Past tuinontwerp en tuinaanleg via onze methode goed bij jou?

Jouw Tuinaannemer van A tot Z

Totaalontzorging, daar zijn wij goed in. Op dezelfde wijze als een aannemer voor een woning, brengen wij alle disciplines,  partijen, kennis en kunde bij elkaar die nodig zijn voor jouw tuinklus. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt en ook de volledige garantie wordt door ons afgegeven. Een heleboel werkzaamheden voeren we overigens zelf uit met ons eigen vaste team. Voor een aantal specialistische klussen, zoals zwembadbouw en de plaatsing van een houten tuingebouw op maat, werken we samen met een aantal partners. Al jaren dezelfde, we weten dat we op hen kunnen bouwen. Onze aanpak is uniek in de branche, er zijn vrijwel geen andere aanbieders die op deze wijze alle noodzakelijke werkzaamheden voor jouw droomtuin in één hand kunnen aanbieden. We horen vaak terug van onze klanten hoe prettig dat werkt. Alles is dan goed op elkaar afgestemd en het risico dat partijen naar elkaar wijzen wanneer iets niet klopt nemen is hiermee weggenomen. We focussen op totaaloplossingen, zoals complete tuinaanleg bij nieuwbouw of een ingrijpende tuinrenovatie. Op kleinere tuinklusjes zijn wij minder ingericht.

Wat je in een notendop mag verwachten van onze tuinaanleg:

Hoe pakken we het aan?

Een haalbaar en betaalbaar plan waar jij blij van wordt

Wat jij wil uitgeven, is leidend voor ons. We stellen graag een haalbaar en betaalbaar plan voor je op, door vroeg open kaart te spelen over onze prijsstelling bij jouw wensen en woonsituatie. Wij geven je met een globale prijsindicatie een eerlijk en realistisch beeld van de mogelijkheden binnen jouw budget. Zo haal we het maximale resultaat uit je investering en hoef je je niet aan plannen te vergapen die niet bij je portemonnee passen. We baseren onze prijsindicatie op jouw tuinoppervlakte en vragen je ook om een moodboard aan te leveren. Zo kunnen wij ons verdiepen in jouw tuinwensen en de sfeer en luxe die je zoekt. We wisselen het één en ander digitaal uit, maar bellen je natuurlijk ook uitgebreid om het plan door te spreken. Wanneer de basis naar tevredenheid staat, nemen we graag alle tijd om bij je langs te komen. We meten de tuin dan exact op en bespreken alle uitgangspunten nog eens goed door. We inspireren je ook met onze projectfoto’s en 3D ontwerpen. En dan komen we gegarandeerd tot ideeën waar jij blij van wordt!

Een prachtig en persoonlijk 3D tuinontwerp

We gaan vervolgens voor je aan de slag met een 3D tuinontwerp op maat. In de ontwerpfase komen jouw dromen samen met onze kennis en creativiteit, er ontstaat iets speciaals. Een strakke belijning in moderne stijl, zoals vaak van ons wordt gevraagd, of bijvoorbeeld meer landelijk of mediterraan. In ieder geval gaan we voor iets unieks en persoonlijks, een ontwerp dat jouw leefstijl en smaak ademt. Onze ontwerpen hebben doorgaans een onderhoudsarme insteek en praktische gebruiksruimte vormt de basis. We proberen je daarnaast wel te enthousiasmeren voor wat groen, zoals een gazon en plantenborders. Een tuin waar jij het buitenleven kunt ervaren zoals het is bedoeld, daar gaan we voor! We presenteren het ontwerp in een aantal mooie 3D platen en je kunt de tuin zelfs bekijken met een virtual reality bril. We lichten tijdens de presentatie ook de gedetailleerde offerte toe. Na akkoord op de aanlegfase, plannen we je in onze agenda in. In de tussentijd stemmen we de details af. Zo gaan we samen op pad om de bestrating uit te zoeken en presenteren wij je een voorstel voor de beplanting en tuinverlichting.

Een vlotte aanlegfase, jouw tuin in een paar weken gereed

We houden van een strakke planning en komen onze afspraken graag na. Heel soms kunnen we niet uit de voeten door extreem slecht weer, maar waar je vanuit kunt gaan: als we zeggen dat we er zullen zijn, dan komen we ook. We werken onze projecten één voor één af, dus jouw project komt niet stil te liggen omdat we een andere klant beloftes hebben gemaakt. Zo zijn we je zo kort mogelijk tot overlast met ons bouwafval en onze machines.

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite