Tuinontwerp laten maken door een hovenier

Ben je op zoek naar een partij waar je zowel het tuinontwerp als de aanleg van jouw tuin kan laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons familiebedrijf staat klaar om je te helpen. We hebben genoeg ideeën en inspiratie om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Maar misschien heb je al wel helemaal in gedachten wat je wilt hebben. Ook dan staan we graag voor je klaar. 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Klik hieronder om je aan te melden voor een gratis 3D Quickscan!

Wij realiseren droomtuinen

Tuinontwerp laten maken: zo doen we dat!

Allereerst willen we graag meer te weten komen over jouw wensen. Want jouw ideeën en inspiratie, gecombineerd met onze kennis en ervaring, vormen de tuin van jouw dromen. En wat voor stijl wil je graag terugzien in je nieuwe tuin? Ga je voor modern, Mediterraans of toch iets minimalistisch? De keuze is aan jou!

Wanneer we een goed idee hebben van jouw behoeften, is het tijd om aan de slag te gaan met het maken van een 3D ontwerp. Dit zet al je ideeën echt in perspectief en geeft je een gevoel voor je nieuwe tuin. Want daar draait het natuurlijk allemaal om: je thuis voelen in je nieuwe tuin.

Inspiratie nodig? Kijk gerust op onze LinkedIn pagina.

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Tuinontwerpen waar we trots op zijn:

Maatwerk tuinontwerp laten maken

Wil je een zwembad met overkapping in de tuin? Of droom je van een tuin met terras en veel groen? We begrijpen dat de ideale droomtuin er voor iedereen anders uitziet. Daarom geloven we in maatwerkoplossingen. Compleet aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wat je ook zoekt, wij hebben de juiste vakmensen in huis voor jouw tuinrenovatie. Denk daarbij aan hoveniers, elektriciens en ontwerpers. Zo weten we zeker dat we ook jouw tuinproject tot een succes kunnen maken.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Wat kost het om een tuinontwerp te laten maken?

  De kosten van het laten maken van een tuinontwerp in combinatie met aanleg hangen natuurlijk enorm af van de definitie van een droomtuin. Zie je een groot zwembad met buitendouche voor je? Of droom je van een leuke zithoek aan een zwemvijver. De grootte, complexiteit en de keuze van het materiaal hebben allemaal invloed op de kosten van je tuinproject. 

  Daarom betrekken we je tijdens het ontwerp van de tuin bij de mogelijke kosten. Want jouw budget en wensen zijn leidend. Binnen je budget bespreken we een aantal mogelijke uitvoeringen van je tuin. Op die manier houd jij altijd de controle over de kosten. En dat voorkomt dat je later tegen vervelende verrassingen aanloopt.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite