Creëer een droomtuin met een tuinrenovatie

Ben jij klaar voor een tuinrenovatie? Wij begrijpen als geen ander dat een fijne tuin bijdraagt aan woongenot. Een groene buitenruimte voor jezelf, waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je kunt samenzijn met je gezin, vrienden en familie. Jezelf even terugtrekken uit de dagelijkse drukte is niet alleen prettig, maar ook goed voor je gezondheid. Reden genoeg om je tuin op te laten knappen of renoveren dus!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten opknappen van je tuin? Ontdek of onze aanpak bij je past.

Tuinrenovatie? Dit is dé sleutel tot succes!

Voordat we jouw tuin gaan renoveren, zullen we met de nieuwste technologie een realistisch 3D ontwerp voor je uitwerken. De tuinstijl bepaal jij met een moodboard en we sparren samen over gebruikswensen en een praktische indeling. Tegenwoordig zien we veel luxe, moderne tuinen. Binnen en buiten verbinden voor een heerlijk buitenleven. Strakke lijnen, grote tegels, sierlijke grote plantenbakken. Uiteraard zijn we voor jouw volledige tuinrenovatie ook gespecialiseerd in andere tuinstijlen, zoals landelijk / klassiek. Heb jij behoefte aan tijdloze schoonheid en harmonie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk hier een recent opgeleverd project inclusief ontwerp. Voor dit stel uit regio Eindhoven, eind 30 met twee opgroeiende kinderen, ontwierpen we een sfeervolle en strakke tuin met een open karakter. Absolute eyecatcher is natuurlijk het inbouwzwembad, waar intussen veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. 

Onze aanpak voor een tuinrenovatie

We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk en luxe tuinaanleg, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt. We werken veel voor particulieren met een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kap-woning.

Bij het opknappen en renoveren van jouw tuin staan hoogwaardige kwaliteit en bovengemiddelde service hoog in ons vaandel. De tuin moet immers perfect worden en het hele traject moet voor jou voelen als een feestje! Zorgeloos achterover leunen terwijl werken aan jouw woongenot. Zoek je weelderige luxe? Kijk dan op onze pagina voor exclusieve tuinaanleg. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg inclusief ontwerp bij ons aan het juiste adres als:

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Projecten waar we trots op zijn

Ontdek onze service en kwaliteit

Van Rijn Tuinoplossingen is een klein familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van complexe en luxe tuinprojecten. Wij voelen ons als een vis in het water bij tuinrenovaties, waarbij we het liefst álles voor je regelen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Wij staan voor één vast aanspreekpunt tijdens het hele proces, korte lijnen en open communicatie. En zoals bij veel kleine familiebedrijven zetten wij graag dat stapje extra om jou tevreden te stellen. En als het klaar is, is het genieten! 

Wij gaan graag voor je aan de slag. Ben je benieuwd naar de kosten of de verschillende mogelijkheden? Neem voor een advies en prijsindicatie contact met ons op of plan een Gratis Quickscan in.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Wat kost een tuinrenovatie gemiddeld?

  De kosten van het laten opknappen van je tuin zijn grotendeels afhankelijk van de keuzes die je maakt en de grootte van de tuin. Ga je voor een luxe invulling zoals veel van onze klanten? Dan is de prijs voor de tuinrenovatie logischerwijs ook hoger. Wij leveren maatwerk, dus een voor een offerte of prijsindicatie nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Om je een beeld te geven van de kosten, laten we je zien wat klanten gemiddeld bij ons uitgeven:

  • Kleine tuinrenovatie gemiddelde kosten:
   €18.500,- tot €25.000,-
  • Middelgrote tuinrenovatie gemiddelde kosten:
   €25.000,- tot €45.000,-
  • Grote tuinrenovatie gemiddelde kosten:
   €45.000,- tot €75.000,- 

  Veelgestelde vragen:

  Wanneer moet ik mijn tuin laten renoveren?

  Er is niet per definitie een juist moment om jouw tuin te laten renoveren. In veel gevallen neemt de complete tuinrenovatie flink wat tijd in beslag en daarom verspreiden we de werkzaamheden over een nader te bepalen periode. In de herfst is de bodem nog relatief warm en vaak een beetje vochtig. Dit is aantrekkelijker voor planten, omdat ze dan sneller wortelen. Daarnaast is het interessant om een tuinrenovatie in de herfst uit te laten voeren omdat bladverliezende planten in november een rustperiode hebben.

  Anderzijds is het ook mogelijk om een tuin te renoveren in het voorjaar of een andere periode in het jaar, maar de herfstperiode is aantrekkelijker voor verschillende gewassen.

  Wat is belangrijk bij een tuinrenovatie?

  Een tuin laten renoveren doe je niet ieder jaar en daarom is het belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Allereerst is het van belang dat jij precies weet wat je wilt. Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag mee en inspireert, maar jouw wensen zijn leidend. Een tuin is een echt visitekaartje voor jouw woning. Samen kijken we naar de zonrichting, de juiste indeling, de beplanten en eventueel een lichtplan.

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite