Ontwerp je eigen droomtuin in strakke en moderne stijl!

✔ Heerlijk creatief bezig zijn
✔ In je eigen tijd thuis te doorlopen
✔ Duidelijke uitleg en uitdagende opdrachten
✔ Een uniek tuinontwerp als eindresultaat

3d-ontwerp-nieuwbouw-tuin-helmond-1200x900
3d-ontwerp-moderne-strakke-tuin-overkapping-veranda-eindhoven-1200x900

WE HELPEN JE OP EEN ONGEDWONGEN MANIER STAP VOOR STAP OP WEG

Slaag in een tuinontwerp naar jouw smaak en leefstijl

Met de aanschaf van deze Thuiscursus Tuinontwerpen zet je de weg in naar jouw strakke en moderne droomtuin. Het eigenhandig creëren van zo’n paradijselijke buitenstek is een geweldig plezierig en creatief proces. Althans, als je weet hoe je het moet aanpakken. Daarom helpen we je om een eerste stap te zetten, het maken van een ontwerp. Je ontdekt welke tuinwensen voor jou belangrijk zijn en hoe je daar op een unieke en persoonlijke manier invulling aan kunt geven.

We nemen we je aan de hand met laagdrempelige uitleg, concrete voorbeelden, praktische tips en uitdagende opdrachten. Je doet volop inspiratie op en komt tot een doordacht tuinontwerp. Onderhoudsarm en praktisch, maar tegelijkertijd sfeervol en gezellig. Een fijne plek om te ontsnappen aan de hectiek van de dag en waar je heerlijk samen kunt zijn met het gezin, vrienden en familie. Jouw plek, jouw thuis.

Na deze cursus ben je zelf in staat om:

Focus op strak, modern en onderhoudsarm

Verreweg de meeste van onze klanten vragen om een strakke en moderne tuin voor hen te ontwerpen en aan te leggen. Het is al jaren de populairste tuinstijl. Vandaar ook onze keuze om deze cursus voor doe-het-zelvers daarop te focussen. Je leert om binnen deze stijl een tuin te bedenken die niet dertien in een dozijn aanvoelt. In onze hectische maatschappij met overvolle agenda’s kan het lastig zijn om tijd en energie voor het tuinonderhoud te vinden. Daarom is een onderhoudsarme tuin wel prettig, toch? Helpen we je bij!

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

Wat mag je verwachten

Elke goede tuin begint met een grondige inventarisatie van wensen en ideeën. Daar staan we in deze cursus uitgebreid bij stil. De vervolgstap is het maken van een tuinontwerp. Met een bovenaanzicht breng je al jouw keuzes bij elkaar tot één ruimte met de juiste samenhang en sfeer. Door te puzzelen met de indeling kom je tot spannende kijklijnen en een tuin die praktisch en onderhoudsarm is in gebruik. We doen in deze cursus ons uiterste best om onze kennis en ervaring zo uitgebreid mogelijk met je te delen. Ons doel is om jou zelfverzekerder te maken over wat je met je tuin wilt gaan doen.

3d-ontwerp-nieuwbouw-tuin-helmond
3d-ontwerp-moderne-strakke-tuin-overkapping-veranda-eindhoven

Cursus Tuinontwerpen voor thuis

SALE voorjaar 2022: tijdelijk van €89,95
NU VOOR: €29,95

Inbegrepen:

Totaal: € -
betaalmethoden-cursus-tuinontwerpen-1200x142

Gratis preview

Nog niet zeker van je aankoop? Download dan onze GRATIS PREVIEW van de cursus. We geven je 2 van de 7 modules cadeau!

    previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

      This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite