin.

Ervaar ons unieke maatwerk in de puurste vorm

Wij zijn eindverantwoordelijk gedurende het hele tuinproject. Wil jij graag een exclusief eiken bijgebouw? Onze maatwerk eiken bijgebouwen onderscheiden zich van de standaardproducten uit massaproducties. Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor een turnkey oplevering en totaalontzorging. Bij ons staat vakmanschap centraal. Bekijk onze opgeleverde projecten om een goed beeld te krijgen van onze unieke poolhouses, overkappingen, veranda’s, carports, gastenverblijven, (kap)schuren, tuinkantoren en tuinkamers.

Jouw eiken houten bijgebouw van A tot Z verzorgd

In samenwerking met onze externe specialisten beschikken wij over alle expertises die het mogelijk maken om jouw tuinwensen te realiseren. In alles wat wij doen zie je de liefde voor het vak terug. We hebben veel ervaring met grote, complexe tuinprojecten, maar ook een kleiner project schuwen wij niet. Tijdens het project staat snelle, open communicatie centraal. Wij zijn graag eerlijk en toegankelijk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Eikenhout en Douglashout: de verschillen

Douglashout staat bekend om de warme, robuuste uitstraling. Douglashout is een snelgroeiende houtsoort, maar ook een relatief sterke houtsoort. Het hout blijft circa 20 tot 25 jaar in goede conditie. Het is niet nodig om Douglashout te behandelen. Onbehandeld behoort dit hout tot de duurzaamheidsklasse 3 op een schaal van 1 tot 5. Hierbij is niveau 1 het meest duurzaam. Eikenhout behoort tot duurzaamheidsklasse 2. Van beide houtsoorten mag je verwachten dat het een heel leven meegaat. Dat maakt deze houtsoorten uitermate geschikt voor constructiehout en dus ook voor houten tuingebouwen.

Eikenhout groeit veel trager en is daardoor duurder in aanschaf. Eikenhout is door de trage groei veel dichter van structuur en harder dan Douglashout. Dit verklaart ook de lange levensduur. Kies je voor een eiken bijgebouw, dan zit je doorgaans in een hogere prijsklasse. Eiken bijgebouwen geven een chique, oudhollandse uitstraling. Erg stijlvol!

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Verschillende opties voor een eiken bijgebouw

  Om het eiken bijgebouw volledig naar wens te maken, bieden wij extra opties:

  Elektra en verlichting

  Maak jouw bijgebouw compleet met de juiste aansluitingen. Wil jij graag een internetaansluiting in het bijgebouw, extra stopcontacten of meer verlichting? Wij bouwen de volledige elektra en verlichting tussen de binnen- en buitenwand. Zo is het direct mooi afgewerkt en compleet voor gebruik.

  Sanitaire voorzieningen

  Van Rijn Tuinoplossingen faciliteert ook sanitaire voorzieningen in het eiken bijgebouw. Een complete badkamer inclusief toilet of een keukenblok met watervoorziening? Het is allemaal mogelijk.

  Ondergrond

  Optioneel verzorgen wij ook de complete ondergrond. Droom jij al langer van prachtige keramische tegels of gebakken klinkers? Wij realiseren daarnaast ook vlonders van hardhout of een gevlinderde (gepolijste) betonvloer. De betonplaten die wij aanbieden zijn tevens te isoleren. In de binnenruimte leggen wij ook vloeren van hout, laminaat of zeil.

  Wanden en isolatie

  In plaats van wanden die volledig bestaan uit hout, kan bijvoorbeeld uit esthetisch oogpunt ook worden gekozen voor een opbouw uit (deels) metselwerk. Het dak wordt standaard geïsoleerd om condens en schimmelvorming te voorkomen. Bij de binnenruimtes kan er eveneens worden gekozen voor wand- en vloerisolatie.

  Wat kost de aanleg van een eiken bijgebouw?

  De kosten van eiken bijgebouwen lopen sterk uiteen. De prijsindicatie wordt namelijk gebaseerd op het type tuinproject. Naar alle waarschijnlijkheid moet je rekenen op een bedrag dat ligt tussen de €40.000,- tot €150.000,-. Benieuwd naar een gedetailleerde kostenopbouw van jouw tuinproject? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact op voor een gratis offerte voor een eiken bijgebouw

  Een overkapping, tuinhuis of veranda. Een nieuw gastenverblijf of een zwembadoverkapping? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de bijgebouwen die wij realiseren. Wij vinden het belangrijk om in een vroegtijdig stadium de kosten te bespreken. Tijdens het eerste advies geven wij direct een kostenindicatie. De kosten van onze maatwerk bijgebouwen worden altijd gebaseerd jouw wensen en eisen. Neem eenvoudig contact met ons op of plan een Gratis Quickscan. Wij gaan graag voor je aan de slag en realiseren het luxe buitenleven.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite