Een houten tuinkantoor op maat laten bouwen?

Waarom een tuinkantoor? Tegenwoordig zien we steeds meer mensen één of meerdere dagen per week thuiswerken. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit verder toeneemt. Vind jij het ook prettig om thuis te werken, maar ontbreekt op dit moment een geschikte ruimte? Een tuinkantoor is dan een oplossing. Een (houten) tuinkantoor is met zekerheid een rustige werkplek. Heerlijk werken tussen al het groen bevordert niet alleen de concentratie, het helpt ook om meer te ontspannen. Daarnaast is het makkelijker om je werk en privé gescheiden te houden. Een tuinkantoor is van grote meerwaarde.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag voor je aan de slag. Plan een Gratis Quickscan in!

Waarom een tuinkantoor laten aanleggen door ons?

Door een tuinkantoor aan te laten leggen, geniet je vaker van de tuin. De voordelen van een kantoor worden gecombineerd met het ultieme buitenleven. Daarnaast is een tuinkantoor multifunctioneel. Buiten werktijd biedt het de ruimte om heerlijk te ontspannen. Wij verzorgen de juiste isolatie en verwarming, zodat jij het hele jaar geniet van een prettige werkomgeving. Heerlijk tot in de late uurtjes genieten van de natuurlijke omgeving, terwijl het buiten al is afgekoeld. Onze tuinkantoren worden ook gebruikt als mancave of speelruimte voor de kinderen. Bijkomend voordeel: de aanleg van een tuinkantoor is goedkoper en beter te isoleren dan een aluminium kantoor. Daarnaast is de uitstraling klassiek en prachtig robuust.

tuinkantoor bouwen

Kies voor onze authentieke bouwwijze

Onze tuinkantoren worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Dat wordt gedaan om het gebruik van schroeven zo veel mogelijk te vermijden. De chique uitstraling van het kantoor blijft zo beter behouden. Profiteer van onze computergestuurde precisie en geniet van een kwalitatief hoogstaand tuinkantoor. Het dak wordt bedekt met Bitumen door een gecertificeerde dakbedekker. Heeft een pannendek of rietdak jouw voorkeur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De dakisolatie wordt standaard aangebracht om condens en schimmelvorming in een later stadium te voorkomen. Van plan om gedurende het hele jaar gebruik te maken van het tuinkantoor? Ook met wandisolatie of vloerisolatie helpen wij je graag verder.

Jouw tuinkantoor volledig op maat

Voor ons is ieder tuinkantoor ook écht uniek. Wij verkopen geen standaardmodellen. De volledige configuratie, ramen, deuren, verlichting, maatvoering én meer is naar wens samen te stellen. Wij hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan een secure afwerking. Alleen op deze manier krijg je een eindresultaat om van te dromen. Ter aanvulling: onze tuinkantoren zijn ook te combineren met een aangrenzende overkapping of tuinschuur.

Onze werkwijze

Als professionele tuinaannemer hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met verschillende tuinprojecten. Ga je met ons in zee, dan kies je voor authenticiteit, vakmanschap en gevoel voor kwaliteit. Wij werken samen met een betrouwbaar team van externe specialisten. Daardoor hebben we alle disciplines in huis om in al jouw tuinwensen te voorzien. Gedurende het hele traject zijn wij eindverantwoordelijk en heb je als klant één vast aanspreekpunt. Wij staan voor een open, eerlijke communicatie en korte lijnen, dat is wel zo prettig.

Extra opties en mogelijkheden

Wij voorzien jouw nieuwe tuinkantoor graag van extra opties. Maak het tuinkantoor écht uniek en geniet daarbij van luxe toevoegingen. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal opties. Heb je andere wensen? We bespreken graag alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Sanitaire voorzieningen en keuken

Wil jij bij het tuinkantoor direct toegang tot verschillende sanitaire voorzieningen? Denk aan een toiletgroep of de aanleg van een complete badkamer. Direct na werk heerlijk onder de douche stappen om vervolgens fris en fruitig de avond in te gaan of lekker kokkerellen aan het keukenblok? Het is allemaal mogelijk!

Ondergrond

Optioneel verzorgen wij ook een passende ondergrond. Onder een overkapping leg je vaak een terras van tegels of klinkers, maar in een kantoor kan een gevlinderde (gepolijste) betonvloer een ‘betere’ optie zijn. Is de ondergrond instabiel? Dan kunnen onze betonplaten ook als ondergrond dienen.

Elektra en internetaansluiting

Logischerwijs wil je ook daadwerkelijk kunnen werken in het tuinkantoor. De aanwezigheid van elektra en een internetaansluiting mag eigenlijk niet ontbreken. Even de mail of administratie bijwerken met uitzicht op je tuin? Van Rijn Tuinoplossingen beschikt over de kennis en kunde om het tuinkantoor compleet met elektra en internetaansluiting op te leveren.

Verbinding met de woning

In veel situaties wordt een tuinkantoor gezien als een los gebouw dat is afgezonderd van de woning, maar het is ook mogelijk om het huis en het tuinkantoor te verbinden. Dit is geen directe aanbouw, maar een tuinkantoor kan wel aan het huis worden vastgemaakt. Het kantoor wordt voornamelijk gebruikt om van huis uit te werken, maar de ruimte kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Creëer een rustgevend kader en houd werk en privé gemakkelijk gescheiden. Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Wat kost een (houten) tuinkantoor?

  Onze klanten betalen ongeveer €850,- per vierkante meter voor een tuinkantoor. Dit is een grove inschatting en in de praktijk kan dit dus afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de hoge isolatiewaarde en fijne afwerking. Het bedrag van €850,- per m2 is voor de kale houtbouw. Dit is exclusief funderingsvloer, elektra en verlichting.

  Jouw budget en plannen

  Bij het ontwikkelen van een tuinkantoor doorlopen we verschillende fases. Allereerst nemen we telefonisch de wensen en eisen door. Wij vinden het belangrijk dat in een vroegtijdig stadium ook het budget wordt besproken. Het ontwikkelen van een tuinkantoor is doorgaans geen goedkope investering. Op basis van jouw budget geven wij direct aan wat er mogelijk is. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en dat is wel zo prettig. Onze tuinkantoren worden volledig op maat gemaakt. Wij hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan een secure afwerking. Alleen op deze manier krijg je een eindresultaat om van te dromen.

  Neem vandaag nog contact op!

  Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een tuinkantoor in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op en plan een Gratis Quickscan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

  In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met maart 2024
  0%
  9.3
  Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
  - Berkel-Enschot
  Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
  - Oisterwijk
  Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
  - Breda
  Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
  - CHAAM
  Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
  - Boxtel
  142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite