Ultiem woongenot met een luxe inbouw zwembad in je tuin

Zie jij jezelf al een frisse ochtendduik nemen in je eigen tuin? Of heerlijk proosten aan de rand van het zwembad met je naasten op een zomerdag? Met een inbouw zwembad in de tuin ervaar jij het perfecte buitenleven. Geniet van uren waterpret en de benodigde verkoeling tijdens warme dagen, heerlijk ontspannen.

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met complexe en exclusieve tuinprojecten. Wil je een luxe zwembad aan laten leggen en eventueel ook de tuin eromheen laten aanpakken? Als Tuinaannemer regelen wij álles voor je: tuinaanleg en zwembadbouw bij één partij.

Laat ons een inbouw zwembad in je tuin plaatsen

Met de bouw van een zwembad moet je tuin vaak grotendeels op de schop. De meeste zwembadbouwers bieden geen combinatie met hoogwaardige tuinaanleg. Soms behoort het benodigde grondwerk voor het zwembad niet eens tot het aanbod. Dat doen wij anders: we regelen het hele project voor je. 

Met een creatief 3D ontwerp zorgen we voor een naadloze inpassing van het zwembad in jouw tuin. Alsof het er altijd al heeft gelegen, in harmonie met de omgeving. Het zwembad produceren we voor je op maat. Zolang het technisch mogelijk is, kun je bij ons met hele specifieke wensen terecht. Indien gewenst verzorgen we ook nieuw straatwerk, vlonders, groen en bijvoorbeeld een hoogwaardig houten poolhouse. 

Bij ons houd je dus alles in één hand. Je bent vast druk en deze keuze bespaart je tijd en gedoe. Samen met een team van externe specialisten bouwen wij aan jouw droomtuin mét zwembad. Maatwerk totaalontzorging, dat is waarvoor je bij ons moet zijn. Onze klanten waarderen ons verder om onze snelle en heldere communicatie. 

Wat kost een luxe zwembad inbouw in de tuin en wat krijg je?

Het laten aanleggen van een compleet zwembad van hoogwaardige kwaliteit is geen geringe investering. Afhankelijk van de maatvoering liggen de gemiddelde kosten op €60.000,- tot €85.000,-. Voor deze prijs mag je van ons verwachten dat we een maatwerk HDPE (hoogwaardig kunststof) zwembad voor je leveren en plaatsen, inclusief volledig geautomatiseerde technische installatie en automatisch lamellendeck. De technische installatie bestaat doorgaans uit een circulatiepomp, warmtepomp, zand/glasfilter en automatische chloor- en zuurregeling.

Bij de prijs zit verder inbegrepen:
 • Ontgraven en afvoer overtollige grond
 • Storten van een gewapende betonvloer
 • Transport (incl. transportontheffing) en plaatsing zwembadbak
 • Aanbrengen van gestabiliseerd zand rondom zwembad
 • Monteren van (hardstenen) zwembadrand
 • Installatie technische installatie
 • Aansluiting op riool ten behoeve van ‘backwashen’ (gedeeltelijke waterverversing)

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Een inbouw zwembad in de tuin: Neem vandaag nog contact op!

  Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een luxe zwembad in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte op. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

  Voor meer informatie of inspiratie kun je gerust een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite