Wil jij een luxe, strakke en moderne tuin laten aanleggen? Van Rijn Tuinoplossingen verzorgt het complete traject, inclusief ontwerp. Eén partij voor al jouw tuinwensen. Dat scheelt een hoop tijd en biedt gemak! We vertalen jouw smaak en wensen naar een creatief en strak ontwerp. We verzorgen praktische en onderhoudsarme tuinen met de grootste zorg, passie en aandacht. Welke tuinstijl je ook wenst, wij gaan graag voor je aan de slag. Ons kleine familiebedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van complexe en luxe tuinprojecten. Mogen we ook voor jou aan de slag? Doe de gratis Tuin Quickscan en ontdek de mogelijkheden!

Waarom een luxe tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Verhuisd, woning laten bouwen of ben je simpelweg gewoon toe aan vernieuwing? Geen zin, tijd of inspiratie om de tuin eigenhandig aan te pakken? Besteed je luxe tuinaanleg dan aan ons uit. We denken graag met je mee. Als professionele tuinaannemer regelen wij jouw klus van A tot Z. Samen met een betrouwbaar team van externe specialisten, hebben we alle disciplines in huis om in al jouw tuinwensen te voorzien. Van Rijn Tuinoplossingen heeft de leiding en draagt de eindverantwoordelijkheid. Je kunt dus zorgeloos met je eigen zaken bezig zijn.

We zijn er voor iedereen die rekent op hoogwaardige kwaliteit en service. We creëren jouw eigen paradijs op aarde, waar je de ruimte hebt om te ontspannen en mensen kunt ontvangen die belangrijk voor je zijn. Even de dagelijkse hectiek vergeten en samen genieten van een droomtuin. Als wij daar met onze passie en expertise aan kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd. Bekijk een aantal van onze totaalprojecten.

Projecten waar we trots op zijn

Een complete tuinaanleg realiseren

Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee over de aanleg van jouw nieuwe droomtuin. Je bent bij ons aan het juiste adres als:

We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt.

Ultiem buitenleven met onze luxe houtbouw

Als je thuiskomt, wil je heerlijk in je eigen omgeving tot rust komen. Onze tuingebouwen helpen je daarbij, want ontspannen is bij ons het uitgangspunt. Uitgebreid barbecueën met vrienden en familie of op een zwoele zomeravond genieten van een goede fles wijn. Ook voor kinderen is zo’n houten tuingebouw de ultieme ‘chillspot’. Iedereen ervaart in onze gebouwen het ultieme thuiskomgevoel.

Ervaar onze kwaliteit en expertise

Als een standaardproduct uit massaproductie voor jou niet voldoet, past ons ambachtelijke maatwerk goed bij je. Je ervaart uitstekende kwaliteit en proeft ons vakmanschap en onze liefde voor hout. Bij ons ontmoeten eeuwenoud vakmanschap en computergestuurde precisie elkaar. We gebruiken traditionele houtverbindingen, die worden vervaardigd met geautomatiseerde processen. En dat zie je! Vakwerk met een wow-factor.

Gun jezelf een droomtuin en prettige leefomgeving, juist nu!

Het maatwerk dat wij met ons kleine familiebedrijf leveren, voelt als een cadeautje en ademt jouw leefstijl en smaak. In alles wat we doen ervaar je de liefde voor ons vak en 40 jaar expertise. Dat zie je dan ook terug in het eindresultaat. We hebben ruime ervaring met grote en complexe tuinprojecten, maar schuwen ook een kleiner project niet. We kiezen voor een uiterst persoonlijke aanpak met snelle communicatie en korte lijnen. Zo voelt het hele traject als een feestje!

Een comfortabele leefomgeving draagt bij aan jouw welzijn. Daar geloven wij heilig in. Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee om een fijne leefomgeving te creëren.

Woongenot is door de situatie van de afgelopen jaren extra belangrijk geworden. We hebben de waarde van thuisvermaak herontdekt en daarom waarderen we de waarde van een mooie tuin steeds meer. Een nieuwe tuin draagt niet alleen bij aan ontspannen en ontmoeten, maar het bevordert ook de concentratie. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel zijn omgeven door groen zich beter kunnen focussen.  Zo’n nieuwe tuin helpt je dus ook om geconcentreerd thuis te kunnen werken.

Dé specialist in tuinaanleg voor jouw nieuwbouwwoning

Bij jouw nieuwbouwhuis hoort natuurlijk een tuin die af is en die het geheel compleet maakt. Bij nieuwbouw is de tuin vaak een sluitpost, dat kan een uitdaging zijn. Je wilt jouw tuin namelijk in dezelfde luxe uitvoeren als het exterieur en interieur van het huis. Wij houden van betaalbare plannen, dus jouw budget is leidend. Zo wordt het totale project nooit onverwachts onaangenaam duur. We luisteren naar jouw wensen en geven eerlijke en passende adviezen. Onze tuinen zijn over het algemeen strak, modern en onderhoudsvriendelijk. Dit komt overeen met de hedendaagse bouwstijl. Heb je een andere voorkeur? Geen probleem. Wij hebben ook ervaring met de aanleg van andere tuinstijlen.

Laat je tuin opnieuw aanleggen

Verhuisd naar een nieuwe woning, maar sluit de tuin niet aan op jouw wensen? Of woon je al lange tijd op hetzelfde adres, maar past de tuin niet meer bij de wensen die je nu hebt? Je tuinwensen kunnen bijvoorbeeld zijn veranderd door de komst van (klein)kinderen of juist uitvliegende kinderen. Ook kan je huidige tuin te veel onderhoud vergen of onpraktisch zijn ingedeeld. Misschien is je tuin gewoon allemaal aan vervanging toe, omdat de trends zijn veranderd of heeft de tuin z’n beste tijd wel gehad. Wat de aanleiding ook is, wij verzorgen graag een complete tuinrenovatie.

Wat zijn de kosten van een tuinaanleg bij Van Rijn Tuinoplossingen?

Je kiest niet ieder jaar voor een nieuwe tuin. Dat begrijpen wij bij Van Rijn Tuinoplossingen maar al te goed. De aanleg van een tuin brengt verschillende kosten met zich mee. Wij vinden het belangrijk dat jij vooraf een goed beeld hebt van wat de mogelijke kosten zijn. Bovendien is het een algemene vraag en hangt het antwoord af van je wensen en je budget. Eigenlijk is het eenzelfde vraag als “Wat kosten boodschappen in een supermarkt?”. Men onderschat de kosten vaak. Een tuin laten aanleggen kost nou eenmaal flink wat geld. We nemen je graag mee in keuzes die je kunt maken en geven je een realistisch beeld van de bijbehorende kosten.

Wij zijn actief in meerdere locaties waaronder:
BlaricumBreda, EindhovenHilversumOisterwijkTilburg en Wassenaar

Wat besteden onze klanten gemiddeld?

Een tuin is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

Dit gaven anderen uit:

Kleine tuinen: €15.000,- tot €25.000,-

Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €50.000,-

Grote tuinen: €50.000,- tot €250.000,-

De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Lees onze blogs over tuinaanleg en ontdek de gemiddelde prijzen per vierkante meter. Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen of plan een gratis Tuin Quickscan in.

Vóór de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met mei 2023
0%
9.2
Zeer kundig en perfect resultaat. Wij raden jullie ten zeerste aan Bij ons moest er een aanbouw aan een bestaande berging worden gezet. Volgens een aantal bedrijven was dit onmogelijk er kon alleen een compleet nieuwe [...]
- Van Gent
Vakwerk! De keuze voor Van Rijn voor onze tuinrenovatie is de juiste gebleken. Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten en [...]
- Zoetermeer
Een heel mooi resultaat geworden, waar we erg van kunnen genieten ! Wij hebben vorig jaar besloten om onze voor- en achtertuin eens goed aan te laten pakken, zodat we hier nog lang van kunnen genieten. En [...]
- Galder
Tuinrenovatie zonder kopzorgen We waren er vroeg bij. Na een lange aanloop van bijna een jaar is onze 18 jaar oude tuin nu daadwerkelijk gerenoveerd. Wij hadden wensen en [...]
- Oisterwijk
Werk conform afspraken goed en tijdig gemaakt. Onze tuin laten renoveren door Van Rijn Tuinoplossingen. Ze werken met heldere eerste prijsindicatie om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt prijs definitief vastgesteld op [...]
- Best
124 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Plan nu jouw Tuin Quickscan

Jouw tuinproject uitbesteden? Plan dan nu jouw vrijblijvende Tuin Quickscan in!


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.