eiken bijgebouw met buitenkeuken overkapping laten plaatsen

Maak je tuin écht af en laat een luxe overkapping op maat plaatsen

Een luxe overkapping laten plaatsen en tot laat in de avond genieten van je tuin? Heerlijk buiten loungen of dineren terwijl het zonnetje langzaam ondergaat? Een overkapping op maat maakt het mogelijk. Verleng het buitenseizoen en geniet van een prachtige eyecatcher in de tuin. Van Rijn Tuinoplossingen realiseert ambachtelijke overkappingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je een Douglas houten overkapping laten plaatsen? Vraag een gratis offerte op!

Waarom een luxe houten overkapping laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Wij leveren de allerhoogste kwaliteit. Niet alleen tijdens de bouw, maar ook met onze service en materiaalkeuze. Wij werken met populaire houtsoorten zoals Douglas, eiken en geïmpregneerd vuren. Gegarandeerd een luxueuze uitstraling. Ben jij op zoek naar een partner die meer biedt dan de standaardproducten uit massaproductie? Dan ben je bij Van Rijn Tuinoplossingen aan het juiste adres. Wil jij een luxe houten overkapping voor het terras laten plaatsen of een andere locatie in de tuin? Wij denken graag met je mee.

luxe tuinhuis met overkapping van hout Tilburg
moderne houten tuin terras overkapping laten plaatsen

Onze authentieke bouwwijze

In onze werkplaats combineren we eeuwenoude perfectie met moderne bouwtechnieken. We maken gebruik van traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gat constructies. Onze computergestudeerde machines verzorgen een uiterst precieze prefabricage. Zo ben je verzekerd van een oersterke luxe overkapping. Daarnaast is de uitstraling zeer chique en stijlvol. In veel gevallen maken we geen gebruik van schroeven, tenzij het écht niet anders kan. Wil jij een luxe houten overkapping of terrasoverkapping laten plaatsen? Vraag een gratis offerte bij ons op!

Een Douglas houten overkapping laten plaatsen

De luxe houten Douglas overkappingen worden uitsluitend op maat gemaakt. Wij wijken af van standaardmodellen en vastgelegde configuraties. Het totale project is volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. De complete maatvoering, de constructie van de benodigde balken, het dak en meer. Onze overkappingen op maat zijn écht uniek, zo sluiten ze naadloos aan op jouw wensen en de stijl van de tuin.

Heeft jouw tuin een oudhollandse uitstraling en wil je deze stijl doorvoeren bij het plaatsen van de houten terrasoverkapping in je tuin? Overweeg dan eens om het dak te voorzien van riet.

overkapping rieten kap laten plaatsen Oisterwijk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Hoogwaardige bouwkwaliteit

  Ongetwijfeld zie je vaker overkappingen uit verschillende prijsklassen voorbijkomen. Het is dan ook lastig om de verschillen te duiden. Onze bouwkwaliteit is wel degelijk anders. Hieronder een overzicht van onze standaard:
  Betonfundering

  Een betonpoeder biedt een stevige basis voor de staanders, een betonband fundeert de wanden.

  Robuust balkhout

  Wij kijken naar de lange termijn. Overkappingen gemaakt van kwalitatief minder hout gaan mogelijk doorhangen, omdat de constructie te licht is uitgevoerd. Planken trekken eerder krom omdat het hout niet voldoende is opgedroogd. Binnen onze standaard worden er grovere staanders gebruikt. Het hout is kwalitatief hoogstaand en dit voorkomt problemen in de toekomst.

  Dergelijk geraamte

  Een kwalitatief hoogwaardig geraamte is essentieel voor onze producten. Wij werken niet met gestapeld hout, zoals je dat bij verschillende massa-aanbieders ziet. Ons geraamte bestaat uit een binnen- en buitenwand. Het is daarbij mogelijk om voor verschillende afwerkingen te kiezen. Daarnaast werken we met inbouwelektra- en verlichting. Tot slot biedt dit geraamte de mogelijkheid om wandisolatie aan te brengen. Het geraamte wordt op een hardhouten onderligger geplaats. Dit voorkomt dat de onderzijde gaat rotten.

  Bitumen dakbedekking en dakisolatie

  Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw overkapping. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

  losse overkapping met schuur op maat Breda

  Wat kost de aanleg en plaatsing van een overkapping in je tuin?

  Benieuwd naar de kosten van het laten plaatsen van een (Douglas) overkapping op maat? Wij rekenen ongeveer een bedrag van €650,- per m². Dit bedrag is gebaseerd op onze ervaringen bij eerdere projecten. Bij lounge-overkappingen adviseren wij een minimale oppervlakte van 5 bij 3 (15m²). Voor een lounge-overkapping met schuur is dat minimaal 8 bij 3 (24m²). Uitgaande van deze oppervlaktes gaat het om een investering van circa €9.750,- of €15.600,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m².

  Overkapping laten plaatsen: Haalbaar en betaalbaar

  Gedurende het proces doorlopen we verschillende stappen. Het uiteindelijke doel: een (Douglas) terrasoverkapping laten plaatsen die in alle facetten voldoet aan jouw wensen. Wij adviseren en helpen om de juiste keuze te maken, maar jouw wensen zijn uiteraard leidend. Van Rijn Tuinoplossingen adviseert de locatie zodat jij optimaal profiteert van de zon én de schaduw. Daarnaast kijken we samen naar de kleurstellingen en materialen. Als we alle wensen hebben doorgenomen, vertellen wij direct eerlijk of dit financieel haalbaar is. Zo kom je niet onnodig voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig. Daarnaast maken we optioneel een 3D-ontwerp. Dit helpt om vooraf een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de luxe overkapping.

  overkapping op maat ontwerp en bouw Van Rijn Tuinoplossingen
  strakke moderne houten overkapping aan huis laten plaatsen Amstelveen

  Geniet van het ultieme buitenleven en laat een luxe houten overkapping plaatsen

  Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de aanleg van (houten) overkappingen. Van Rijn Tuinoplossingen realiseert ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Wil jij binnenkort nog meer genieten van een luxe tuin? Benieuwd naar de mogelijke kosten? Neem dan eenvoudig contact met ons op vraag een gratis offerte op!

  Nog in de nazomer genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2023
  0%
  9.3
  Beloften nagekomen. Met name het contact met Sisco en zijn hulptroepen zijn ver boven gemiddeld. Steeds was inspraak mogelijk, werden er oplossingen gecreëerd voor onverwachte vraagstukken, ook [...]
  - Eindhoven
  Prettig en Prachtig! Van Rijn Tuinoplossingen is een warm en kwalitatief hoogstaand familiebedrijf. De communicatie met Chris en later Sisco is altijd prettig en open geweest. Chris heeft [...]
  - Alphen aan den Rijn
  Professioneel, persoonlijk, prachtig eindresultaat Vanaf het eerste moment is het contact met Van Rijn erg prettig geweest. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden tijdens een kop koffie met [...]
  - 's Hertogenbosch
  Prachtige tuin! Van Rijn Tuinoplossingen heeft voor ons een prachtige tuin gerealiseerd met een origineel ontwerp, mooie materialen, planten en prachtige bomen. Samen met Chris de bestrating, [...]
  - Eindhoven, Noord-brabant
  Goede service en hoge kwaliteit De service was echt heel goed en jullie nemen alle zorgen en planning uit handen: je wordt compleet ontzorgd. Jullie kwaliteit en dienstverlening is van [...]
  - Geldrop
  136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite