Complete tuininrichting 

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor de complete inrichting van jouw (nieuwe) tuin? Heb je zelf geen tijd, inspiratie of groene vingers? Geen zorgen! We ondersteunen je tijdens het hele proces. Van de eerste ideeën aan de tekentafel, tot de inrichting van de tuin van je dromen. Daarbij garanderen we je heldere communicatie vanuit één vast aanspreekpunt. Zo kunnen we snel schakelen en weet je altijd waar je aan toe bent.

Heb je behoefte aan advies of wil je inspiratie opdoen? Neem dan vrijblijvend contact op of plan een gratis Quickscan in.

Waarom complete tuininrichting bij één partij?

Heb je net je woning verbouwd en wil je de tuin ook gelijk aanpakken? Of zijn je woonwensen veranderd door bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding? Het is dan prettig om een tuinaannemer te betrekken die jouw totaalplaatje aan wensen precies weet door te vertalen naar een droomtuin.

Hoe die tuin eruit ziet bepaal je helemaal zelf. Wil je een strakke stadstuin met loungehoek en een geïntegreerd lichtplan? Of zit je straks lekker in het zonnetje in je eigen tuin met verwarmd zwembad en terras? Jouw ideeën vormen de basis. Inspiratie of tips nodig? Onze kennis en ervaring delen we graag met je.

Zo komen we samen tot een fantastisch ontwerp voor de complete tuininrichting.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Complete tuininrichting
Complete tuininrichting
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Complete tuininrichting
  Complete tuininrichting

  Complete tuininrichting op basis van 3D tuinontwerp

  We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Echter voorkomen we dat het onnodig duur of over de top wordt.

  We denken graag met je mee over de aanleg en ontwerp van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg bij ons aan het juiste adres als:

  Complete tuininrichting inclusief tuingebouw

  Werk je vaak op kantoor? Of zit je om een andere reden hele dagen binnen? Dan heb je na een lange dag op het werk wel zin om even te genieten van de frisse buitenlucht. In dat geval is het een goed idee om een houten overkapping of tuingebouw in je tuin te plaatsen. Daarmee verleng je het buitenseizoen en geniet je nog langer van je tuin. Door de relatief snelle lever- en installatietijd geniet je binnen de kortste keren extra lang van het buitenleven. 

  Woon je in de stad en heb je niet zo’n grote tuin? Geen probleem! Maatwerk zit in ons DNA. We bekijken daarom graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin. Alle onderdelen worden zorgvuldig op maat gemaakt met computergestuurde machines. Zo weten we zeker dat we voor elk tuinproject een mooie houtbouw kunnen realiseren.

  Tuin laten aanleggen
  Tuin laten aanleggen

  Complete tuininrichting: Ervaar onze kwaliteit en expertise

  Heb je behoefte aan een een partij die de complete tuininrichting kan verzorgen? Kies dan voor de kwaliteit en expertise van een échte tuinaannemer. Wij helpen je graag bij je complete tuininrichting. En daar hebben we onze unieke formule voor. Voor het creëren van een droomtuin combineren we ambachtelijk vakmanschap met innovatieve technieken. Zo worden er in al onze houten tuingebouwen nog steeds oersterke houtverbindingen verwerkt. En voor het uitsnijden van houten onderdelen maken we gebruik van computergestuurde machines. Op die manier maken we al jaren kwalitatief hoogwaardige tuingebouwen die precies voldoen aan jouw wensen.

  Complete tuininrichting
  Wat kost een complete tuininrichting?

  Investeren in een nieuwe tuin is een dure grap. Het is dan ook belangrijk om vooraf te weten waar je aan toe bent. Daarom nemen we eerst de tijd om de kosten van je nieuwe tuin in kaart te brengen. Tijdens het ontwerpproces helpen we je bij het vinden van betaalbare oplossingen die passen binnen je budget. Samen werken we naar een plan voor de tuin van je dromen.

  Wat besteden onze klanten gemiddeld aan een complete tuininrichting?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

  Tuinaanleg; kosten van tuin laten aanleggen
  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite