Een tuin bij je nieuwbouw woning laten aanleggen?

Wil jij een tuin laten aanleggen bij je nieuwbouw woning? Van Rijn Tuinoplossingen is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwbouw tuinen. Wij helpen je graag bij het ontwerp én de complete aanleg met als doel: genieten van een droomtuin. 

Heb je de voorkeur voor een luxe tuin die perfect aansluit bij de huidige tuintrends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Van Rijn Tuinoplossingen is een klein familiebedrijf met gevoel voor luxe tuinen. Wij zijn niet alleen ervaren op het gebied van tuinontwerp, maar nemen ook de gehele aanleg en nazorg uit handen.  

Waarom jouw nieuwbouw tuin laten aanleggen door ons?

We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk en luxe tuinaanleg, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt. We werken veel voor particulieren met een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kap-woning

We denken graag met je mee over de aanleg en ontwerp van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg inclusief ontwerp bij ons aan het juiste adres als:

strakke complete tuinaanleg nieuwbouw tuin aanleggen

Een nieuwbouw tuin aanleggen: kies voor service en kwaliteit

Bij het 3D-ontwerp krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende opties. Je wandelt als het ware door jouw toekomstige tuin. Zijn er onderdelen in het ontwerp die je liever anders ziet? Samen bepalen we de indeling en de juiste materiaalkeuzes. Met deze werkwijze realiseren we het maximale resultaat op basis van jouw budget. Is jouw budget niet volledig toereikend of wil je liever de tuinoplevering in verschillende fases? Dan is dit ook mogelijk. Wij werken eventueel met deelopleveringen.

Wil jij graag een strakke, moderne tuin bij jouw nieuwbouwwoning laten aanleggen waarbij veel onderhoud je bespaard blijft? Laat ons je dan helpen. In de samenwerking met externe specialisten hebben wij alle kennis en disciplines in huis om jouw droomtuin te verwezenlijken. Daarnaast zijn wij tijdens het proces voortdurend het vaste aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke. De lijnen zijn kort, dat is wel zo prettig!

Projecten waar we trots op zijn

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Nieuwbouw tuin laten aanleggen met luxe houten overkapping

Als je thuiskomt, wil je heerlijk in je eigen omgeving tot rust komen. Onze hoogwaardige maatwerk tuingebouwen helpen je daarbij, want ontspannen is bij ons het uitgangspunt. Uitgebreid barbecueën met vrienden en familie of op een zwoele zomeravond genieten van een goede fles wijn. 

Ook voor kinderen is zo’n houten tuingebouw de ultieme ‘chillspot’. Iedereen ervaart in onze gebouwen het ultieme thuiskomgevoel. Wil jij luxe houtbouw in je tuin laten aanleggen? Combineer zo’n tuingebouw met tuinaanleg via Van Rijn Tuinoplossingen voor een totaaloplossing! Wij brengen graag een Gratis Quickscan uit voor de complete tuininrichting en aanleg. 

Een prachtige nieuwbouw tuin aanleggen binnen budget

Geniet jij binnenkort van een droomtuin? Wij bespreken graag vrijblijvend de verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Neem eenvoudig contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Samen komen we tot een doordacht en realistisch plan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwbouw tuinen. Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

Dit gaven anderen uit:

Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Vakmanschap tot in de puntjes Wat een fijne samenwerking! Met familiebedrijf Van Rijn hebben we gekozen voor vakmanschap, maatwerk, kennis van zaken. Van tuinontwerp tot oplevering tuin was het een [...]
  - Den Haag
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  151 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite