Jouw luxe tuin van A tot Z geregeld

Dé tuinaannemer voor exclusieve tuinen

Wil jij je tuin naar een hoger niveau tillen en een echte droomtuin creëren? Een mooi ingerichte tuin die voldoet aan al je wensen? Exclusieve tuinen bieden veel voordelen en het gewenste woongeluk. Wij houden ervan! 

Ultiem woongenot is een schitterend begrip. Maar de invulling ervan verschilt per persoon. De een droomt van een natuurlijke tuin met zwemvijver. De ander wil een moderne mediterrane tuin met zwembad en terrasoverkapping. 

Welke stijl past het beste bij jou? Ga je voor een klassieke, mediterrane of misschien wel een Japanse tuin? Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen voor een oplossing die precies past bij jouw persoonlijke wensen. Neem voor meer inspiratie gerust een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Tuinontwerp laten maken. Tuin laten aanleggen
Luxe tuinen

Volledige ontzorging en maatwerk exclusieve tuinen

Ga je voor een gedeeltelijke renovatie zoals het plaatsen van een zwembad, een luxe tuinhuis of maatwerk overkapping? Of kan de complete tuin een upgrade gebruiken? 

Wat de grootte van je tuinproject ook is, er komt meestal meer bij kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Beplanting, bestrating, water, verlichting, beveiliging en grondwerk. Maar denk ook aan het budget en de planning. 

Door te beginnen met een gedegen 3D ontwerp weet je van tevoren wat je te wachten staat en kom je later niet voor
verrassingen te staan.

Wij gaan voor volledige ontzorging tijdens jouw tuinproject. We verzekeren je daarbij een vast aanspreekpunt tijdens het hele proces. Ga je voor een klassieke tuin met symmetrische indeling? Of droom je van een Mediterrane tuin met grind en terracotta tegels? 

Luxe tuinen ontwerpen
Tuin laten aanleggen
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €22.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Zwembad tuin inbouw
  Complete tuinaanleg

  Unieke combinatie tussen technische vakkennis en creativiteit

  Jij zoekt een luxe tuinoplossing die exact voldoet aan al je wensen en behoeften. Daarnaast wil je dat je nieuwe tuin esthetisch klopt en tevens gebruiksvriendelijk is. 

  Om dat voor elkaar te krijgen combineren we technische vakkennis met eindeloze creativiteit. De creativiteit is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw wensen en behoeften vertaald kunnen worden naar een praktisch en haalbaar ontwerp.

  Bij Van Rijn Tuinoplossingen werkt ontwerper en mede-eigenaar Chris van Rijn (32) dagelijks aan dit soort vraagstukken. Hoe ziet jouw droomtuin eruit? En wat is je budget? Met de unieke visie en ervaring van Chris kom je samen tot een haalbaar ontwerp voor de luxe en exclusieve tuin van je dromen.

  Zodra de basis van je nieuwe tuin is vastgelegd is het tijd voor de daadwerkelijke realisatie. De ontwerpfase vloeit over in de realisatiefase. Juist daarom is de combinatie met de technische vakkennis van onschatbare waarde. Bij Van Rijn Tuinoplossingen is mede-eigenaar Sisco van Rijn (59) al jaren verantwoordelijk voor de vlekkeloze uitvoering van de renovaties van exclusieve tuinen. 

  Exclusieve tuinen: een zwembad of zeevijver

  Tuininrichting met zwembad of zwemvijver compleet door ons geregeldWil je een zwembad of zwemvijver in je tuin plaatsen? Denk dan niet alleen na over de grootte en locatie. Maar ook de materiaalkeuze vraagt aandacht. Een uitstekende optie hiervoor is HDPE (High Density Polyethyleen). Deze duurzame kunststof is erg sterk en flexibel waardoor het uitermate geschikt is voor de bouw van een zwembad. Ga je voor een zwembad met strakke en moderne look? Of kies je voor een natuurlijke zwemvijver? Wij helpen je graag met advies over je exclusieve tuin met zwembad of zwemvijver.

  kwaliteitsstandaard tuinen

  Ervaar ultiem buitenleven met onze luxe houtbouw

  Wil je langer genieten van je tuin? Dan is het een goed idee om een op maat gemaakt tuingebouw te laten plaatsen. Deze houten constructies zoals een overkapping of tuinhuis zijn ideaal voor alle soorten exclusieve tuinen. We hebben al veel tuingebouwen mogen plaatsen. Op een warme zomerdag kun je hier lekker overdekt loungen. Maar ook als het buiten regent zit je in een houten tuingebouw lekker droog. Met een houten tuingebouw haal je meer uit het buitenleven en geniet je optimaal in jouw exclusieve tuin.

  Vakmanschap en innovatie

  Voor de bouw van de houten tuingebouwen werken we samen met onze partner in houtbouw. Deze maakt gebruik van authentieke houtverbindingen zoals zwaluwstaarten en pen-en-gat verbindingen die al jarenlang een oersterke reputatie hebben. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Zo worden de houten onderdelen met computergestuurde precisie uitgesneden. Op die manier ben je verzekerd van een houten tuingebouw dat exact volgens het ontwerp aansluit op je ontwerp en wensen. En met zorgvuldig uitgesneden onderdelen in combinatie met vakmanschap en ervaring is de plaatsing van je tuingebouw zo gebeurd.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite