Tegenwoordig zien we steeds meer mensen één of meerdere dagen per week thuiswerken. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit verder toeneemt. Vind jij het ook prettig om thuis te werken, maar ontbreekt op dit moment een geschikte ruimte? Mogelijk is een tuinkantoor een oplossing. Een (houten) tuinkantoor is met zekerheid een rustige werkplek. Heerlijk werken tussen al het groen bevordert niet alleen de concentratie, het helpt ook om meer te ontspannen. Daarnaast is het makkelijker om je werk en privé gescheiden te houden. Een tuinkantoor is van grote meerwaarde.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Doe de gratis Tuin Quickscan en wij voorzien je van een vrijblijvend eerste advies.

Waarom een (houten) tuinkantoor laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Door een tuinkantoor aan te laten leggen, geniet je vaker van de tuin. De voordelen van een kantoor worden gecombineerd met het ultieme buitenleven. Daarnaast is een tuinkantoor multifunctioneel. Buiten werktijd biedt het de ruimte om heerlijk te ontspannen. Wij verzorgen de juiste isolatie en verwarming, zodat jij het hele jaar geniet van een prettige werkomgeving. Heerlijk tot in de late uurtjes genieten van de natuurlijke omgeving, terwijl het buiten al is afgekoeld. Onze tuinkantoren worden ook gebruikt als mancave of speelruimte voor de kinderen. Bijkomend voordeel: de aanleg van een tuinkantoor is goedkoper en beter te isoleren dan een aluminium kantoor. Daarnaast is de uitstraling klassiek en prachtig robuust.

Kies voor onze authentieke bouwwijze

Onze tuinkantoren worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Dat wordt gedaan om het gebruik van schroeven zo veel mogelijk te vermijden. De chique uitstraling van het kantoor blijft zo beter behouden. Profiteer van onze computergestuurde precisie en geniet van een kwalitatief hoogstaand tuinkantoor. Het dak wordt bedekt met Bitumen door een gecertificeerde dakbedekker. Heeft een pannendek of rietdak jouw voorkeur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De dakisolatie wordt standaard aangebracht om condens en schimmelvorming in een later stadium te voorkomen. Van plan om gedurende het hele jaar gebruik te maken van het tuinkantoor? Ook met wandisolatie of vloerisolatie helpen wij je graag verder.

Jouw tuinkantoor volledig op maat

Bij Van Rijn Tuinoplossingen is ieder tuinkantoor ook écht uniek. Wij verkopen geen standaardmodellen. De volledige configuratie, ramen, deuren, verlichting, maatvoering én meer is naar wens samen te stellen. Wij hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan een secure afwerking. Alleen op deze manier krijg je een eindresultaat om van te dromen. Ter aanvulling: onze tuinkantoren zijn ook te combineren met een aangrenzende overkapping of tuinschuur.

Onze werkwijze

Als professionele tuinaannemer hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met verschillende tuinprojecten. Ga je met ons in zee, dan kies je voor authenticiteit, vakmanschap en gevoel voor kwaliteit. Wij werken samen met een betrouwbaar team van externe specialisten. Daardoor hebben we alle disciplines in huis om in al jouw tuinwensen te voorzien. Gedurende het hele traject zijn wij eindverantwoordelijk en heb je als klant één vast aanspreekpunt. Wij staan voor een open, eerlijke communicatie en korte lijnen, dat is wel zo prettig.

Extra opties en mogelijkheden

Wij voorzien jouw nieuwe tuinkantoor graag van extra opties. Maak het tuinkantoor écht uniek en geniet daarbij van luxe toevoegingen. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal opties. Heb je andere wensen? We bespreken graag alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Wil jij bij het tuinkantoor direct toegang tot verschillende sanitaire voorzieningen? Denk aan een toiletgroep of de aanleg van een complete badkamer. Direct na werk heerlijk onder de douche stappen om vervolgens fris en fruitig de avond in te gaan of lekker kokkerellen aan het keukenblok? Het is allemaal mogelijk!

Optioneel verzorgen wij ook een passende ondergrond. Onder een overkapping leg je vaak een terras van tegels of klinkers, maar in een kantoor kan een gevlinderde (gepolijste) betonvloer een ‘betere’ optie zijn. Is de ondergrond instabiel? Dan kunnen onze betonplaten ook als ondergrond dienen.

Logischerwijs wil je ook daadwerkelijk kunnen werken in het tuinkantoor. De aanwezigheid van elektra en een internetaansluiting mag eigenlijk niet ontbreken. Even de mail of administratie bijwerken met uitzicht op je tuin? Van Rijn Tuinoplossingen beschikt over de kennis en kunde om het tuinkantoor compleet met elektra en internetaansluiting op te leveren.

In veel situaties wordt een tuinkantoor gezien als een los gebouw dat is afgezonderd van de woning, maar het is ook mogelijk om het huis en het tuinkantoor te verbinden. Dit is geen directe aanbouw, maar een tuinkantoor kan wel aan het huis worden vastgemaakt. Het kantoor wordt voornamelijk gebruikt om van huis uit te werken, maar de ruimte kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Creëer een rustgevend kader en houd werk en privé gemakkelijk gescheiden. Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee.

Projecten waar we trots op zijn

Wat kost een (houten) tuinkantoor?

Onze klanten betalen ongeveer €850,- per vierkante meter voor een tuinkantoor. Dit is een grove inschatting en in de praktijk kan dit dus afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de hoge isolatiewaarde en fijne afwerking. Het bedrag van €850,- per m2 is voor de kale houtbouw. Dit is exclusief funderingsvloer, elektra en verlichting.

Jouw budget en plannen

Bij het ontwikkelen van een tuinkantoor doorlopen we verschillende fases. Allereerst nemen we telefonisch de wensen en eisen door. Wij vinden het belangrijk dat in een vroegtijdig stadium ook het budget wordt besproken. Het ontwikkelen van een tuinkantoor is doorgaans geen goedkope investering. Op basis van jouw budget geven wij direct aan wat er mogelijk is. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en dat is wel zo prettig. Onze tuinkantoren worden volledig op maat gemaakt. Wij hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan een secure afwerking. Alleen op deze manier krijg je een eindresultaat om van te dromen.

Neem vandaag nog contact op!

Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een tuinkantoor in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast is Van Rijn Tuinoplossing ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

Vóór de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met mei 2023
0%
9.2
Zeer kundig en perfect resultaat. Wij raden jullie ten zeerste aan Bij ons moest er een aanbouw aan een bestaande berging worden gezet. Volgens een aantal bedrijven was dit onmogelijk er kon alleen een compleet nieuwe [...]
- Van Gent
Vakwerk! De keuze voor Van Rijn voor onze tuinrenovatie is de juiste gebleken. Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten en [...]
- Zoetermeer
Een heel mooi resultaat geworden, waar we erg van kunnen genieten ! Wij hebben vorig jaar besloten om onze voor- en achtertuin eens goed aan te laten pakken, zodat we hier nog lang van kunnen genieten. En [...]
- Galder
Tuinrenovatie zonder kopzorgen We waren er vroeg bij. Na een lange aanloop van bijna een jaar is onze 18 jaar oude tuin nu daadwerkelijk gerenoveerd. Wij hadden wensen en [...]
- Oisterwijk
Werk conform afspraken goed en tijdig gemaakt. Onze tuin laten renoveren door Van Rijn Tuinoplossingen. Ze werken met heldere eerste prijsindicatie om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt prijs definitief vastgesteld op [...]
- Best
124 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Plan nu jouw Tuin Quickscan

Jouw tuinproject uitbesteden? Plan dan nu jouw vrijblijvende Tuin Quickscan in!


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.