Wil jij familie en vrienden een unieke verblijfplaats bieden in eigen tuin? Een luxe gastenverblijf is dé oplossing. Een fijne avond wordt een heerlijk weekend, jouw naasten hebben de luxe om nog even lekker te ontspannen en er is ruimte om te overnachten. De gastverblijven van Van Rijn Tuinoplossingen zijn volledig gericht op een gastvrij onthaal. Daarnaast kan een gastverblijf ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Doe de gratis Tuin Quickscan en wij voorzien je van een vrijblijvend eerste advies.

Waarom een (houten) gastenverblijf laten bouwen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Door een gastenverblijf te laten plaatsen, creëer je een perfecte buitenruimte voor je naasten. Wonen jouw familie en vrienden niet in de buurt, maar wil je toch meer tijd met elkaar doorbrengen? Een gastenverblijf is bij uitstek geschikt voor bovenstaand scenario. Wil je jouw ouders ruimte bieden om in te trekken? Een gastenverblijf biedt de benodigde ruimte. Wij verzorgen een gastenverblijf met de juiste isolatie en verwarming, zodat iedereen het hele jaar geniet van fijne temperaturen. Door te kiezen voor Van Rijn Tuinoplossingen, kies je voor een ervaren partner die weet wat er wordt gevraagd bij het bouwen van een luxe gastenverblijf.

Kies voor onze authentieke bouwwijze

Onze (houten) gastenverblijven worden vervaardigd uit traditionele houtverbindingen, zoals zwaluwstaarten en pen-en-gatverbindingen. Dat wordt gedaan om het gebruik van schroeven zo veel mogelijk te vermijden. Daardoor blijft de luxe look van het verblijf behouden. Al onze tuingebouwen worden gemaakt op basis van computergestuurde precisie en met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het dak wordt bedekt met Bitumen door een gecertificeerde dakbedekker. Liever een dak met pannen of riet? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast verzorgen wij de dakisolatie om condens en schimmelvorming te voorkomen. Uiteraard helpen wij je ook met wand- en vloerisolatie.

Jouw gastenverblijf tot op de millimeter nauwkeurig

Bij Van Rijn Tuinoplossingen is ieder gastenverblijf écht uniek. Wij verkopen geen standaardmodellen. Alle ramen, deuren, verlichting en de complete maatvoering is volledig naar eigen wens samen te stellen. Ons oog voor detail en de secure afwerking zorgt er voor dat alles tot op de millimeter nauwkeurig wordt gerealiseerd. Wil je de rest van de tuin ook meenemen in het plan? Dat is uiteraard mogelijk. Wij zorgen voor een plan waarbij het luxe gastenverblijf is geïntegreerd in het geheel van de tuin.

Projecten waar we trots op zijn

Onze werkwijze

Als professionele tuinaannemer hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met verschillende tuinprojecten. We werken samen met een team van betrouwbare specialisten. Wij hebben alle disciplines in huis om in jouw tuinwensen te voorzien. Voor de start van het traject wordt er één contactpersoon aangesteld. Wij dragen de eindverantwoordelijkheid en de communicatie is snel, eerlijk en direct. Dat is wel zo prettig.

Extra opties en mogelijkheden

Wil je jouw gasten van nog meer luxe voorzien? Kies dan voor enkele aantrekkelijke opties. Onderstaand zie je een overzicht van een aantal mogelijkheden. Heb je andere wensen? We bespreken graag alle opties in een persoonlijk gesprek.

Het gastenverblijf voorzien van directe toegang tot sanitaire voorzieningen? Denk aan een toiletgroep of de aanleg van een complete badkamer. Jouw gasten kunnen onder de douche stappen om fris bij het diner aan te sluiten. Of samen heerlijk kokkerellen aan het keukenblok? Het is allemaal mogelijk!

Optioneel verzorgen wij een stabiele ondergrond. Voorkom verzakking en laat een stevige fundering aanleggen.

De toegang tot elektra of internet mag niet ontbreken. Van Rijn Tuinoplossingen beschikt over de kennis en kunde om het gastenverblijf compleet met elektra en internetaansluiting op te leveren.

Wat kost een (houten) gastenverblijf?

Onze klanten betalen ongeveer €850,- per vierkante meter voor een gastenverblijf. In de praktijk kan dit bedrag afwijken. Bovenstaande indicatie is gebaseerd op de hoge isolatiewaarde, afwerking en onze luxe materiaalkeuze. Het bedrag van €850,- per m2 is voor de kale houtbouw. Dit is exclusief funderingsvloer, elektra en verlichting.

Jouw budget en plannen

Voordat we beginnen met de bouw van een gastenverblijf, doorlopen we verschillende fases. Allereerst nemen we telefonisch de wensen en eisen door. Wij vinden het belangrijk om in een vroeg stadium het budget te bespreken. Doorgaans is de bouw van een gastenverblijf een flinke investering. Op basis van jouw budget geven wij direct aan wat er mogelijk is. Onnodige verrassingen worden op deze manier voorkomen. Na de inventarisatie werken we het plan uit, samen met een gedetailleerde offerte. Tot slot gaan we over tot de ontwikkelfase waarbij we veel waarde hechte aan een secure afwerking, goed service en nazorg.

Neem vandaag nog contact op!

Ben jij benieuwd naar de exacte kosten van een tuinkantoor in jouw tuin of wil je graag weten wat er mogelijk is met jouw budget? Neem dan contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Wij gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast is Van Rijn Tuinoplossing ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties of de aanleg van een nieuwbouwtuin.

Vóór de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met mei 2023
0%
9.2
Zeer kundig en perfect resultaat. Wij raden jullie ten zeerste aan Bij ons moest er een aanbouw aan een bestaande berging worden gezet. Volgens een aantal bedrijven was dit onmogelijk er kon alleen een compleet nieuwe [...]
- Van Gent
Vakwerk! De keuze voor Van Rijn voor onze tuinrenovatie is de juiste gebleken. Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen op papier te zetten en [...]
- Zoetermeer
Een heel mooi resultaat geworden, waar we erg van kunnen genieten ! Wij hebben vorig jaar besloten om onze voor- en achtertuin eens goed aan te laten pakken, zodat we hier nog lang van kunnen genieten. En [...]
- Galder
Tuinrenovatie zonder kopzorgen We waren er vroeg bij. Na een lange aanloop van bijna een jaar is onze 18 jaar oude tuin nu daadwerkelijk gerenoveerd. Wij hadden wensen en [...]
- Oisterwijk
Werk conform afspraken goed en tijdig gemaakt. Onze tuin laten renoveren door Van Rijn Tuinoplossingen. Ze werken met heldere eerste prijsindicatie om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vervolgens wordt prijs definitief vastgesteld op [...]
- Best
124 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Plan nu jouw Tuin Quickscan

Jouw tuinproject uitbesteden? Plan dan nu jouw vrijblijvende Tuin Quickscan in!


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.