Volop genieten van je tuin met inbouw zwembad?

Met een eigen inbouw zwembad in de tuin, heb je alle ruimte om heerlijk te ontspannen. Geniet van uren waterpret en de benodigde verkoeling tijdens warme dagen. Een tuin met inbouw zwembad is niet alleen prettig in gebruik. Het is ook nog eens zeer stijlvol. Van Rijn Tuinoplossingen heeft al meer dan 40 jaar ervaring met verschillende tuinprojecten. Wil jij een luxe zwembad aan laten leggen en dit gevoel doortrekken naar de rest van de tuin? Realiseer het ultieme buitenleven. Ontdek de voordelen van een luxe zwembad en alle andere extra’s. Zie jij jezelf al die frisse ochtendduik maken? Even proosten aan de rand van het zwembad met je naasten? Het is mogelijk!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Vraag een gratis offerte op!

Waarom een inbouw zwembad in de tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

In de loop der jaren hebben wij veel luxe, complexe tuinprojecten mogen uitvoeren. Bij ons staat jouw wens centraal. Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor totaalontzorging op maat. Wij staan voor expertise, nauwkeurigheid en snelle, heldere communicatie. Daarbij wijken we af van standaardmodellen uit massaproducties. Wil jij in je tuin een luxe inbouw zwembad laten aanleggen met specifieke afmetingen en wensen? Wij helpen je graag verder.

inbouwzwembad HDPE op maat laten plaatsen
zwembad in achtertuin laten plaatsen

Jouw luxe zwembad volledig verzorgd

Inspirerend, eerlijk advies en een uitgewerkt plan. Wij bieden maatwerk oplossingen en regelen de klus van A tot Z. In samenwerking met diverse externe specialisten beschikken wij over alle disciplines om aan jouw wensen te voldoen. Gedurende het hele traject zijn wij eindverantwoordelijk en heb je als klant één vast aanspreekpunt. Wij staan voor een open, eerlijke communicatie en korte lijnen, dat is wel zo prettig.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Extra opties en mogelijkheden

  Bij de aanleg van een luxe inbouw zwembad of een ander project in je tuin zijn er een aantal extra opties en mogelijkheden. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag wat er mogelijk is in een persoonlijk gesprek.

  Wil jij rondom het zwembad direct toegang hebben tot sanitaire voorzieningen? Wij plaatsen een volledige toiletgroep, complete badkamer of andere sanitaire voorzieningen rondom het zwembad.

  Wil je verlichting in of rondom het zwembad om nog meer sfeer te creëren op een zwoele zomeravond? Van Rijn Tuinoplossingen brengt waar nodig de gewenste verlichting aan.

  Wat kost een luxe zwembad in de tuin?

  De kosten van een luxe zwembad starten vaak vanaf €1950,- per vierkante meter (uitgaande van een zwembad van 8 bij 4 meter). Dit is een gemiddelde en in de praktijk kan dit bedrag afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de exclusieve afwerking en onze keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen. Het bedrag van €1950,- per m2 is voor het grondwerk en de plaatsing van een HDPE (hoogwaardige kunststofsoort) zwembad inclusief technische installatie en geautomatiseerd rolldeck. 

  groot zwembad tuin laten aanleggen
  HDPE zwembad op maat inclusief plaatsing

  Jouw budget en plannen

  Wij komen graag in overleg tot een haalbaar en betaalbaar plan. Daarom wordt het budget in een vroeg stadium besproken. We geven je allereerst telefonisch een vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden. Daarna volgt een globale kostenindicatie. Als de indicatie overeenkomt met jouw verwachtingen, komen we graag langs voor een locatiebezoek. We nemen dan foto’s mee ter inspiratie, meten de tuin op en bespreken alles wat er mogelijk is in jullie situatie. Vervolgens werken we de plannen uit en volgt een gedetailleerde offerte, eventueel aangevuld met een 3D-ontwerp.

  Neem vandaag nog contact op!

  Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een luxe zwembad in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte op. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast is Van Rijn Tuinoplossing ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

  verwarmd zwembad in tuin Van Rijn Tuinoplossingen
  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen