Een tuin bij je nieuwbouw woning laten aanleggen?

Wil jij een tuin laten aanleggen bij je nieuwbouw woning? Van Rijn Tuinoplossingen is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwbouw tuinen. Wij helpen je graag bij het ontwerp én de complete aanleg met als doel: genieten van een droomtuin. Heb je de voorkeur voor een luxe tuin die perfect aansluit bij de huidige tuintrends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van Rijn Tuinoplossingen is een klein familiebedrijf met gevoel voor luxe tuinen. Wij zijn niet alleen ervaren op het gebied van tuinontwerp, maar nemen ook de gehele aanleg en nazorg uit handen. Met meer dan 40 jaar ervaring en nog altijd de grootste passie maken we jouw tuinwensen werkelijkheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis offerte op via onze website. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Waarom jouw nieuwbouw tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Van Rijn Tuinoplossingen staat voor open communicatie met korte lijnen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jouw wensen en eisen op een goede manier worden verwerkt. De eerste stap bij het aanleggen van een nieuwbouw tuin is altijd het opstellen van een ontwerp. Bij Van Rijn Tuinoplossingen werken we aan de hand van een 3D-tuinontwerp. Dit is zorgt voor een solide basis bij jouw tuinproject. We bespreken in een vroegtijdig stadium het budget en de verschillende wensen. Dit vertalen we vervolgens naar een realistisch, maatwerk tuinplan.

grote tuin nieuwbouw laten aanleggen Van Rijn Tuinoplossingen
overkapping nieuwbouwtuin laten plaatsen Den Bosch

Een doordachte vertaling van jouw wensen

Bij het 3D-ontwerp krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende opties. Je wandelt als het ware door jouw toekomstige tuin. Zijn er onderdelen in het ontwerp die je liever anders ziet? Samen bepalen we de indeling en de juiste materiaalkeuzes. Met deze werkwijze realiseren we het maximale resultaat op basis van jouw budget. Is jouw budget niet volledig toereikend of wil je liever de tuinoplevering in verschillende fases? Dan is dit ook mogelijk. Wij werken eventueel met deelopleveringen.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Kies voor kwaliteit en service

  Wil jij graag een strakke, moderne tuin bij jouw nieuwbouwwoning laten aanleggen waarbij veel onderhoud je bespaard blijft? Laat ons je dan helpen. In de samenwerking met externe specialisten hebben wij alle kennis en disciplines in huis om jouw droomtuin te verwezenlijken. Daarnaast zijn wij tijdens het proces voortdurend het vaste aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke. De lijnen zijn kort, dat is wel zo prettig!

  overkapping nieuwbouwtuin laten plaatsen Den Bosch
  tuinaanleg kleine tuin nieuwbouw Breda

  Een prachtige nieuwbouw tuin voor een eerlijke prijs

  Geniet jij binnenkort al van een droomtuin? Wij bespreken graag vrijblijvend de verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Neem eenvoudig contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Samen komen we tot een doordacht en realistisch plan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwbouw tuinen.

  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen