Een luxe poolhouse op maat laten bouwen?

Laat een poolhouse bouwen door Van Rijn Tuinoplossingen! Een luxe poolhouse heeft absolute meerwaarde in jouw tuin. Zo’n poolhouse aan de rand van het zwembad biedt een heerlijke overdekte ruimte om na een verfrissende duik tot rust te komen. 

Wil jij een poolhouse laten bouwen? Je kunt er natuurlijk ook borrelen of eten met het gezin, vrienden en familie. Het is ons doel om een luxueuze omgeving te creëren waar jij met veel plezier waardevolle tijd kunt spenderen. Samen genieten van het buitenleven zoals het is bedoeld. Een modern poolhouse is zodoende meer dan een opslagruimte voor jouw zwembadtechniek.

We verzorgen het ultieme woongenot en bouwen graag jouw poolhouse. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de realisatie van verschillende poolhouseprojecten. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een Gratis Quickscan in, wij gaan graag voor jou aan de slag.

Waarom een poolhouse laten bouwen door ons?

Wij zijn er voor iedereen die rekent op hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service en willen daar graag met onze passie en expertise aan bijdragen. Als tuinaannemer regelen wij het bouwen van jouw poolhouse van A tot Z. En meer dan dat, vaak verzorgen we ook een complete renovatie van de tuin of de aanleg van een nieuwbouwtuin. 

Zelfs de aanleg van het zwembad kunnen wij realiseren. Voor specialistische werkzaamheden werken we samen met partners. Als klein familiebedrijf zijn wij hoofdverantwoordelijk. We nemen de leiding en zijn het aanspreekpunt voor jou als klant. Zo kun je zonder zorgen achteroverleunen, terwijl wij het poolhouse van jouw dromen en eventueel je tuin en zwembad realiseren.

Authentieke bouwwijze voor het bouwen van een poolhouse

Onze poolhouses worden gerealiseerd met zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Deze traditionele houtverbindingen zijn oersterk en geven het poolhouse en extra luxe uitstraling. Het gebruik van schroeven wordt hierdoor zoveel mogelijk beperkt. In de timmerwerkplaats combineren we het traditionele bouwmethoden met computergestuurde precisie. Uiterst nauwkeurige freesmachines vervaardigen uit ruwe boomstammen de balken en planken voor jouw poolhouse volledig op maat. Gegarandeerd een luxe uitstraling gecombineerd met een lange levensduur.

Poolhouse bouwen met een op maat gemaakt ontwerp

We bouwen een poolhouse doorgaans met Douglashout, maar een poolhouse dat is uitgevoerd in bijvoorbeeld hardhout of eiken is ook mogelijk. Bij ons geen standaardmodellen en vastgelegde configuraties. Wij leveren maatwerk, geheel afgestemd op jouw wensen. De maatvoering, constructie van balken, dak en wanden en de detailafwerking bepalen we samen. Ook in de keuze voor de locatie en uitstraling van deuren en ramen ben je volledig vrij. Zo krijg je echt een uniek poolhouse, wat naadloos aansluit bij jouw smaak en leefstijl. Of je nu kiest voor een modern poolhouse met een tijdloze uitstraling of gaat voor een landelijke stijl, wij gaan graag de uitdaging aan. Doordat wij uitgaan van volledig maatwerk, is alles mogelijk!

Optioneel gaat onze ontwerper voor je aan de slag met een 3D ontwerp. Er volgt na akkoord hoe dan ook een technische tekening, waarmee we de juiste constructiesterkte bepalen. Nieuwsgierig naar onze eerdere projecten? Klik op onderstaande foto’s en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Verschillende opties en extra's

  Eventueel breiden we de zitgelegenheid in jouw poolhouse uit met de volgende aanvullende faciliteiten. 

  Technische installatie van het zwembad
  Beschikt jouw zwembad over een technische installatie en wil je deze graag verwerken in het poolhouse? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We bouwen hiervoor een vorstvrij en geïsoleerd schuurgedeelte, waarin we de filterinstallatie, zwembadpomp, warmtepomp en chloorregulatie overzichtelijk wegwerken.
  Sanitaire voorzieningen

  Wil jij na een heerlijke duik direct onder de douche stappen? Niet met natte voeten door het huis stappen om naar het toilet te gaan? Van Rijn Tuinoplossingen realiseert ook sanitaire voorzieningen in het poolhouse. Een complete badkamer inclusief toilet of een fijne buitendouche, het is allemaal mogelijk. Ook de aansluiting op het riool en de koud- en warmwatervoorziening kunnen we verzorgen.

  Buitenkeuken

  Ben je een barbecuefanaat of vind je het gewoon heerlijk om buiten te kokerellen? Een barbecue op het terras volstaat natuurlijk prima, maar voor wie echt wil uitpakken installeren wij graag een buitenkeuken in het poolhouse. Met een werkblad met spoelbak en wat opbergruimte kom je een eind, maar we kunnen er natuurlijk ook een volwaardige keuken van maken. 

  Isolatie, verwarming en glazen schuifwanden

  Wil je al in het vroege voorjaar en tot in het late najaar van je tuin genieten? Of zit je graag tot in de late uurtjes buiten? Dan helpen we je graag om het poolhouse aangenaam te maken bij koudere temperaturen. Met isolatie in het dak, de wanden en eventueel zelfs de vloer gecombineerd met glazen schuifwanden hou je de kou al deels buiten. Voor een echt behaaglijke temperatuur adviseren we je graag in een buitenhaard of heaters.

  Fundering en vloer

  Optioneel verzorgen wij ook de complete ondergrond van het poolhouse. Woon je in een gebied met zachte grond? Dan kunnen we het poolhouse voor je onderheien. In combinatie met een gevlinderde (gepolijste) betonvloer ben je dan gevrijwaard van enige kans op verzakking. Droom jij al langer van prachtige keramische tegels bij het zwembad en in je poolhouse? Wij zijn ervaren in het leggen van luxe buitentegels. Daarnaast bieden we ook vlonderterrassen van hardhout en composiet aan. Prachtig bij een zwembad en heerlijk om met blote voeten overheen te lopen. Je haalt er de sfeer van een stijlvol vakantieresort mee in huis.

  Wat zijn de kosten van het bouwen van een poolhouse?

  Wij rekenen gemiddeld een bedrag van €650,- per m² voor de ruwe houtbouw. De kosten voor fundering, vloer, elektra en verlichting en eventuele sloopwerkzaamheden voorafgaand aan de bouw zijn niet inbegrepen. Ook voor extra’s als glazen schuifwanden, wandisolatie en ramen en deuren wordt meer gerekend. Voor een Douglashouten poolhouse met open voorzijde in de afmeting 6 bij 3 meter inclusief elektra en verlichting en een terras van keramische tegels moet je denken aan een investering van ongeveer €17.500,-.

  Wat is jouw budget voor het bouwen van een poolhouse?

  Om tot een haalbaar en betaalbaar plan te komen, bespreken we graag al in een vroeg stadium jouw budget. We geven je telefonisch een vrijblijvend advies over wat financieel haalbaar is en geven je een globale kostenindicatie door. Als die interessant voor je is, komen we graag langs voor een locatiebezoek. We inspireren je dan met foto’s van andere projecten, meten de tuin goed op en bespreken je wensen. Daarna volgt een gedetailleerde offerte, eventueel aangevuld met een 3D ontwerp.

  Ervaar het ultieme buitenleven met een luxe poolhouse

  We zijn naast de aanleg van poolhouses ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Benieuwd naar de mogelijke kosten of ontvang je graag een prijsindicatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op of plan een Gratis Quickscan in. Ervaar binnenkort het luxe woongenot.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite