Volop genieten met een luxe veranda

Een drukke dag op het werk gehad? Als je thuiskomt wil je de ruimte hebben om heerlijk tot rust te komen. Een luxe veranda helpt daarbij. Een houten veranda vormt de verbinding tussen je woning en de tuin. 

Zo zorg je ervoor dat je binnen- en buitenruimte elkaar als het ware versterken. Er is dan ook nog genoeg ruimte om optimaal te genieten van het buitenleven en tot rust te komen. Heerlijk barbecueen met je gezin, familie  of vrienden terwijl je geniet van de ondergaande zon. Of juist even lekker terugtrekken met een goed boek. 

Waar je ook naar op zoek bent, een luxe veranda biedt het ultieme thuiskom gevoel. Mogen wij voor jou aan de slag? We bespreken graag de mogelijkheden voor een luxe veranda in jouw tuin.

Een luxe veranda; puur genot!

Wil je de luxe veranda laten aansluiten op je woning of heb je een andere plek in gedachten?

Welke vloer of tegels moeten er gelegd worden? Wordt de veranda van hout? De ideale tuin ziet er voor iedereen anders uit. Dat vraagt om maatwerkoplossingen. En laat dat nu precies zijn waar we bij Van Rijn Tuinoplossingen goed in zijn. We horen graag meer over jouw ideeën en inspiratie voor de ideale tuin. In combinatie met onze kennis en ervaring bieden we het maatwerk dat nodig is voor jouw specifieke wens voor een luxe veranda. 

Maar denk ook aan bouwtechnische zaken zoals de locatie en de stand van de zon. We helpen je graag met een eerlijk en deskundig advies voor jouw droomtuin. Samen komen we tot een goed plan en realiseren we een luxe veranda op maat. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Kijk gerust op onze LinkedIn pagina voor meer inspiratie. We helpen je graag. 

veranda laten plaatsen
veranda laten plaatsen

Stapsgewijs naar jouw droomtuin en luxe veranda

Wil jij een luxe veranda laten plaatsen? Goede keuze! Er komt alleen behoorlijk wat kijken bij het aanleggen van een veranda. Denk aan een goed ontwerp, installatie en eventueel sloopwerk van een oude veranda. Het is daarom een uitstekend idee om je tuinproject uit te besteden aan een ervaren partij. 

Wij helpen je graag. We begeleiden je tijdens het hele traject van A tot Z en ontzorgen je op elk gebied. Het enige wat je nog hoeft te doen is vertellen hoe je droomveranda eruit moet komen te zien. Uiteraard kunnen wij je voorzien van inspiratie en tips, gebaseerd op 40 jaar ervaring

Laat je luxe veranda verzorgen via Van Rijn Tuinoplossingen

Als je een luxe veranda laat plaatsen wil je natuurlijk dat die er precies zo uitziet als in het ontwerp. En je moet er niet aan denken dat de veranda tijdens de installatie niet blijkt te passen in je tuin. Daarom werken we in onze werkplaats met computergestuurde machines. 

Door deze uiterst precieze machines fabriceren we de losse onderdelen van een veranda tot op de millimeter nauwkeurig. Met alle passende onderdelen op zak weten we ook zeker dat we de veranda snel af kunnen monteren. In veel gevallen is een plaatsing al binnen één of twee dagen afgerond. Zo kun je binnen no-time weer optimaal genieten van de rust en ruimte van je tuin.

veranda laten plaatsen

Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Extra opties en mogelijkheden voor jouw luxe veranda

  Er zijn vanzelfsprekend veranda’s in verschillende prijsklassen te verkrijgen. We plaatsen enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige luxe houten veranda’s. Daarbij zijn er ook verschillende extra’s mogelijk. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden:

  Betonfundering

  Een goede fundering onder je (beton)vloer is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de kans op verzakking vermijden. Waar nodig zijn wij in staat om de grond onder de veranda te onderheiden. In combinatie met de betonvloer is alle kans op verzakking verdwenen. Wij creëren een stijlvol en betrouwbaar geheel. 

  Robuust balkhout

  Wij vinden het belangrijk dat jij de komende tientallen jaren geniet van de veranda. Daarbij is kwalitatief hoogwaardig materiaal van groot belang. Daarom kiezen wij voor Douglas- of eikenhout als standaard voor onze veranda’s.

  Bitumen dakbedekking en dakisolatie

  Wij werken met ervaren dakdekkers. Zij zijn gespecialiseerd in het waterdicht maken van jouw veranda en dat is wel zo prettig. Wij gebruiken Bitumen omdat dit in vergelijking met EPDM dakbedekking langer meegaat. Dakisolatie wordt altijd aangeboden om condens- en schimmelvorming te voorkomen.

  Wat kost het plaatsen van een luxe houten veranda?

  Wil jij graag een luxe veranda en ben je benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van veranda’s. Doorgaans rekenen wij een bedrag van ongeveer €650,- per m². De oppervlakte van een standaard veranda is ongeveer 6 bij 3,5 meter (21 m²). Uitgaande van deze oppervlakte gaat het om een investering van €13.650,-. De kosten voor een vloer, elektra en verlichting zijn niet in deze prijsopgave meegenomen. Is een luxere afwerking gewenst? Dan heeft dit invloed op de prijs per m². 

  veranda laten plaatsen
  veranda laten plaatsen

  Geniet van het ultieme buitenleven en laat een luxe veranda plaatsen

  Het plaatsen van een luxe veranda biedt tal van voordelen. Maar ben je van plan om je complete tuin een makeover te geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen namelijk ook complete tuinrenovaties. Wil jij binnenkort weer genieten van je buitenruimte? Kies dan voor Van Rijn Tuinoplossingen.

  Nog in de zomer van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juli 2024
  0%
  9.3
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  Uitstekende uitvoering van het project De plaatsing van een carport met berging is uitstekend verlopen. De deskundigheid van Van Rijn komt naar voren in de kwaliteit van zowel bouw als [...]
  - Raamsdonksveer
  Fantastische tuin met zwembad. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van onze tuin is de communicatie goed, prettig, persoonlijk verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen [...]
  - Tilburg
  147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848


    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite