tuinontwerp en tuinaanleg professional
Een creatieve vertaling van jouw wensen

Tuinontwerp en aanleg onder één dak bij Van Rijn Tuinoplossingen

Wil je het tuinontwerp én de aanleg van je nieuwe tuin door één partij laten verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject van A tot Z en bezorgen jou je gewenste droomtuin.

Stap 1: Een 3D tuinontwerp op maat
Als eerste stap op weg naar jouw droomtuin gaan we aan de slag met een 3D tuinontwerp op maat. Deze 3D ontwerpen zijn uniek in de branche! In de ontwerpfase komen jouw wensen en dromen samen met onze kennis en creativiteit. Of je nu gaat voor een strakke belijning in moderne stijl, een landelijke stijl of een mediterrane uitstraling, wij zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw leefstijl en smaak.

Stap 2: Aanleg van de tuin
Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met de aanleg van jouw nieuwe tuin. Onze ontwerpen hebben doorgaans een onderhoudsarme insteek en praktische gebruiksruimte vormt de basis. Natuurlijk proberen we je ook te enthousiasmeren voor groen, zoals een gazon en plantenborders. Een tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook goed functioneren als leefruimte. Onze ervaring in zowel tuinontwerp en aanleg komt hierbij van pas.

Bekijk onze tuinontwerp en aanleg projecten uit 2021 en 2022
Ben je benieuwd naar wat wij hebben gerealiseerd voor andere klanten? Bekijk dan hieronder een collectie van onze ontwerpen uit 2021 en 2022. Wij brengen graag een gratis offerte (interne link naar contactpagina) voor tuinontwerp en aanleg uit. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kies voor tuinontwerp en aanleg onder één dak en geniet binnenkort van jouw prachtige nieuwe tuin! Wij realiseren tuinen waarin je het buitenleven kunt ervaren zoals het bedoeld is.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met maart 2024
  0%
  9.3
  Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
  - Berkel-Enschot
  Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
  - Oisterwijk
  Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
  - Breda
  Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
  - CHAAM
  Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
  - Boxtel
  142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

   This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite