In het kort

  • Type project: complete renovatie achtertuin
  • Maatvoering tuin: ca. 1250 m²
  • Uitvoeringsperiode: winter 2021
  • Locatie: Berkel-Enschot

* De prijs per m² wordt sterk beïnvloed door de oppervlakte van de tuin. Een grote tuin is in absolute zin duurder, maar bij gelijke luxe als in een kleinere tuin per m² juist goedkoper. Je leest meer over onze prijsstelling in deze blog.

Wat een prachtproject! Deze grote en exclusieve renovatieklus vol overweldigende luxe brengt in beeld waar wij in uitblinken: een project van hoge kwaliteit van A tot Z regelen. Er moest veel gebeuren, heel veel… Een mooie kans om ons van de beste kant te laten zien! Met gepaste trots vertellen we je graag meer over deze klus. Voor dit ondernemersgezin is het leven op de klok. Deadlines en stressvolle dagen. Dan wil je bij thuiskomt lekker kunnen genieten van je tuin, nietwaar? Na een grondige renovatie van de woning wilde deze klant zijn droomstek afmaken door ook het omliggende perceel te laten aanpakken. Werkelijk alles is vernieuwd: van straatwerk tot gazon en van beplanting tot hekwerk en poorten. Ook realiseerden we een groot inbouwzwembad met vlonder en lounge-pergola en een dubbele houten carport met schuur en fietsenoverkapping. De stijl: strak, met een vleugje Ibiza.

We denken graag me je mee en helpen je als Tuinaannemer met het gehele project. Neem gerust eens contact op voor vrijblijvend advies en een prijsopgave.

Een aantal klantwensen op een rijtje:

"Van Rijn heeft het hele project uit handen genomen. Professioneel bedrijf met een hard werkend en betrokken team mensen."

Ontwerp

Wat bijzonder is aan dit perceel, is dat de meeste ruimte aan de voorzijde en in de zijtuin is gelegen. De achtertuin is slechts een paar meter diep. We kozen daar voor een organische en ronde belijning, geaccentueerd met verhoogde borders van Cortenstaal. De achtertuin lijkt daardoor groter en dieper en zo is er toch een ruim ogende en heerlijk groene plek met veel gebruiksruimte ontstaan. Ideaal voor buitenfitness of voor een tuinfeest. In de voortuin en zijtuin hebben we een balans gezocht tussen gebruiksruimte en groen met sierwaarde. Het is er allemaal: een groot zwembad met loungevlonder, een eigen voetbalveld met goals, een buitengym. En toch oogt de tuin heel open en ruimtelijk door het grote gazon. Het zwembad is verwarmd, maar met een zonnetje erbij is het natuurlijk nog prettiger vertoeven daar. We kozen voor het zwembad daarom een prominente plek uit, daar waar de zon in de middag de tuin in schijnt. De nieuwe hoge haag rondom het perceel zorgt voor de nodige privacy.

Materiaalkeuzes

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite