De tuin van je dromen laten aanleggen

Wil jij een luxe, strakke en moderne tuin laten aanleggen? Of ga je voor een andere stijl? Wij verzorgen het complete traject; tuinaanleg én ontwerp. Eén partij voor al jouw tuinwensen. Dat scheelt een hoop tijd en biedt gemak! 

We vertalen jouw smaak en wensen naar een creatief en strak ontwerp. We verzorgen praktische en onderhoudsarme tuinen met de grootste zorg, passie en aandacht. Maar ook met de aanleg van de meest exclusieve tuinen hebben wij alle ervaring. 

De gemiddelde kosten van een tuinaanleg

Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

Dit gaven anderen uit:

Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

Wij realiseren droomtuinen

Waarom een tuin laten aanleggen door ons?

Verhuisd, woning laten bouwen of ben je simpelweg gewoon toe aan vernieuwing? Geen zin, tijd of inspiratie om de tuin eigenhandig aan te pakken? Besteed je luxe tuinaanleg en ontwerp dan aan ons uit. We denken graag met je mee. 

Als professionele Tuinaannemer regelen wij jouw klus van A tot Z. Samen met een betrouwbaar team van echte specialisten, hebben we alle disciplines in huis om in al jouw tuinwensen te voorzien. Wij hebben de leiding en dragen de eindverantwoordelijkheid. Je kunt dus zorgeloos met je eigen zaken bezig zijn.

We zijn er voor iedereen die wil investeren en woongenot rekent op hoogwaardige kwaliteit en service. We creëren jouw eigen paradijs op aarde, waar je de ruimte hebt om te ontspannen en mensen kunt ontvangen die belangrijk voor je zijn. Even de dagelijkse hectiek vergeten en samen genieten van een droomtuin. Als wij daar met onze passie en expertise aan kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Bekijk hoe anderen hun tuin laten aanleggen

Complete tuin laten aanleggen op basis van 3D tuinontwerp

We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk en luxe tuinaanleg, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt. We werken veel voor particulieren met een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kap-woning.

We denken graag met je mee over de aanleg en ontwerp van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg inclusief ontwerp bij ons aan het juiste adres als:

Complete tuin laten aanleggen met luxe houtbouw

Als je thuiskomt, wil je heerlijk in je eigen omgeving tot rust komen. Onze hoogwaardige maatwerk tuingebouwen helpen je daarbij, want ontspannen is bij ons het uitgangspunt. Uitgebreid barbecueën met vrienden en familie of op een zwoele zomeravond genieten van een goede fles wijn. Ook voor kinderen is zo’n houten tuingebouw de ultieme ‘chillspot’. Iedereen ervaart in onze gebouwen het ultieme thuiskomgevoel. Wil jij luxe houtbouw in je tuin laten aanleggen? Combineer zo’n tuingebouw met tuinaanleg via Van Rijn Tuinoplossingen voor een totaaloplossing! Wij brengen graag een Gratis Quickscan uit voor de complete tuininrichting en aanleg. 

Ervaar kwaliteit en expertise door je tuin door ons te laten aanleggen

Als een standaardproduct uit massaproductie voor jou niet voldoet, past ons ambachtelijke maatwerk goed bij je. Je ervaart uitstekende kwaliteit en proeft ons vakmanschap en onze liefde voor hout. Bij ons ontmoeten eeuwenoud vakmanschap en computergestuurde precisie elkaar. We gebruiken traditionele houtverbindingen, die worden vervaardigd met geautomatiseerde processen. En dat zie je! Vakwerk met een wow-factor. Exclusieve tuinaanleg!

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Tuin laten aanleggen: Gun jezelf een droomtuin!

  Woongenot is door de corona-pandemie extra belangrijk geworden. We hebben de waarde van thuisvermaak herontdekt en daarom waarderen we de waarde van een mooie tuin steeds meer. Een nieuwe tuin draagt niet alleen bij aan ontspannen en ontmoeten, maar het bevordert ook de concentratie. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel zijn omgeven door groen zich beter kunnen focussen.  Zo’n nieuwe tuin helpt je dus ook om geconcentreerd thuis te kunnen werken.

  Ons familiebedrijf levert maatwerk dat voelt als een cadeautje en jouw leefstijl en smaak ademt. In alles wat we doen ervaar je de liefde voor ons vak en 40 jaar expertise. Dat zie je dan ook terug in het eindresultaat; complete tuininrichting. We hebben ruime ervaring met architectuur, tuin renovaties en complexe tuininrichting. We kiezen voor een uiterst persoonlijke aanpak met snelle communicatie en korte lijnen. Zo voelt het hele traject als een feestje!

  Wil jij je tuin laten aanleggen door een partij die écht waarde toevoegt aan het gehele traject? We denken graag met je mee om een fijne leefomgeving te creëren. 

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite