Tuinaanleg in Boxtel

Tuinaanleg in de omgeving van Boxtel; wij hebben er jarenlang ervaring mee. De tuin is de ideale plek om in de zomer lekker tot rust te komen. Maar de tuin is ook dé plek om gezellig met je vrienden en familie te genieten van elkaar. Bij dit soort geluksmomenten hoort natuurlijk een tuin bij die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hoe die ideale tuin er ook uitziet, we helpen je graag!

Heb je een strakke stadstuin of een landelijke bostuin? Wil je een zwembad of toch iets meer groen in je tuin? We begrijpen dat iedere tuin anders is. Ons team van vakkundige hoveniers heeft meer dan 40 jaar ervaring in de meest luxe en complexe tuinrenovaties. We weten daarom wel raad met elke soort tuinaanleg in Boxtel.

Weten wat we voor jouw tuin kunnen betekenen? Of wil je gewoon ideeën delen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op. Wij hebben tuinen mogen aanleggen in verschillende woonwijken in Boxtel; Centrum, Oost, Noord, Munsel-Selissen en Lennisheuvel. Ook in de randgemeenten van Boxtel zijn wij actief. Denk aan Liempde, Esch, Haaren, Sint-Michielsgestel en Schijndel. Wij helpen je graag met tuinaanleg in al deze gemeenten.

 

Geluksmomenten creëren in je eigen tuin

Waarom kiezen voor tuinontwerp en tuinaanleg in Boxtel?

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt vaak meer kijken dan je denkt. Naast de daadwerkelijke realisatie heb je een goed ontwerp en een gedegen plan van aanpak nodig. Om de aanleg van je nieuwe tuin soepel te laten verlopen staan we je daarom bij tijdens het hele traject. Zo ben je zeker van één vast aanspreekpunt, een realistische planning en een eerlijk advies. Dit alles van een tuinaannemer met meer dan 40 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. 

Wil je alvast even sparren over je plannen voor een tuinaanleg in Boxtel? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

tuinaanleg compleet Eindhoven
tuinaanleg en ontwerp Eindhoven

Haalbaar én betaalbaar

Tijdens het gehele aanlegtraject willen we jou als klant ontzorgen. We werken met verschillende fases. Zo maken we ook jouw tuinproject tot een succes!

Na het eerste contact sturen we je een digitale brochure. Graag ontvangen we dan een aantal foto’s van je huidige tuin. Zo krijgen we direct een beter beeld van je situatie. We denken namelijk graag met je mee bij het ontwerp en de vormgeving van je nieuwe tuin.

Kort daarna bespreken we ons eerste advies en ontvang je direct een prijsindicatie. Zo weet je meteen of je plannen voor een tuinaanleg in Boxtel haalbaar zijn binnen je budget en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. En dat is wel zo fijn!

Na het bespreken van de prijsindicatie en het eerste advies komen we graag bij je langs om inspiratie en ideeën uit te wisselen en een definitief plan op te stellen. Als je hier akkoord mee gaat starten we zo snel mogelijk met het plannen van de werkzaamheden. Zo werken we samen aan de realisatie van je droomtuin.

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk gerust eens onze LinkedIn pagina.

Ervaar het gemak en kies voor kwaliteit

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige partij voor je tuinaanleg in Boxtel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar lang gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Met veel oog voor detail en een grote passie voor tuinen hebben we al veel mensen blij mogen maken met een tuinrenovatie.

Wil je weten hoe we ook jouw droomtuin kunnen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op om gratis een vrijblijvende offerte te ontvangen.

hovenier tuinaanleg Eindhoven
In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met november 2024
0%
9.3
Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
- Breda
Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
- Oisterwijk
Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
- BOXTEL
Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
- Goirle
Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
- Winssen
149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite