Een luxe houten carport op maat laten plaatsen?

Wil je graag een houten carport laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een carport van oerdegelijke kwaliteit in combinatie met een luxueuze uitstraling is waardeverhogend. Dit geldt voor zowel de woning als je eigen wooncomfort. Een moderne carport aan huis is dan ook een interessante investering. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een Gratis Quickscan!

Waarom een houten carport laten plaatsen?

Er zijn verschillende redenen om een houten carport te laten plaatsen door Van Rijn Tuinoplossingen. Niet alleen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring, we zijn ook gespecialiseerd in complexe projecten. We schenken veel aandacht aan details en afwerking. Bij ons is alles maatwerk, hiermee onderscheiden wij ons in de markt. Je krijgt geen standaard carport uit de massaproductie, maar een mooie moderne (houten) carport met dito uitstraling. Ons vakmanschap in combinatie met de liefde voor het vak is terug te zien in het eindresultaat.

houten carport

Vrijstaande carport of verbonden aan huis?

Droog parkeren op eigen terrein. Dat is niet alleen prettig voor jou als bewoner, ook jouw auto gedijt het beste bij een droge omgeving. Een houten carport heeft vaak een open structuur waardoor er minder condensatie wordt gevormd. Dit verkleint het risico op roest. Het is mogelijk om een carport direct aan huis te plaatsen, maar wij realiseren ook losstaande carports. Een moderne carport is echt een eyecatcher op jouw oprit en verbetert direct het aanzicht van de woning.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Wat zijn de kosten voor een houten carport?

  We hebben veel ervaring met het realiseren van diverse carport-projecten. Vaak rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per vierkante meter. Heb jij een specifieke oppervlakte in gedachte? Vermenigvuldig dit met het bovenstaande bedrag en je hebt een beter idee van de verwachte kosten. Wij adviseren onze klanten altijd een oppervlakte van 6 bij 4. Dit is in totaal 24 m². De investering op basis van deze oppervlakte bedraagt ongeveer €15.600,-. Dit is nog exclusief de kosten voor een vloer, elektra en verlichting. Wens jij een houten carport met luxere afwerking? Dan heeft dit logischerwijs invloed op de prijs per m². De prijs stijgt ook door andere factoren zoals: een slechte bereikbaarheid van de tuin, eventuele sloopwerkzaamheden of een instabiele ondergrond.

  Een houten carport laten maken; wat is je budget?

  Wij vinden het belangrijk om in een vroegtijdig stadium de mogelijkheden en kosten te bespreken. Daarom geven wij direct tijdens het eerste advies een kostenindicatie. Heb je specifieke wensen of wil je graag weten wat er exact mogelijk is? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij realiseren graag jouw luxe (houten) carport. 

  Ervaar ultiem comfort met een carport aan je woning

  We zijn niet alleen ervaren en gespecialiseerd in de bouw van een luxe carport. Wij realiseren ook complete tuinrenovaties en tuinaanleg voor nieuwbouwwoningen. Benieuwd naar de mogelijkheden of ontvang je graag een kostenindicatie? Neem eenvoudig contact met ons op of plan een Gratis Quickscan.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Vakmanschap tot in de puntjes Wat een fijne samenwerking! Met familiebedrijf Van Rijn hebben we gekozen voor vakmanschap, maatwerk, kennis van zaken. Van tuinontwerp tot oplevering tuin was het een [...]
  - Den Haag
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  151 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Ontvang vrijblijvend tuin-advies

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.
  uw-van-rijn-tuinoplossingen-team-sisco-chris-ellen-van-rijn

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite