Hovenier voor tuinaanleg

Kan jouw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Of is je tuin toe aan een complete make-over? Wij als ervaren hovenier helpen je graag  met hoogwaardige tuinaanleg. Samen realiseren we de tuin van je dromen. 

Tijdens het hele project kun je op ons rekenen, van het eerste contact tot het ontwerp en de uiteindelijke aanleg. Wil je een strakke en moderne stadstuin? Of ga je voor een natuurlijke tuin met zwemvijver en veel groen? Er is van alles mogelijk. 

Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de meest luxe en complexe tuinaanleg projecten. We weten zeker dat we ook jouw droomtuin kunnen realiseren. Wil je graag inspiratie opdoen of sparren over de mogelijkheden? Maak dan hieronder een afspraak voor een gratis quickscan en ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin.

Waarom tuinaanleg door een ervaren hovenier?

Ben je net verhuisd maar past de nieuwe tuin niet helemaal bij je wensen? Of ben je op zoek naar een mooie tuin die goed aansluit bij je nieuwbouwwoning? We kunnen ons goed voorstellen dat je geen tijd hebt om je tuin zelf aan te leggen. Daarnaast beschikt niet iedereen over de nodige groene vingers. 

Daarom is het een goed idee om je tuinproject uit te besteden aan een ervaren hovenier. We helpen je graag met een goed ontwerp. En natuurlijk kun je voor de complete aanleg en afwerking van je nieuwe tuin bij ons terecht. 

Hoe je dromen er ook uitzien, we verzekeren je van een oplossing op maat. En omdat ons team bestaat uit veel verschillende specialisten, weten we zeker dat we ook jouw tuinproject aankunnen. Dus kom maar op! Wij staan klaar om je te helpen met goede service, hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbaar advies. Zo werken we samen aan de aanleg van jouw droomtuin.

Hovenier tuinaanleg
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Hovenier tuinaanleg

  3D ontwerp én tuinaanleg bij dezelfde hovenier

  Alles onder één dak

  Als tuinaannemer verzorgen we graag het 3D ontwerp én de aanleg van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor tuinaanleg bij ons aan het juiste adres als:

  Ervaar ultiem buitenleven met onze luxe houtbouw

  Na een lange dag op kantoor ben je er aan toe om jezelf bij thuiskomst lekker binnen op te sluiten. Nee natuurlijk niet! Als je de hele dag binnen hebt gezeten wil je uiteraard niets liever dan even buiten ontspannen. En laat dat nou precies zijn waar onze luxe tuingebouwen perfect geschikt voor zijn.

  Doordat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken zorg je ervoor dat je optimaal geniet van het buitenseizoen. Zo is dit de ideale plek om op een warme zomeravond de mensen om wie je geeft te ontvangen. Maar ook op regenachtige dagen zit je hier lekker droog. 

  Dit zorgt voor dat ultieme thuiskomgevoel waar je na een lange dag zo veel behoefte aan hebt. Wil je weten wat de mogelijkheden voor een houten tuingebouw zijn? Of ben je nog op zoek naar inspirerende ideeën? Vraag dan direct een gratis quickscan aan.

  Hovenier tuinaanleg
  Tuin laten aanleggen

  Hoogwaardige tuinaanleg: ervaar de kwaliteit en expertise van een hovenier

  Heb jij genoeg van standaard onderdelen? Ben jij op zoek naar maatwerk dat voldoet aan al jouw wensen? Dan helpen we je graag verder. We werken met ambachtelijk vakmanschap waarbij we nog steeds gebruik maken van oersterke houtverbindingen. Daarnaast profiteren we ook van modernere technieken zoals computergestuurde machines om zo nauwkeurig mogelijk te werk te gaan. En dat doen we natuurlijk niet voor niets! Door ons ambachtelijk vakmanschap en tomeloze inzet is elk tuinproject voorzien van de hoogste kwaliteit maatwerk.

  Gun jezelf een droomtuin!

  Als ervaren hovenier hebben we veel mensen blij mogen maken met de aanleg van een nieuwe tuin. Daarbij luisteren we graag naar wensen en ideeën. We bieden altijd een passende oplossing binnen het budget. Maatwerk dus. En dat zie je bij al onze tuinprojecten. Van de grote renovaties, tot aan de kleinere tuinprojecten.

  In de tijd van de corona pandemie hebben we allemaal meegemaakt hoe het is om vanuit huis te werken. Daardoor is de waarde die we hechten aan het woongenot enorm gestegen. Tijd voor een tuin waar je je ook echt thuis voelt dus. Want dit is niet alleen de plek waar je helemaal tot rust komt. Het is ook nog eens bewezen dat je je beter kunt concentreren als je meer groen verwerkt in je leefomgeving. Daardoor wordt werken vanuit huis veel leuker en prettiger.

  Hovenier tuinaanleg
  Tuin laten aanleggen
  Wat kost tuinaanleg via de hovenier Van Rijn Tuinoplossingen?

  Je kiest natuurlijk niet iedere dag voor de aanleg van een nieuwe tuin. Logisch ook, want er komen behoorlijke kosten bij kijken. Je wilt dan graag van tevoren weten wat je te wachten staat. Daarom bespreken we eerst wat de mogelijke kosten van je nieuwe tuin zijn. En ook tijdens de ontwerpfase helpen je graag met het vinden van betaalbare oplossingen binnen het budget. Zo komen we samen tot een haalbaar plan en een offerte voor jouw droomtuin.

  Wat besteden onze klanten gemiddeld aan een tuinaanleg?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

  Tuinaanleg
  Nog in de zomer van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2024
  0%
  9.3
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  Uitstekende uitvoering van het project De plaatsing van een carport met berging is uitstekend verlopen. De deskundigheid van Van Rijn komt naar voren in de kwaliteit van zowel bouw als [...]
  - Raamsdonksveer
  Fantastische tuin met zwembad. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van onze tuin is de communicatie goed, prettig, persoonlijk verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen [...]
  - Tilburg
  147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848


    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite