Een luxe houten veranda in de tuin laten plaatsen en volop genieten?

Een drukke dag op het werk. Leven op de klok en de tijd vliegt voorbij. Als je thuiskomst, wil je de ruimte hebben om heerlijk tot rust te komen. Een luxe veranda op maat helpt daarbij. Laat een houten veranda plaatsen en leg een verbinding tussen je woning en de tuin. Een veranda aan huis is letterlijk een verlengstuk van de woning. Heerlijk barbecueën met je naasten terwijl je geniet van de ondergaande zon. De veranda’s van Van Rijn Tuinoplossingen zijn uiterst geschikt om heerlijk tot rust te komen. Ervaar het ultieme thuiskomgevoel. Mogen wij voor jou aan de slag? Vraag een gratis offerte op, wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een luxe houten veranda laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Van Rijn Tuinoplossingen realiseert luxe houten veranda’s op maat. Verleng het buitenseizoen en geniet van een prachtige, luxe eyecatcher in jouw tuin. Het wordt erg toegankelijk om naar buiten te gaan en heerlijk te loungen. Neem de borden mee naar buiten en geniet onder de neergaande zon van een fijn diner. Wij vinden het belangrijk om jou te inspireren, maar we geven ook eerlijk en deskundig advies. Wij houden tijdens het ontwerp van de veranda op maat rekening met bouwtechnische zaken zoals de locatie en de stand van de zon. Samen komen we tot een goed plan en realiseren we een veranda op maat. Het complete project wordt gebruiksklaar opgeleverd.

luxe veranda modern strak aan huis op maat laten bouwen
veranda overkapping op maat Douglas hout Rosmalen

Stapsgewijs naar jouw droomtuin en veranda op maat

Een luxe veranda, een veranda op maat! Inspirerend, eerlijk advies en een uitgewerkt plan. Wij bieden maatwerk oplossingen en regelen de klus van A tot Z. Daarnaast is er bij Van Rijn Tuinoplossingen altijd één vast aanspreekpunt. De liefde voor hout  stroomt al meer dan 40 jaar door onze aderen. Wij werken op basis van effectieve en bewezen bouwmethoden. Daarbij staat de duurzaamheid van de materialen hoog in ons vaandel. Wil je een houten veranda laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat je houten veranda plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen

In onze werkplaats maken wij gebruik van computergestuurde machines. Door de uiterst precieze prefabricages zijn wij in staat om een luxe veranda snel af te monteren. In veel gevallen wordt een plaatsing binnen één of twee dagen afgerond. De snelheid van onze oplevering heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit. Daarbij wijken we af van standaardmodellen uit massaproducties. Wij hechten veel waarde aan écht kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Bij Van Rijn Tuinoplossingen is maatwerk ook echt maatwerk. Ben je overtuigd en wil je een veranda laten plaatsen? Vraag een gratis offerte op!

luxe veranda hout maatwerk Van Rijn Tuinoplossingen

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Extra opties en mogelijkheden voor jouw luxe veranda

  Er zijn vanzelfsprekend veranda’s in verschillende prijsklassen te verkrijgen. Bij Van Rijn Tuinoplossingen plaatsen wij enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige luxe houten veranda’s. Daarbij zijn er ook verschillende extra’s mogelijk. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden:

  Een goede fundering onder je (beton)vloer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de kans op verzakking vermijden. Waar nodig zijn wij in staat om de grond onder de veranda te onderheiden. In combinatie met de betonvloer is alle kans op verzakking verdwenen. Wij creëren een stijlvol en betrouwbaar geheel. 

  Wij vinden het belangrijk dat jij de komende tientallen jaren geniet van de veranda. Daarbij is kwalitatief hoogwaardig materiaal van groot belang. Daarom kiezen wij voor Douglas- of eikenhout als standaard voor onze veranda’s.

  Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw veranda en dat is wel zo prettig. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

  Wat kost het plaatsen van een luxe houten veranda op maat?

  Wil jij graag een veranda laten plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van veranda’s. Doorgaans rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per m². De oppervlakte van een standaard veranda is ongeveer 6 bij 3,5 meter (21 m²). Uitgaande van deze oppervlakte gaat het om een investering van €13.650,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m². 

  klassieke veranda eikenhout op maat laten plaatsen
  schuur met veranda strak modern op maat Tilburg

  Geniet van het ultieme buitenleven en laat een veranda plaatsen

  Wij bieden meer dan enkel de ontwikkeling en plaatsing van een luxe houten veranda op maat. Van Rijn Tuinoplossingen realiseert ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Wil jij binnenkort nog meer genieten van een luxe tuin? Laat ons dan je nieuwe luxe veranda plaatsen. Benieuwd naar de mogelijke kosten? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag een gratis offerte op.

  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen