Een hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring 

Wil jij helemaal tot rust komen in je eigen tuin, maar voldoet deze plek nu nog niet aan je wensen? Dan is het wellicht tijd voor een tuinrenovatie door een erkend hoveniersbedrijf. Wij realiseren al jaren droomtuinen en zouden graag jouw tuinwensen werkelijkheid maken. Door onze full-service aanpak hoef je je nergens druk om te maken; wij verzorgen het volledige tuintraject van A tot Z. Ons kleine familiebedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het aanleggen van de meest uitgebreide en complexe tuinen. Dus ook met jouw tuinproject weten we zeker raad,

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Plan dan een Gratis Quickscan bij hoveniersbedrijf Van Rijn Tuinoplossingen.

Hoogwaardige tuinaanleg door een ervaren hovenier

Wil je een strakke stadstuin met zwembad? Of heb je liever een landelijke tuin met veel groen? Een droomtuin ziet er voor iedereen anders uit. Vaak zijn er verschillende partijen nodig voor de realisatie.

Ons familie-hoveniersbedrijf verzorgt tuinprojecten van A tot Z.  Profiteer van één vast aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop tijd en energie. 

Totale ontzorging door een hoveniersbedrijf

Als hovenier verzorgen wij complete tuinprojecten. Maar wat houdt dat precies in? Dat betekent dat we je voorzien van advies en het hele tuinproject van A tot Z voor je uitvoeren. Van de ontwerpfase met 3D tekening tot en met de realisatiefase. Daarbij dragen wij de zorg en eindverantwoordelijkheid voor het hele proces. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken. Volledige ontzorging, wel zo lekker.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Projecten waar we trots op zijn

Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Van Rijn Tuinoplossingen

Weet je al precies hoe je tuin moet worden? Uitstekend! Wij helpen je graag om je dromen te verwezenlijken. Maar ook als je nog niet precies weet wat je wensen zijn staan wij klaar voor je. We delen graag onze kennis en ervaring om samen met jou tot het ontwerp van jouw droomtuin te komen. Wil je meer inspiratie opdoen? Volg ons dan op LinkedIn.

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag! Dromen is leuk, maar het is nog leuker om die droom om te toveren tot een echte droomtuin. Daarbij hebben we onze eigen unieke werkwijze. Die wordt gekenmerkt door korte lijnen, snelle communicatie en een helder advies waar je altijd op kunt vertrouwen. Beloofd.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite