Tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg in Breda. Wil jij een nieuwe tuin laten aanleggen in de omgeving van Breda? Een fijne leefomgeving is ontzettend belangrijk, hier kan een mooie tuin niet in ontbreken. Heerlijk na een lange werkdag even de tijd nemen en jezelf terugtrekken in jouw tuin in Breda. Dit biedt rust en geeft je de mogelijkheid om echt te genieten met familie en vrienden. Een mooie, luxe tuin helpt om jouw leefomgeving te verbeteren. Van Rijn Tuinoplossingen is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen in de omgeving van Breda. Lees snel verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Luxe tuin laten aanleggen in Breda

Als klein familiebedrijf staan we voor maatwerk. Dit maatwerk sluit perfect aan op jouw leefstijl en smaak. Wil je graag een moderne tuin met strakke lijnen of liever een tuin met een industriële look? Van Rijn Tuinoplossingen denkt graag met je mee. Wij zijn gespecialiseerd in luxe en complexe tuinprojecten. Daarbij staat een open, snelle communicatie centraal. Het hele traject wordt van begin tot eind door ons geleid. Uiteraard starten we met het bespreken van jouw wensen en behoeftes. Samen komen we tot een ontwerp wat past bij jouw budget. Tijdens het gehele traject zorgen wij voor de begeleiding en realisatie, zodat jij lekker achterover kunt leunen. Wij zijn eindverantwoordelijk en werken met één aanspreekpunt. Korte lijnen gegarandeerd en dat is wel zo prettig. Tuinaanleg in Breda; vraag een gratis offerte bij ons op!

tuinaanleg compleet Breda
tuinaanleg en ontwerp Breda

Dit kunnen wij als tuinaannemer in Breda voor jou betekenen op het gebied van tuinaanleg

Als tuinaannemer bieden wij veel verschillende opties. We werken samen met verschillende externe experts. Een greep uit onze mogelijkheden: het aanleggen van gazons en kunstgras, beplantingsborders en gemetselde plantenbakken, een zwemvijver en het uitwerken van een lichtplan. Samen bekijken we wat er mogelijk is voor jouw tuinaanleg in Breda. Het budget komt vroegtijdig aan bod, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We komen met eerlijke adviezen en stellen een realistische offerte op.

Besteed gemakkelijk je tuinaanleg in de omgeving van Breda uit

Heb je concrete plannen om een nieuwe tuin aan te laten leggen of ben je nog aan het oriënteren? Plan dan vandaag nog een gratis Tuin Quickscan in. Dit is geheel vrijblijvend. Daarbij zijn wij altijd bereikbaar om de verschillende mogelijkheden door te spreken. Wil jij in de nazomer nog genieten van een nieuwe tuin? Besteed dan je tuinaanleg in de omgeving van Breda vandaag nog uit. 

hovenier tuinaanleg Breda
In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met maart 2024
0%
9.3
Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
- Berkel-Enschot
Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
- Oisterwijk
Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
- Breda
Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
- CHAAM
Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
- Boxtel
142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite