Een luxe houten carport op maat laten plaatsen?

Wil je graag een houten carport laten plaatsen? Dan ben je bij Van Rijn Tuinoplossingen aan het juiste adres. Een carport van oerdegelijke kwaliteit in combinatie met een luxueuze uitstraling is waardeverhogend. Dit geldt voor zowel de woning als je eigen wooncomfort. Een moderne carport aan huis is dan ook een interessante investering. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte op!

Waarom een houten carport laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Er zijn verschillende redenen om een houten carport te laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen. Niet alleen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring, we zijn ook gespecialiseerd in complexe projecten. Van Rijn Tuinoplossingen schenkt veel aandacht aan details en afwerking. Bij ons is alles maatwerk, hiermee onderscheiden wij ons in de markt. Je krijgt geen standaard carport uit de massaproductie, maar een mooie moderne (houten) carport met dito uitstraling. Ons vakmanschap in combinatie met de liefde voor het vak is terug te zien in het eindresultaat.

luxe houten carport aan huis op maat Van Rijn Tuinoplossingen
carport aan huis laten plaatsen Douglashout Breda

Vrijstaande carport of aan huis

Droog parkeren op eigen terrein. Dat is niet alleen prettig voor jou als bewoner, ook jouw auto gedijt het beste bij een droge omgeving. Een houten carport heeft vaak een open structuur waardoor er minder condensatie wordt gevormd. Dit verkleint het risico op roest. Het is mogelijk om een carport direct aan huis te plaatsen, maar wij realiseren ook losstaande carports. Een moderne carport is echt een eyecatcher op jouw oprit en verbetert direct het aanzicht van de woning.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Wat kost een houten carport?

  Van Rijn Tuinoplossingen heeft veel ervaring met het realiseren van diverse carport-projecten. Vaak rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per vierkante meter. Heb jij een specifieke oppervlakte in gedachte? Vermenigvuldig dit met het bovenstaande bedrag en je hebt een beter idee van de verwachte kosten. Wij adviseren onze klanten altijd een oppervlakte van 6 bij 4. Dit is in totaal 24 m². De investering op basis van deze oppervlakte bedraagt ongeveer €15.600,-. Dit is nog exclusief de kosten voor een vloer, elektra en verlichting. Wens jij een houten carport met luxere afwerking? Dan heeft dit logischerwijs invloed op de prijs per m². De prijs stijgt ook door andere factoren zoals: een slechte bereikbaarheid van de tuin, eventuele sloopwerkzaamheden of een instabiele ondergrond.

  exclusieve houten carport laten plaatsen maatwerk
  grote carport laten zetten

  Wat is jouw budget?

  Wij vinden het belangrijk om in een vroegtijdig stadium de mogelijkheden en kosten te bespreken. Daarom geven wij direct tijdens het eerste advies een kostenindicatie. Heb je specifieke wensen of wil je graag weten wat er exact mogelijk is? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij realiseren graag jouw luxe (houten) carport. 

  Ervaar het ultieme comfort

  Van Rijn Tuinoplossingen is niet alleen ervaren en gespecialiseerd in de bouw van een luxe carport. Wij realiseren ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg voor nieuwbouwwoningen. Benieuwd naar de mogelijkheden of ontvang je graag een kostenindicatie? Neem eenvoudig contact met ons op of vraag een gratis offerte op.

  dubbele carport op maat laten plaatsen Tilburg
  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen