Veranda op maat

Na een lange dag op het werk wil je bij thuiskomst niets liever dan even lekker ontspannen en tot rust komen. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. In dat geval is het een goed idee om een veranda op maat in je tuin te laten installeren. Zo ontstaat een unieke verbinding tussen je woning en de tuin. 

Door de aanvulling van een veranda op maat worden je binnen- en buitenruimte als het ware samengevoegd tot één ruimte. Het grote voordeel hiervan is dat je er alle kanten mee op kunt. Zo is het de ideale plek om vrienden en familie te ontvangen op een gezellige zomeravond. Maar je kunt je er ook heerlijk even terugtrekken onder het genot van een goed boek. En zelfs als het buiten regent, zit je hier lekker droog terwijl je geniet van de buitenlucht. 

Waarom een veranda op maat?

Komen de eerste lentekriebels naar boven? Of is het inmiddels al volop zomer? Dat is een geweldig moment om optimaal van de buitenlucht te genieten! Jammer dat die mooie tijd voor je het weet weer voorbij is. Gelukkig biedt juist dan een veranda op maat uitkomst. Doordat je het buitenseizoen verlengt kun je nog langer genieten van het mooie weer in de tuin.

Wij leveren maatwerk veranda’s op maat. De een wil een loungehoek met overkapping, terwijl de ander liever een luxe open tuinhuis heeft. We zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Daarnaast delen we ook graag onze kennis en ervaring. Dan doen we door ook te kijken naar bijvoorbeeld de locatie en de stand van de zon. Zo komen we samen tot een goed ontwerp en ontstaat de veranda op maat die precies aansluit bij jouw wensen.

Op zoek naar inspiratie? Bekijk gerust eens onze LinkedIn pagina.

Veranda op maat
Veranda op maat

Stapsgewijs naar jouw droomtuin en veranda op maat

Eerlijk advies, een uitgewerkt plan en een veranda op maat van de hoogste kwaliteit. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je het maatwerk dat nodig is om een veranda te monteren die voldoet aan al je tuinwensen en past binnen de afmetingen van jouw tuin. Daarbij nemen we de hele klus voor onze rekening. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Zo hoef jij je nergens druk om te maken. Met één vast aanspreekpunt wordt communiceren of bijsturen een stuk eenvoudiger. Wil je een houten veranda op maat laten plaatsen of advies inwinnen? Neem dan contact met ons op.

Laat je veranda op maat verzorgen door Van Rijn Tuinoplossingen

Voor de creatie van een houten veranda op maat combineren we ambachtelijk vakmanschap met computergestuurde precisie. Zo maken we gebruik van eeuwenoude houtverbindingen die oersterk zijn. En doordat de losse onderdelen met computergestuurde machines worden uitgesneden weten we zeker dat alles naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor is de installatie van je nieuwe veranda een fluitje van een cent. Vaak is het mogelijk om de plaatsing al binnen twee dagen af te ronden. Wil je ons maatwerk zelf eens in het echt ervaren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Veranda op maat

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Extra opties en mogelijkheden voor jouw luxe veranda

  Er zijn vanzelfsprekend veranda’s in verschillende prijsklassen te verkrijgen. We plaatsen enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige luxe houten veranda’s. Daarbij zijn er ook verschillende extra’s mogelijk. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden:

  Betonfundering

  Een goede fundering onder je (beton)vloer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de kans op verzakking vermijden. Waar nodig zijn wij in staat om de grond onder de veranda te onderheiden. In combinatie met de betonvloer is alle kans op verzakking verdwenen. Wij creëren een stijlvol en betrouwbaar geheel. 

  Robuust balkhout

  Wij vinden het belangrijk dat jij de komende tientallen jaren geniet van de veranda. Daarbij is kwalitatief hoogwaardig materiaal van groot belang. Daarom kiezen wij voor Douglas- of eikenhout als standaard voor onze veranda’s.

  Bitumen dakbedekking en dakisolatie

  Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw veranda en dat is wel zo prettig. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

  Wat kost het leveren en monteren van een houten veranda op maat?

  Wil jij graag een veranda laten plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van veranda’s. Doorgaans rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per m². De oppervlakte van een standaard veranda is ongeveer 6 bij 3,5 meter (21 m²). Uitgaande van deze oppervlakte gaat het om een investering van €13.650,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m². 

  veranda laten plaatsen
  veranda laten plaatsen

  Geniet van het buitenleven met een veranda op maat

  Je kunt niet alleen voor een luxe houten veranda op maat bij ons terecht. We verzorgen ook complete tuinrenovaties. Wil jij deze zomer nog meer genieten, ontspannen en tot rust komen in je eigen tuin? We helpen je graag met de plaatsing van een luxe veranda op maat. Wil je meer weten over de kosten hiervan? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Of plan een gratis quickscan in om de mogelijkheden voor jouw tuin te ontdekken.

  Nog in de zomer van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2024
  0%
  9.3
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  Uitstekende uitvoering van het project De plaatsing van een carport met berging is uitstekend verlopen. De deskundigheid van Van Rijn komt naar voren in de kwaliteit van zowel bouw als [...]
  - Raamsdonksveer
  Fantastische tuin met zwembad. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van onze tuin is de communicatie goed, prettig, persoonlijk verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen [...]
  - Tilburg
  147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848


    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite