Een strakke moderne achtertuin laten aanleggen

Van Rijn Tuinoplossingen is gespecialiseerd in het aanleggen van luxe, moderne achtertuinen. Wij verzorgen niet alleen de aanleg van een moderne achtertuin, we zijn ook verantwoordelijk voor het ontwerp. Het complete tuinproject dus. Ben jij op zoek naar één partij die al jouw tuinwensen realiseert? We nemen graag jouw zorgen uit handen zodat jij heerlijk achterover kunt leunen terwijl jouw droomtuin wordt gecreëerd. Wij zijn een klein familiebedrijf met ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring. Iedere dag gaan wij aan het werk met veel passie en daarbij is geen enkele uitdaging ons te complex. Wil jij graag een moderne achtertuin laten aanleggen? Vraag een gratis offerte op en ontdek de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een moderne achtertuin?

Een moderne achtertuin kenmerkt zich door de strakke lijnen, de rust en eenheid. Tegenwoordig zie je deze stijl steeds vaker in verschillende tuinen terug. Een moderne tuin biedt een aantal voordelen. Door het gebruik van strakke lijnen is het mogelijk om een goede verbinding te leggen tussen jouw woning en de tuin. Als professionele tuinaannemer denken wij graag met je mee. Heb jij niet de tijd om dagen in de tuin te staan om alles goed te onderhouden? Of vind je het prettig als de tuin een duurzaam karakter heeft? Dan is een moderne tuin zeer geschikt. Over het algemeen is een moderne achtertuin namelijk onderhoudsarm en duurzaam.

luxe moderne strakke tuinaanleg
achtertuin modern met overkapping

Wij volgen de tuintrends

Een moderne achtertuin sluit perfect aan op de huidige tuintrends. Tegelterrassen, grindborders, loungevlonders, strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp. Van Rijn Tuinoplossingen is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van tuinontwerpen en past deze ook graag toe. Wij werken samen met een team van externe specialisten, zodat we alle disciplines in huis hebben. Van Rijn Tuinoplossingen draagt de eindverantwoordelijkheid. Tevens zorgen we voor één vast aanspreekpunt, zodat de lijntjes kort en helder zijn. In overleg met jou stellen we een tuinontwerp op. Hierbij is het kostenplaatje direct onderwerp van gesprek. Wij vinden het belangrijk om direct jouw budget te bespreken zodat we gezamenlijk het beste uit jouw tuinproject halen.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Gespecialiseerd in moderne achtertuinen

  Onze expertise ligt met name op het ontwerpen en aanleggen van moderne achtertuinen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en leveren geen budgetoplossing. Het vakmanschap en de liefde voor het vak staan bij ons centraal, maar jouw droomtuin realiseren is het grote doel. De combinatie van onze passie en expertise zie je uiteindelijk terug in het eindresultaat.

  moderne mediterrane tuin laten aanleggen
  luxe strakke tuinen Van Rijn Tuinoplossingen

  Kies voor een kwaliteitstuin

  Wil jij even aan de dagelijkse hectiek ontsnappen en genieten van jouw droomtuin? Wij zijn er voor iedereen die rekent op hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Van Rijn Tuinoplossingen staat voor open communicatie met korte lijnen. Ben je benieuwd naar onze eerdere tuinprojecten? Bekijk dan onderstaande foto’s. Liever direct aan de slag? Vraag een gratis offerte op en wij nemen spoedig contact met je op.

  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen