Een drukke dag op het werk. Leven op de klok en de tijd vliegt voorbij. Als je thuiskomst, wil je de ruimte hebben om heerlijk tot rust te komen. Een veranda helpt daarbij. Leg een verbinding tussen jouw woning en de tuin. Een veranda aan huis is letterlijk een verlengstuk van de woning. Heerlijk barbecueën met je naasten terwijl je geniet van de ondergaande zon. De veranda’s van Van Rijn Tuinoplossingen zijn uiterst geschikt om heerlijk tot rust te komen. Ervaar het ultieme thuiskomgevoel. Mogen wij voor jou aan de slag? Plan een gratis Tuin Quickscan in en wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een (houten) veranda laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Van Rijn Tuinoplossingen realiseert houten veranda’s op maat. Verleng het buitenseizoen en geniet van een prachtige, luxe eyecatcher in jouw tuin. Het wordt erg toegankelijk om naar buiten te gaan en heerlijk te loungen. Neem de borden mee naar buiten en geniet onder de neergaande zon van een fijn diner. Wij vinden het belangrijk om jou te inspireren, maar we geven ook eerlijk en deskundig advies. Wij houden tijdens het ontwerp rekening met bouwtechnische zaken zoals de locatie en de stand van de zon. Samen komen we tot een goed plan en realiseren we een veranda op maat. Het complete project wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Stapsgewijs naar jouw droomtuin

Inspirerend, eerlijk advies en een uitgewerkt plan. Wij bieden maatwerk oplossingen en regelen de klus van A tot Z. Daarnaast is er bij Van Rijn Tuinoplossingen altijd één vast aanspreekpunt. De liefde voor hout  stroomt al meer dan 40 jaar door onze aderen. Wij werken op basis van effectieve en bewezen bouwmethoden. Daarbij staat de duurzaamheid van de materialen hoog in ons vaandel.

Ervaar kwalitatief hoogwaardig maatwerk

In onze werkplaats maken wij gebruik van computergestuurde machines. Door de uiterst precieze prefabricages zijn wij in staat om een veranda snel af te monteren. In veel gevallen wordt een plaatsing binnen één of twee dagen afgerond. De snelheid van onze oplevering heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit. Daarbij wijken we af van standaardmodellen uit massaproducties. Wij hechten veel waarde aan écht kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Bij Van Rijn Tuinoplossingen is maatwerk ook echt maatwerk.   

Projecten waar we trots op zijn

Extra opties en mogelijkheden voor jouw veranda

Er zijn vanzelfsprekend veranda’s in verschillende prijsklassen te verkrijgen. Bij Van Rijn Tuinoplossingen plaatsen wij enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige veranda’s. Daarbij zijn er ook verschillende extra’s mogelijk. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden:

Een goede fundering onder je (beton)vloer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de kans op verzakking vermijden. Waar nodig zijn wij in staat om de grond onder de veranda te onderheiden. In combinatie met de betonvloer is alle kans op verzakking verdwenen. Wij creëren een stijlvol en betrouwbaar geheel. 

Wij vinden het belangrijk dat jij de komende tientallen jaren geniet van de veranda. Daarbij is kwalitatief hoogwaardig materiaal van groot belang. Daarom kiezen wij voor Douglas- of eikenhout als standaard voor onze veranda’s.

Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw veranda en dat is wel zo prettig. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

Wat kost een veranda?

Wil jij graag een veranda laten plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van veranda’s. Doorgaans rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per m². De oppervlakte van een standaard veranda is ongeveer 6 bij 3,5 meter (21 m²). Uitgaande van deze oppervlakte gaat het om een investering van €13.650,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m². 

Geniet van het ultieme buitenleven

Wij bieden meer dan enkel de ontwikkeling en plaatsing van een (houten) veranda. Van Rijn Tuinoplossingen realiseert ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Wil jij binnenkort nog meer genieten van een luxe tuin? Benieuwd naar de mogelijke kosten? Neem dan eenvoudig contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in.

Vóór de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met mei 2023
0%
9.2
Zeer kundig en perfect resultaat. Wij raden jullie ten zeerste aan Bij ons moest er een aanbouw aan een bestaande berging worden gezet. Volgens een aantal bedrijven was dit onmogelijk er kon alleen een compleet nieuwe [...]
- Van Gent
Vakwerk! De keuze voor Van Rijn voor onze tuinrenovatie is de juiste gebleken. Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten en [...]
- Zoetermeer
Een heel mooi resultaat geworden, waar we erg van kunnen genieten ! Wij hebben vorig jaar besloten om onze voor- en achtertuin eens goed aan te laten pakken, zodat we hier nog lang van kunnen genieten. En [...]
- Galder
Tuinrenovatie zonder kopzorgen We waren er vroeg bij. Na een lange aanloop van bijna een jaar is onze 18 jaar oude tuin nu daadwerkelijk gerenoveerd. Wij hadden wensen en [...]
- Oisterwijk
Werk conform afspraken goed en tijdig gemaakt. Onze tuin laten renoveren door Van Rijn Tuinoplossingen. Ze werken met heldere eerste prijsindicatie om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt prijs definitief vastgesteld op [...]
- Best
124 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Plan nu jouw Tuin Quickscan

Jouw tuinproject uitbesteden? Plan dan nu jouw vrijblijvende Tuin Quickscan in!


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.