Werken bij Van Rijn Tuinoplossingen

VACATURE: ervaren hovenier / voorman Tuinaanleg

KOM BOUWEN AAN HOOGWAARDIGE DROOMTUINEN!

Toe aan een volgend avontuur? In ons kleine en gemoedelijke familiebedrijf is de passie voor het maken van mooie tuinen voelbaar. We doen het graag nét wat anders dan de rest, met onze hedendaagse kijk op tuinaanleg en klantbeleving.

Jouw werk is rijk aan variatie: van het maken van kwalitatief straatwerk tot het installeren van inbouwzwembaden. En van het planten van bomen en beplanting tot het timmeren van maatwerk houtconstructies. Bij ons mag je magisch bouwen aan complete tuinen voor particulieren uit het hogere segment. Elke tuin is anders, met een unieke creatieve insteek of een niet alledaagse stijl. Afrikaanse Safarituin of een Ibiza Strandtuin? Met onze fantasie en jouw handen brengen we de favoriete vakantiebestemmingen van onze klanten tot leven. Maar we werken vaak ook in de strakke en moderne stijl. Hoe dan ook, samen bouwen we aan de ultieme tuinbeleving!

ZOEKEN WE JOU?

WAT WE JE BIEDEN:

KENNISMAKEN? 

Is jouw interesse gewekt? Laten we dan gewoon eens vrijblijvend kennismaken! Neem contact op met Chris via chris@vanrijntuinoplossingen.nl of 06-13597910. Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Hartelijke groeten van Sisco, Chris en Ellen van Rijn – Van Rijn Tuinoplossingen

Direct solliciteren

      This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite