Tuinarchitect en aanleg onder één dak

Ben je op zoek naar een tuinarchitect voor het ontwerpen en aanleggen van jouw droomtuin? Wij realiseren prachtige tuinen die voldoen aan jouw dromen en wensen. We nemen het hele traject van je over, waardoor jij je nergens druk om hoeft te maken. Ga voor het ultieme tuingevoel. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van de mooiste tuinen, beloven we ook van jouw tuinproject iets bijzonders te maken. Dat mag je natuurlijk verwachten als tuinarchitectuur en tuinaanleg samenkomen. Nieuwsgierig naar de opties voor jouw tuin? Plan dan onze gratis quickscan!

Tuinarchitect in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Van een strakke stadstuin met een modern zwembad tot een gezellige landelijke tuin vol groen. Iedereen heeft zo zijn dromen. Wij bieden al je tuinwensen onder één dak aan. Dat betekent dat jij maar met één partij hoeft te overleggen tijdens het gehele traject. Van de ontwerpfase tot de realisatiefase dus. Een vast aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Daardoor weet je altijd bij wie je terecht kunt en is snel schakelen de normaalste zaak van de wereld. Zo hoort het.

Tuinontwerp laten maken. Tuin laten aanleggen
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Projecten waar we trots op zijn

Ook voor maatwerk houten overkappingen kun je bij ons terecht

Heb je het beeld van je droomtuin al helemaal in je hoofd? Fantastisch! Wij staan te springen om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Maar misschien weet je nog niet helemaal zeker wat je wilt. Ook dan staan we voor je klaar. Dankzij onze ruime ervaring met álle soorten tuinen zitten we boordevol creatieve en realistische ideeën. Die delen we uiteraard graag met je. Jouw ideeën gecombineerd met onze kennis en ervaring is een gouden combinatie voor jouw droomtuin. Zo werken we samen aan de ideale tuin die precies past bij jouw wensen en behoeften. Het resultaat? Een prachtig 3D tuinontwerp.

Tuin laten aanleggen
Tuin laten aanleggen

Tuinontwerp én aanleg door een tuinarchitect

Nu we het ontwerp hebben, gaan we echt aan de slag! Dromen is fijn, maar het wordt pas echt geweldig als die dromen werkelijkheid worden. We houden van duidelijke communicatie, snelle interactie en een eerlijk advies. Zo blijf je altijd goed op de hoogte en weet je waar je aan toe bent. Klaar om de handen uit de mouwen te steken en jouw tuinwensen te realiseren!

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Ervaar de kwaliteit en expertise van een tuinarchitect

  Kies je voor een moderne tuin met een relaxte zithoek en een gezellige open haard? Of zie je liever een natuurlijke tuin met een zwemvijver en een terras waar je lekker kunt zonnen? Als je precies weet wat je wilt, ben je vast niet in voor iets standaards. Wij begrijpen het als massaproductie niet bij jou past. We worden er enthousiast van zelfs! We gaan altijd voor een tuinrenovatie op maat. Vertel ons meer over jouw ideeën en wat jou inspireert voor jouw ideale tuin. Dan kun je de rest aan ons overlaten! Samen bouwen we aan een tuin die precies aansluit bij jouw stijl en wensen. Dan komt tuinarchitectuur en tuinaanleg écht samen.

  Tuin laten aanleggen

  Wat besteden onze klanten gemiddeld aan de tuinaanleg door een tuinarchitect?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

  Tuinaanleg; kosten van tuin laten aanleggen
  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite