Veel gelezen blogs

Leestijd: 4 minuten Door wat voor bedrijf laat jij je tuin aanleggen? In deze blog vertellen we je over de keuze tussen traditionele hoveniers en tuinspecialisten die de rol van aannemer op zich nemen en branchevernieuwing ambiëren. De hamvraag is eigenlijk: ga je voor safe of zoek je beleving en ontzorging met maximaal resultaat? We laten de keuze aan jou…

Leestijd: 7 minuten Met die steeds hetere en drogere zomers, neemt automatische beregening van de tuin sterk in populariteit toe. Met beregening kies je voor tijdwinst en gemak en heb je ook direct een oplossing voor het water geven in vakantieperiodes. In deze blog vertellen we je over mogelijkheden van beregening en geven we je tips voor het installeren van de beste regeninstallatie tijdens tuinaanleg.

Leestijd: 9 minuten Welke buitentegels kies jij voor je terras, oprit of tuinpad? Je hebt misschien al ervaren dat er veel valt te kiezen. Er is vast iets op de markt dat bij je smaak, verwachtingen en portemonnee past, maar krijg het maar eens gevonden… We helpen je daar graag bij! In deze blog duiken we in de wereld van tuintegels en beantwoorden we je vragen.