In het kort

  • Type project: maatwerk overkapping met schuur en keramisch terras
  • Maatvoering tuin: ca. 50 m²
  • Uitvoeringsperiode: voorjaar 2022
  • Locatie: Breda

* De prijs per m² wordt sterk beïnvloed door de oppervlakte van de tuin. Een grote tuin is in absolute zin duurder, maar bij gelijke luxe als in een kleinere tuin per m² juist goedkoper. Je leest meer over onze prijsstelling in deze blog.

Ben je in het bezit van een nieuwbouw rijwoning? Grote kans dat jouw achtertuin ook ongeveer de maatvoering 10 bij 5 meter heeft, net als bij deze klant. Vaak staat er achterin de tuin een schuurtje, gezet door de bouwer van de woning. Van de overgebleven ruimte kun je met een mooie budget en een creatieve blik zeker een prachtige tuin maken! We laten je graag zien wat wij er van hebben gemaakt voor deze klant uit Breda. Zoek je ook een professionele partij die jouw tuin compleet kan aanleggen of renoveren? Neem dan eens contact op voor vrijblijvend advies en een prijsopgave!

Een aantal klantwensen op een rijtje:
aanleg kleine tuin Breda Van Rijn Tuinoplossingen

"Afspraak is hier afspraak. We zijn niet met verrassingen geconfronteerd. We genieten volop en kunnen hen zeker aanbevelen."

Ontwerp

Er is gekozen voor een wat speelsere en landelijkere stijl, in plaats van de vaak voorkomende strakke en moderne tuinstijl. De gebakken klinkerbestrating geeft een prachtige Oud-Hollandse jaren ’30 uitstraling die warm en knus aanvoelt. De combinatie met de strakke woning en moderne sierelementen in de tuin maken de tuin zeker uniek. Goed doordacht kun je prima zulke uiteenlopende stijlen combineren, ook in een kleine tuin.

De sierpergola’s geven de tuin wat meer body en diepte. Met de plantvakken her en der heb je in deze tuin ondanks de beperkte ruimte het gevoel dat je omgeven bent door groen. De luxe plantenbakken maken het geheel af. De kliko’s zijn netjes weggewerkt in een Douglashouten bekisting, waar voor de sier ook nog een mooie Cortenstalen wand voor is gezet. Bij de kleine eettafel kan naar hartenlust worden gebarbecued en bij de loungeplek rondom de vuurkorf is het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven.

Materiaalkeuzes

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite