In het kort

  • Type project: tuinaanleg nieuwbouw
  • Maatvoering tuin: ca. 140 m²
  • Uitvoeringsperiode: winter 2021
  • Locatie: Zoetermeer

* De prijs per m² wordt sterk beïnvloed door de oppervlakte van de tuin. Een grote tuin is in absolute zin duurder, maar bij gelijke luxe als in een kleinere tuin per m² juist goedkoper. Je leest meer over onze prijsstelling in deze blog.

Voor deze klant, in het bezit van een twee-onder-één-kap woning aan het water, hebben we een uniek tuinontwerp gemaakt en de gehele tuin gerenoveerd. Wát een metamorfose! Deze droomtuin is elegant en uniek. We zijn in het ontwerpproces vertrokken vanuit de gedachte om de verschillende hoogtes in deze tuin te zien als een mooie kans om iets bijzonders te creëren. Door het niet te zien als een obstakel, komt het hoogteverschil nu juist volledig tot z’n recht. Aan de zijkanten van de tuin hebben we de bestaande groene buffers zo veel mogelijk behouden, met her en der wat nieuw groen. Zo blijft jullie privacy gewaarborgd en heeft de nieuwe tuin direct een volwassen karakter.

Een aantal klantwensen op een rijtje:

"Zeer fijn bedrijf, vanaf het begin een fijne communicatie. We zijn ze zeer dankbaar voor onze mooie tuin."

Ontwerp

Op het boventerras met vlonder is het heerlijk vertoeven tijdens een buitenmaaltijd of thuiswerkdag. Het uitzicht op de unieke waterval, het onderterras met loungepergola en het water zal niet snel vervelen. Ook vanuit de woning, met name bij de ronde uitbouw, is het uitzicht prachtig. Het onderterras aan het water vormt de ultieme ontspanningsplek. Onder de pergola met schaduwdoek is het met de vuurplaats tot in de late uurtjes behaaglijk en overdag kunnen is het een fijne “chillspot” voor de kinderen. Die vermaken zich ook op de twee speelgazons en het naastgelegen speeltoestel. Er verreist volgend jaar nog een nieuwe schuur.

Materiaalkeuzes

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite