Laat een veranda plaatsen en geniet volop van de zomer

Een drukke dag op het werk, leven op de klok. Als je thuiskomst, wil je de ruimte hebben om heerlijk tot rust te komen. Een mooie veranda helpt daarbij. Door een houten veranda te laten plaatsen zorg je voor een verbinding tussen je woning en de tuin. Een veranda aan huis is letterlijk een verlengstuk van de woning. Heerlijk barbecueën met je gezin, familie en of vrienden terwijl je geniet van de ondergaande zon. 

De veranda’s van Van Rijn Tuinoplossingen zijn uiterst geschikt om heerlijk tot rust te komen. Ervaar het ultieme thuiskomgevoel. Mogen wij voor jou aan de slag? Plan een Gratis Quickscan in, wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een houten veranda laten plaatsen?

Wij realiseren prachtige houten veranda’s, al meer dan 40 jaar. Verleng het buitenseizoen en geniet van een prachtige, luxe eyecatcher in jouw tuin. Het wordt erg uitnodigend om naar buiten te gaan en heerlijk te loungen. Neem de borden mee naar buiten en geniet onder de neergaande zon van een fijn diner. 

Wij vinden het belangrijk om jou te inspireren, maar we geven ook eerlijk en deskundig advies. Daarover lees je meer op onze LinkedIn pagina. Wij houden tijdens het ontwerp van de veranda op maat rekening met bouwtechnische zaken zoals de locatie en de stand van de zon. Samen komen we tot een goed plan en realiseren we een veranda op maat. Het complete project wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Stapsgewijs naar jouw droomtuin inclusief veranda

Een veranda laten plaatsen, de mooiste uit zijn soort! Een eerlijk advies en een uitgewerkt plan. Wij bieden maatwerk oplossingen en verzorgen de klus van A tot Z. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van één vast aanspreekpunt. De liefde voor hout  stroomt al meer dan 40 jaar door onze aderen. 

Wij werken op basis van effectieve en bewezen bouwmethoden. Daarbij staat de duurzaamheid van de materialen hoog in ons vaandel. Wil je een houten veranda laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat je houten veranda plaatsen door ervaren vakspecialisten

In onze werkplaats maken wij gebruik van computergestuurde machines. Door de uiterst precieze prefabricages zijn wij in staat om een luxe veranda snel af te monteren. In veel gevallen wordt een plaatsing binnen één of twee dagen afgerond. 

De snelheid van onze oplevering heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit. Daarbij wijken we af van standaardmodellen uit massaproducties. Wij hechten veel waarde aan écht kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Bij ons is maatwerk ook echt maatwerk. Ben je overtuigd en wil je een veranda laten plaatsen? Vraag een gratis offerte op!

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Extra opties en mogelijkheden voor jouw veranda

  Er zijn vanzelfsprekend veranda’s in verschillende prijsklassen te verkrijgen. We plaatsen enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige luxe houten veranda’s. Daarbij zijn er ook verschillende extra’s mogelijk. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden:

  Betonfundering

  Een goede fundering onder je (beton)vloer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de kans op verzakking vermijden. Waar nodig zijn wij in staat om de grond onder de veranda te onderheiden. In combinatie met de betonvloer is alle kans op verzakking verdwenen. Wij creëren een stijlvol en betrouwbaar geheel. 

  Robuust balkhout

  Wij vinden het belangrijk dat jij de komende tientallen jaren geniet van de veranda. Daarbij is kwalitatief hoogwaardig materiaal van groot belang. Daarom kiezen wij voor Douglas- of eikenhout als standaard voor onze veranda’s.

  Bitumen dakbedekking en dakisolatie

  Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw veranda en dat is wel zo prettig. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

  Wat kost het plaatsen van een veranda?

  Wil jij graag een veranda laten plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van veranda’s. Doorgaans rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per m². De oppervlakte van een standaard veranda is ongeveer 6 bij 3,5 meter (21 m²). Uitgaande van deze oppervlakte gaat het om een investering van €13.650,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m². 

  Geniet van het ultieme buitenleven en laat een veranda plaatsen

  Wij bieden meer dan enkel de ontwikkeling en plaatsing van een veranda. We realiseren ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Wil jij binnenkort nog meer genieten van een luxe tuin? Laat ons dan je nieuwe luxe veranda plaatsen. Benieuwd naar de mogelijke kosten? Neem dan eenvoudig contact met ons op of plan een Gratis Quickscan in.

  Nog in de zomer van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2024
  0%
  9.3
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  Uitstekende uitvoering van het project De plaatsing van een carport met berging is uitstekend verlopen. De deskundigheid van Van Rijn komt naar voren in de kwaliteit van zowel bouw als [...]
  - Raamsdonksveer
  Fantastische tuin met zwembad. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van onze tuin is de communicatie goed, prettig, persoonlijk verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen [...]
  - Tilburg
  Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
  - Berkel-Enschot
  Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
  - Oisterwijk
  145 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn


   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite