Een strakke moderne achtertuin laten aanleggen

Stel je voor: een eigentijdse buitenruimte met strakke lijnen, minimalistische elegantie en een onweerstaanbare moderne uitstraling. Bij Van Rijn Tuinoplossingen begrijpen we de kracht van een fijne tuin die naadloos aansluit bij jouw moderne levensstijl en gebruikswensen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen aanleggen van luxe, moderne tuinen. Ben jij op zoek naar één partij die al jouw tuinwensen realiseert? Als Tuinaannemer regelen het hele project voor je, zodat jij heerlijk achterover kunt leunen terwijl jouw droomtuin wordt gecreëerd.

Wij zijn een klein familiebedrijf met ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring in strakke moderne tuinaanleg. We werken veel voor particulieren met een vrijstaande woning of twee-onder-één-kap, maar ook van kleinere tuinen bij rijwoningen worden wij enthousiast. Plan gerust een Gratis Quickscan in en ontdek de mogelijkheden!

De voordelen van onze moderne tuinen

Bij Van Rijn Tuinoplossingen gaan we verder dan alleen het ontwerpen van moderne en strakke tuinen. We leggen ze ook aan en zo creëren we groene kunstwerken die jouw lifestyle en persoonlijkheid weerspiegelen. Binnen en buiten verbinden, dat is ons doel. Onze moderne en strakke tuinen zijn onderhoudsarm, praktisch en gebruiksvriendelijk. Wil je het trendy? Wij volgen de laatste tuintrends op de voet. Zoek je een tijdloze  tuin? Ook daar hebben we de kennis voor in huis. Met onze expertise maken we van jouw buitenruimte een prachtige strakke droomtuin, of het nu gaat om een tuinrenovatie of een nieuwbouwtuin. We begrijpen de balans tussen strakke lijnen, innovatieve materialen en groene elementen om een sfeer van rust en verfijning te creëren. In onze tuinen kom je tot rust en ze zijn ideaal om samen te zijn met je gezin, vrienden en familie. 

Moderne achtertuin

Wat maakt ons uniek?

Zoals je in veel van onze klantreviews kunt teruglezen, zijn wij sterk in service en communicatie. Als klein familiebedrijf ervaar je een gemoedelijke Brabantse sfeer, maar wel met snelle en duidelijke communicatie. We zorgen voor korte lijnen en afspraak is bij ons ook echt afspraak. We geven je een eerlijk advies, waarbij we ook in een vroeg stadium kijken naar je budget en de te verwachten kosten. We geven je een realistisch beeld van wat er mogelijk is en wat niet. We streven naar tuinen waarbij praktisch gebruiksgemak, functionaliteit en esthetiek in balans zijn. Wat we maken heeft een luxere uitstraling en een lange levensduur, maar we doen nooit onnodig dure voorstellen puur uit esthetisch oogpunt. 

We zijn ruim ervaren in het ontwerpen en aanleggen van strakke tuinen, want de afgelopen jaren was de vraag daarnaar enorm. We hebben ons het hanteren van strakke lijnen, het toepassen van grote keramische tegels en het bouwen van moderne houten tuingebouwen helemaal eigen gemaakt. Ontwerper Chris heeft een unieke kijk op sfeervolle moderne tuinen, door zijn kennis over ’thematisering’ in de attractieparkenbranche. En Sisco, die de leiding heeft over de aanleg, zit al meer dan 40 jaar in het vak. Toch kent ook hij de laatste trends en ontwikkelingen. 

 

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Kies voor een kwaliteitstuin

   Wil jij even aan de dagelijkse hectiek ontsnappen en genieten van jouw droomtuin? Wij zijn er voor iedereen die rekent op hoogwaardige kwaliteit.  Vraag een gratis offerte op en wij nemen spoedig contact met je op. Tuinaanleg is maatwerk en de prijs hangt af van de luxe die je wenst en de grootte van je tuin. Om je een beeld te geven van de kosten, laten we je zien wat klanten gemiddeld bij ons uitgeven:

  • Nieuwe kleine moderne tuin:
   €18.500,- tot €25.000,-
  • Nieuwe middelgrote moderne tuin:
   €25.000,- tot €45.00,-
  • Nieuwe grote moderne tuin:
   €45.000,- tot €75.00,-

   

  Je bent voor de complete tuininrichting en moderne tuinaanleg inclusief ontwerp bij ons aan het juiste adres als:

  In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met maart 2024
  0%
  9.3
  Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
  - Berkel-Enschot
  Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
  - Oisterwijk
  Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
  - Breda
  Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
  - CHAAM
  Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
  - Boxtel
  142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite