De tuin van je dromen laten aanleggen door één partij?

Wil jij een luxe, strakke en moderne tuin laten aanleggen? Van Rijn Tuinoplossingen verzorgt het complete traject; tuinaanleg én ontwerp. Eén partij voor al jouw tuinwensen. Dat scheelt een hoop tijd en biedt gemak! We vertalen jouw smaak en wensen naar een creatief en strak ontwerp. We verzorgen praktische en onderhoudsarme tuinen met de grootste zorg, passie en aandacht. Maar ook exclusieve tuinaanleg! Welke tuinstijl je ook wenst, wij gaan graag voor je aan de slag. Complete tuininrichting dus. Ons kleine familiebedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van complexe en luxe tuinaanleg. Mogen we ook voor jou aan de slag? Vraag een gratis offerte op en ontdek de mogelijkheden!

Complete tuininrichting: Waarom een luxe tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Verhuisd, woning laten bouwen of ben je simpelweg gewoon toe aan vernieuwing? Geen zin, tijd of inspiratie om de tuin eigenhandig aan te pakken? Besteed je luxe tuinaanleg en ontwerp dan aan ons uit. We denken graag met je mee. Als professionele tuinaannemer regelen wij jouw klus van A tot Z, complete tuininrichting. Samen met een betrouwbaar team van externe specialisten, hebben we alle disciplines in huis om in al jouw tuinwensen te voorzien. Van Rijn Tuinoplossingen heeft de leiding en draagt de eindverantwoordelijkheid. Je kunt dus zorgeloos met je eigen zaken bezig zijn.

We zijn er voor iedereen die rekent op hoogwaardige kwaliteit en service. We creëren jouw eigen paradijs op aarde, waar je de ruimte hebt om te ontspannen en mensen kunt ontvangen die belangrijk voor je zijn. Even de dagelijkse hectiek vergeten en samen genieten van een droomtuin. Als wij daar met onze passie en expertise aan kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd. Bekijk een aantal van onze totaalprojecten.

luxe tuinaanleg Van Rijn Tuinoplossingen

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  wie kan me helpen met tuinaanleg

  Complete tuininrichting: Je tuin laten aanleggen na opmaak van 3D tuinontwerp

  Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee over de aanleg en ontwerp van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg bij ons aan het juiste adres als:

  We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk en exclusieve tuinaanleg, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt.

  Meer dan alléén een tuin laten aanleggen: ultiem buitenleven met onze luxe houtbouw

  Als je thuiskomt, wil je heerlijk in je eigen omgeving tot rust komen. Onze tuingebouwen helpen je daarbij, want ontspannen is bij ons het uitgangspunt. Uitgebreid barbecueën met vrienden en familie of op een zwoele zomeravond genieten van een goede fles wijn. Ook voor kinderen is zo’n houten tuingebouw de ultieme ‘chillspot’. Iedereen ervaart in onze gebouwen het ultieme thuiskomgevoel. Wil jij luxe houtbouw in je tuin laten aanleggen? Wij brengen graag een gratis offerte uit voor de complete tuininrichting en aanleg. Tuinaanleg via Van Rijn Tuinoplossingen!

  tuinaanleg met luxe eiken overkapping Blaricum
  tuinaanleg met tuinkamer hout

  Tuin laten aanleggen: Ervaar onze kwaliteit en expertise

  Als een standaardproduct uit massaproductie voor jou niet voldoet, past ons ambachtelijke maatwerk goed bij je. Je ervaart uitstekende kwaliteit en proeft ons vakmanschap en onze liefde voor hout. Bij ons ontmoeten eeuwenoud vakmanschap en computergestuurde precisie elkaar. We gebruiken traditionele houtverbindingen, die worden vervaardigd met geautomatiseerde processen. En dat zie je! Vakwerk met een wow-factor. Exclusieve tuinaanleg!

  Tuin laten aanleggen: Gun jezelf een droomtuin!

  Ons familiebedrijf levert maatwerk dat voelt als een cadeautje en jouw leefstijl en smaak ademt. In alles wat we doen ervaar je de liefde voor ons vak en 40 jaar expertise. Dat zie je dan ook terug in het eindresultaat; complete tuininrichting. We hebben ruime ervaring met exclusieve tuinaanleg en complexe tuininrichting, maar schuwen ook een kleiner project niet. We kiezen voor een uiterst persoonlijke aanpak met snelle communicatie en korte lijnen. Zo voelt het hele traject als een feestje!

  Wil jij je tuin laten aanleggen door een partij die écht waarde toevoegt aan het gehele traject? Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee om een fijne leefomgeving te creëren.

  Woongenot is door de corona-pandemie extra belangrijk geworden. We hebben de waarde van thuisvermaak herontdekt en daarom waarderen we de waarde van een mooie tuin steeds meer. Een nieuwe tuin draagt niet alleen bij aan ontspannen en ontmoeten, maar het bevordert ook de concentratie. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel zijn omgeven door groen zich beter kunnen focussen.  Zo’n nieuwe tuin helpt je dus ook om geconcentreerd thuis te kunnen werken.

  grote tuin inrichten luxe tuinaanleg
  tuin opnieuw laten aanleggen

  Dé specialist in tuinaanleg en ontwerp voor jouw nieuwbouwwoning

  Bij jouw nieuwbouwhuis hoort natuurlijk een tuin die af is en die het geheel compleet maakt. Bij nieuwbouw is de tuin vaak een sluitpost, dat kan een uitdaging zijn. Je wilt jouw tuin namelijk in dezelfde luxe uitvoeren als het exterieur en interieur van het huis, met hulp van de beste hovenier. Wij houden van betaalbare plannen, dus jouw budget is leidend. Zo wordt het totale project nooit onverwachts onaangenaam duur. We luisteren naar jouw wensen en geven eerlijke en passende adviezen. Onze tuinen zijn over het algemeen strak, modern en onderhoudsvriendelijk. Dit komt overeen met de hedendaagse bouwstijl. Heb je een andere voorkeur? Geen probleem. Wij hebben ook ervaring met de aanleg van andere tuinstijlen.

  Laat je tuin opnieuw aanleggen en ontwerpen

  Verhuisd naar een nieuwe woning, maar sluit de tuin niet aan op jouw wensen? Of woon je al lange tijd op hetzelfde adres, maar past de tuin niet meer bij de wensen die je nu hebt? Tijd voor tuinaanleg en een goed ontwerp! Je tuinwensen kunnen bijvoorbeeld zijn veranderd door de komst van (klein)kinderen of juist uitvliegende kinderen. Ook kan je huidige tuin te veel onderhoud vergen of onpraktisch zijn ingedeeld. Misschien is je tuin gewoon allemaal aan vervanging toe, omdat de trends zijn veranderd of heeft de tuin z’n beste tijd wel gehad. Wat de aanleiding ook is, wij verzorgen graag een complete tuinrenovatie. Van hovenier werkzaamheden tot volledige tuinaanleg of complete tuininrichting; wij staan voor je klaar!

  tuin professioneel laten opknappen
  aanleg grote tuin Van Rijn Tuinoplossingen

  Hovenier en tuinaanleg: Wat zijn de kosten bij Van Rijn Tuinoplossingen?

  Je kiest niet ieder jaar voor een nieuwe tuin. Dat begrijpen wij bij Van Rijn Tuinoplossingen maar al te goed. Tuinaanleg brengt kosten met zich mee. Wij vinden het belangrijk dat jij vooraf een goed beeld hebt van wat de mogelijke kosten zijn. Bovendien is het een algemene vraag en hangt het antwoord af van je wensen en je budget. Eigenlijk is het eenzelfde vraag als “Wat kosten boodschappen in een supermarkt?”. Men onderschat de kosten vaak. Een tuin laten aanleggen kost nou eenmaal flink wat geld. We nemen je graag mee in keuzes die je kunt maken en geven je een realistisch beeld van de bijbehorende kosten.

  Wij zijn niet alleen hovenier, wij verzorgen de volledige tuinaanleg en ontwerp. We zijn actief in meerdere locaties waaronder:
  BlaricumBreda, BoxtelEindhovenHilversumOisterwijk, Veldhoven, Tilburg, Dongen en Wassenaar. Je kunt ook bij ons terecht voor exclusieve tuinaanleg!

  Een tuin laten aanleggen: wat besteden onze klanten gemiddeld?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen of vraag een gratis offerte op.

  exclusieve tuinen Van Rijn Tuinoplossingen
  Nog in de nazomer genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2023
  0%
  9.3
  Beloften nagekomen. Met name het contact met Sisco en zijn hulptroepen zijn ver boven gemiddeld. Steeds was inspraak mogelijk, werden er oplossingen gecreëerd voor onverwachte vraagstukken, ook [...]
  - Eindhoven
  Prettig en Prachtig! Van Rijn Tuinoplossingen is een warm en kwalitatief hoogstaand familiebedrijf. De communicatie met Chris en later Sisco is altijd prettig en open geweest. Chris heeft [...]
  - Alphen aan den Rijn
  Professioneel, persoonlijk, prachtig eindresultaat Vanaf het eerste moment is het contact met Van Rijn erg prettig geweest. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden tijdens een kop koffie met [...]
  - 's Hertogenbosch
  Prachtige tuin! Van Rijn Tuinoplossingen heeft voor ons een prachtige tuin gerealiseerd met een origineel ontwerp, mooie materialen, planten en prachtige bomen. Samen met Chris de bestrating, [...]
  - Eindhoven, Noord-brabant
  Goede service en hoge kwaliteit De service was echt heel goed en jullie nemen alle zorgen en planning uit handen: je wordt compleet ontzorgd. Jullie kwaliteit en dienstverlening is van [...]
  - Geldrop
  136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite