Een zwemvijver wordt tegenwoordig steeds vaker verkozen boven een regulier zwembad. Niet alleen heeft de zwemvijver doorgaans een luxe uitstraling, de vijver wordt ook makkelijker geïntegreerd in de tuin. Match de zwemvijver met de stijl van de omgeving en creëer een prachtig geheel. Perfect om écht te genieten. Heerlijk op een zomeravond aan de rand van de vijver relaxen terwijl er een flesje wijn wordt opengetrokken. Een zwemvijver biedt meer luxe dan men verwacht.

Van Rijn Tuinoplossingen is gespecialiseerd in het realiseren van het ultieme woongenot. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in diverse tuinprojecten. Wij houden ons daarin ook bezig met de aanleg van een (luxe) zwemvijver. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe de gratis Tuin Quickscan en wij gaan graag voor jou aan de slag.

Waarom een zwemvijver laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Reken jij op hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke service, expertise en passie? Dan ben je bij Van Rijn Tuinoplossingen aan het juiste adres. Wij dragen als tuinaannemer de volledige zorg over jouw tuinproject. We zijn hoofdverantwoordelijk en nemen de leiding, uiteraard altijd in overleg. Wil jij een zwemvijver laten aanleggen terwijl je heerlijk achteroverleunt? Dan zijn wij de juiste partij. Laat die stijlvolle zwemvijver realiseren en geniet binnenkort van ongekende luxe.

placeholder
placeholder
Volledig op maat

Wij staan voor vakwerk op maat. In de praktijk betekent dit dat wij geen standaard zwemvijvers opleveren. Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de extreme nauwkeurigheid wordt verwerkt. Heb je specifieke wensen of eisen? Van Rijn Tuinoplossingen luistert en is altijd bereid om mee te denken. Alles wordt volledig op jouw wensen afgestemd. Daarom is iedere zwemvijver ook daadwerkelijk uniek. De maatvoering, opstelling en de detailafwerking bepalen we samen. Ook in de keuze voor de locatie en uitstraling van de vijver ben je volledig vrij. Zo krijg je echt een vijver die naadloos aansluit bij je persoonlijke smaak en de stijl van de tuin. Desgewenst geven wij ook passend advies voor het omliggend groen, samen creëren we een zwemvijver die opgaat in de omgeving   

Optioneel gaat onze ontwerper voor je aan de slag met een 3D-ontwerp. Nieuwsgierig naar onze eerdere projecten? Klik op onderstaande foto’s en ontdek verschillende luxe zwemvijvers.

Projecten waar we trots op zijn
Verschillende opties en extra’s

Eventueel breiden we de zwemvijver uit met verschillende opties en extra’s. Bekijk onderstaand overzicht voor een beter beeld van de mogelijkheden. Andere wensen? Wij zijn altijd bereid om mee te denken.

Wil jij ook in de late uurtjes genieten van een heerlijke duik? Dan mag sfeervolle verlichting niet ontbreken. Creëer meer sfeer in de tuin met luxe lichtspots. Van Rijn Tuinoplossingen denkt mee over de verschillende mogelijkheden. 

Wij denken graag verder en vooruit. Een zwemvijver is doorgaans een subtiel bassin dat aansluit bij de rest van de tuin. Wil jij de stijl van de tuin doortrekken naar de zwemvijver? Het is ook mogelijk om de directe omgeving van de zwemvijver te voorzien van prachtige planten en andere gewassen.

Wij rekenen doorgaans een bedrag van €…,- per m² voor het skelet van de zwemvijver. De kosten voor elektra, verlichting, sloopwerkzaamheden en andere opties voorafgaand aan de bouw zijn niet inbegrepen. Ook voor extra’s zoals de aankleding en eventuele planten worden kosten in rekening gebracht. Bij een zwemvijver met een standaardafmeting van 6 bij 3 meter inclusief elektra en verlichting moet je denken aan een investering van ongeveer €…,-. 

placeholder
Wat kost de aanleg van een zwemvijver?

Wij rekenen doorgaans een bedrag van €…,- per m² voor het skelet van de zwemvijver. De kosten voor elektra, verlichting, sloopwerkzaamheden en andere opties voorafgaand aan de bouw zijn niet inbegrepen. Ook voor extra’s zoals de aankleding en eventuele planten worden kosten in rekening gebracht. Bij een zwemvijver met een standaardafmeting van 6 bij 3 meter inclusief elektra en verlichting moet je denken aan een investering van ongeveer €…,-. 

Wat is jouw budget?

Wij vinden het belangrijk om in een vroeg stadium het budget te bespreken. Zo komen we het best tot een haalbaar en betaalbaar plan. In de beginfase delen we telefonisch een vrijblijvend advies. Wij geven dan direct aan wat financieel haalbaar is en daarbij communiceren we een globale kostenindicatie. Is de indicatie interessant? Dan komen we graag bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek. We inspireren je dan met foto’s van andere projecten, meten de tuin goed op en bespreken je wensen. Daarna volgt een gedetailleerde offerte, eventueel aangevuld met een 3D ontwerp.

placeholder
placeholder

Geniet nog meer van een natuurlijke omgeving

Van Rijn Tuinoplossingen is naast de aanleg van zwemvijvers ook gespecialiseerd in complete tuinrenovaties en tuinaanleg. Benieuwd naar de mogelijke kosten en ontvang je graag een prijsindicatie? Neem dan direct contact met ons op of plan een gratis Tuin Quickscan in. Ervaar het ultieme buitenleven.

In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met juni 2023
0%
9.2
Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
- Den Haag
Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
- Berkel-Enschot
Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
- Rotterdam
Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
- Boxtel
Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
- Berkel-Enschot
130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen