Tuinaanleg in Dongen

Wil je in de zomer lekker kunnen barbecueën met vrienden en familie? Of wil je juist de mogelijkheid om je even lekker terug te trekken in de rust? Beiden mogelijk als je een tuin hebt laten aanleggen die past bij jouw specifieke wensen. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag verder bij de realisatie van jouw droomtuin. Wij zijn al 40 jaar dé partij voor tuinaanleg in de omgeving van Dongen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinaanleg in Dongen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. Wij hebben droomtuinen aangelegd in alle wijken in Dongen (Dongense Vaart, Klein Dongen, ‘s-Gravenmoer en Dongen-West). Ook zijn we actief in randgemeenten als Oosteind, Kaatsheuvel, De Moer, Steenoven en Vaart.

Tuinaanleg in Dongen; Waarom kiezen voor Van Rijn Tuinoplossingen?

Als je kiest voor Van Rijn Tuinoplossingen ben je niet alleen verzekerd van een geweldig eindresultaat; we verzorgen ook het ontwerp van je droomtuin. Wij zijn tijdens het gehele traject jouw vaste aanspreekpunt. Korte lijnen en een realistische planning. Zo komen we samen tot een uitgedacht plan voor de tuin die precies past binnen jouw wensen en budget. 

Wil je een zwembad, overkapping, veranda of carport? Wij beschikken over alle benodigde kennis en expertise van luxe, complexe of juist onderhoudsvrije tuinprojecten. Zo creëren we de tuin die aan al jouw wensen voldoet.

Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen bij de realisatie van je droomtuin? Wil je jouw ideeën voor een tuinaanleg in Dongen met ons delen? Vraag dan direct hieronder een vrijblijvende offerte op. Of bekijk onze LinkedIn pagina voor meer inspiratie.

tuinaanleg compleet Tilburg
tuinaanleg en ontwerp Tilburg

Tuinaanleg in Dongen, onze aanpak

Om ervoor te zorgen dat de realisatie van jouw tuinaanleg in Dongen een gegarandeerd succes wordt, werken we met een aantal fases. Na het eerste contact vragen we je om foto’s op te sturen van je huidige tuin. Uiteraard kun je ook al je wensen aangeven of foto’s van tuinen die je mooi vindt meesturen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor je nieuwe tuin.

Daarna overleggen we telefonisch ons eerste advies waarbij je ook een prijsindicatie ontvangt. Op die manier krijg je direct een beter inzicht in de haalbaarheid van je plannen.

Vervolgens komen we graag bij je langs om inspiratie te delen en een haalbaar plan op te stellen. Hieruit volgt de gedetailleerde offerte die geheel vrijblijvend is. Als je akkoord bent starten we direct met het plannen van de werkzaamheden. Zo werken we samen aan de realisatie van de tuin uit je dromen!

Kies voor kwaliteit en ervaring

Kies je voor Van Rijn Tuinoplossingen, dan kies je voor een betrouwbare partner met veel ervaring in tuinaanleg in de omgeving van Dongen. Met oog voor detail en een passie voor tuinen verzorgen we de tuin die perfect aansluit bij je wensen en voorkeuren. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo geniet je binnen de kortste keren weer optimaal van je tuin.

hovenier tuinaanleg Tilburg
In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met november 2024
0%
9.3
Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
- Helvoirt
Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
- Breda
Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
- Oisterwijk
Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
- BOXTEL
Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
- Goirle
150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite