Met een eigen zwembad in de tuin, heb je alle ruimte om heerlijk te ontspannen. Geniet van uren waterpret en de benodigde verkoeling tijdens warme dagen. Een zwembad is niet alleen prettig in gebruik. Het is ook nog eens zeer stijlvol. Van Rijn Tuinoplossingen heeft al meer dan 40 jaar ervaring met verschillende tuinprojecten. Wil jij een luxe zwembad aan laten leggen en dit gevoel doortrekken naar de rest van de tuin? Realiseer het ultieme buitenleven. Ontdek de voordelen van een luxe zwembad en alle andere extra’s. Zie jij jezelf al die frisse ochtendduik maken? Even proosten aan de rand van het zwembad met je naasten? Het is mogelijk!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Doe de gratis Tuin Quickscan en wij voorzien je van een vrijblijvend eerste advies.

Waarom een zwembad in de tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

In de loop der jaren hebben wij veel luxe, complexe tuinprojecten mogen uitvoeren. Bij ons staat jouw wens centraal. Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor totaalontzorging op maat. Wij staan voor expertise, nauwkeurigheid en snelle, heldere communicatie. Daarbij wijken we af van standaardmodellen uit massaproducties. Wil jij een luxe zwembad laten aanleggen met specifieke afmetingen en wensen? Wij helpen je graag verder.

Jouw luxe zwembad volledig verzorgd

Inspirerend, eerlijk advies en een uitgewerkt plan. Wij bieden maatwerk oplossingen en regelen de klus van A tot Z. In samenwerking met diverse externe specialisten beschikken wij over alle disciplines om aan jouw wensen te voldoen. Gedurende het hele traject zijn wij eindverantwoordelijk en heb je als klant één vast aanspreekpunt. Wij staan voor een open, eerlijke communicatie en korte lijnen, dat is wel zo prettig.

Projecten waar we trots op zijn

Extra opties en mogelijkheden

Bij de aanleg van een luxe zwembad of een ander project zijn er een aantal extra opties en mogelijkheden. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

Wil jij rondom het zwembad direct toegang hebben tot sanitaire voorzieningen? Wij plaatsen een volledige toiletgroep, complete badkamer of andere sanitaire voorzieningen rondom het zwembad.

Wil je verlichting in of rondom het zwembad om nog meer sfeer te creëren op een zwoele zomeravond? Van Rijn Tuinoplossingen brengt waar nodig de gewenste verlichting aan.

Wat kost een luxe zwembad in de tuin?

De kosten van een luxe zwembad starten vaak vanaf €1950,- per vierkante meter (uitgaande van een zwembad van 8 bij 4 meter). Dit is een gemiddelde en in de praktijk kan dit bedrag afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de exclusieve afwerking en onze keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen. Het bedrag van €1950,- per m2 is voor het grondwerk en de plaatsing van een HDPE (hoogwaardige kunststofsoort) zwembad inclusief technische installatie en geautomatiseerd rolldeck. 

Jouw budget en plannen

Wij komen graag in overleg tot een haalbaar en betaalbaar plan. Daarom wordt het budget in een vroeg stadium besproken. We geven je allereerst telefonisch een vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden. Daarna volgt een globale kostenindicatie. Als de indicatie overeenkomt met jouw verwachtingen, komen we graag langs voor een locatiebezoek. We nemen dan foto’s mee ter inspiratie, meten de tuin op en bespreken alles wat er mogelijk is in jullie situatie. Vervolgens werken we de plannen uit en volgt een gedetailleerde offerte, eventueel aangevuld met een 3D-ontwerp.

Neem vandaag nog contact op!

Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een luxe zwembad in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast is Van Rijn Tuinoplossing ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

Vóór de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met mei 2023
0%
9.2
Zeer kundig en perfect resultaat. Wij raden jullie ten zeerste aan Bij ons moest er een aanbouw aan een bestaande berging worden gezet. Volgens een aantal bedrijven was dit onmogelijk er kon alleen een compleet nieuwe [...]
- Van Gent
Vakwerk! De keuze voor Van Rijn voor onze tuinrenovatie is de juiste gebleken. Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten en [...]
- Zoetermeer
Een heel mooi resultaat geworden, waar we erg van kunnen genieten ! Wij hebben vorig jaar besloten om onze voor- en achtertuin eens goed aan te laten pakken, zodat we hier nog lang van kunnen genieten. En [...]
- Galder
Tuinrenovatie zonder kopzorgen We waren er vroeg bij. Na een lange aanloop van bijna een jaar is onze 18 jaar oude tuin nu daadwerkelijk gerenoveerd. Wij hadden wensen en [...]
- Oisterwijk
Werk conform afspraken goed en tijdig gemaakt. Onze tuin laten renoveren door Van Rijn Tuinoplossingen. Ze werken met heldere eerste prijsindicatie om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt prijs definitief vastgesteld op [...]
- Best
124 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Plan nu jouw Tuin Quickscan

Jouw tuinproject uitbesteden? Plan dan nu jouw vrijblijvende Tuin Quickscan in!


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.