Tuinaannemer voor jouw droomtuin

Kan jouw tuin wel wat vernieuwing gebruiken? Of is het hoog tijd voor een complete transformatie? Als ervaren tuinaannemer staan we klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. We zijn er voor je gedurende het hele project. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke tuinaanleg. Met ons als je enige aanspreekpunt.

Wat zijn je dromen? Een moderne stadstuin? Of gaat jouw voorkeur uit naar een natuurlijke tuin met zwemvijver en weelderig groen? De mogelijkheden zijn eindeloos. En met meer dan 40 jaar ervaring als hovenier in de meest luxe en uitdagende tuinprojecten, zijn we ervan overtuigd dat we ook jouw droomtuin kunnen realiseren.

Waarom een tuinaanleg door een ervaren tuinaannemer?

Ben je net verhuisd maar voelt je nieuwe tuin nog niet helemaal als de perfecte match? Of sta je aan het begin van je avontuur met een nieuwbouwhuis en zoek je nog naar de juiste tuin die daarbij past? We begrijpen maar al te goed dat dit best wat tijd en moeite kan vergen. Bovendien heeft niet iedereen groene vingers. 

Het is daarom slim om je tuinproject uit te besteden aan een doorgewinterde tuinaannemer. Wij staan klaar om je te helpen met een tof ontwerp. En uiteraard kun je ook bij ons terecht voor de volledige aanleg en finishing touch van je nieuwe tuin. Wat je wensen ook zijn, we zorgen altijd voor een oplossing die helemaal bij je past. 

Dankzij ons diverse team van specialisten zijn we ervan overtuigd dat we elk tuinproject aankunnen. Dus kom maar op! Wij staan voor je klaar met uitstekende service, topkwaliteit en betrouwbaar advies. Samen werken we aan jouw nieuwe droomtuin!

Hovenier tuinaanleg
veranda laten plaatsen
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Projecten waar we trots op zijn

  Tuinaannemer anno 2023: Een gedegen 3D tuinontwerp

  We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij bovengemiddelde kwaliteit en tegelijkertijd luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk en luxe tuinaanleg, maar voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt. We werken veel voor particulieren met een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kap-woning.

  We denken graag met je mee over de aanleg en ontwerp van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de complete tuininrichting en tuinaanleg inclusief ontwerp bij ons aan het juiste adres als:

  Ervaar de kwaliteit en expertise van een tuinaannemer

  Ben je klaar met standaardoplossingen en verlang je naar iets unieks dat helemaal aan jouw wensen voldoet? Wat dacht je van onze maatwerk houten overkappingen? We putten uit ambachtelijk vakmanschap, waarbij we nog steeds vertrouwen op oersterke houtverbindingen. Maar we maken ook gebruik van moderne technologie zoals computergestuurde machines. Op die manier werken we met uiterste precisie. En dat doen we niet zomaar. Dankzij ons ambachtelijk vakmanschap en onvermoeibare inzet leveren we maatwerk van de allerhoogste kwaliteit voor elk tuinproject.

  Hovenier tuinaanleg
  Tuin laten aanleggen

  Gun jezelf een droomtuin van een echte tuinaannemer

  Als doorgewinterde tuinaannemer hebben we al heel wat mensen gelukkig gemaakt met een tuinaanleg. We zijn dan ook altijd benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Want we streven naar maatwerk. En dat zie je terug in al onze tuinprojecten.

  In de tijd van de corona pandemie hebben velen van ons ervaren hoe het is om vanuit huis te werken. Hierdoor is de waarde van ons woongenot enorm gestegen. En dus is het hoog tijd voor een tuin waar je je ook écht thuis voelt. Deze plek dient namelijk niet alleen als een oase van rust. Maar het is ook nog eens bewezen dat meer groen in je leefomgeving je concentratie verbetert. Dit maakt thuiswerken niet alleen plezieriger, maar ook nog eens effectiever.

  Tuinaanleg en ontwerp door een tuinaannemer

  Denk je eraan om je tuin een makeover te geven? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je woondromen wilt verwezenlijken. Misschien wil je het onderhoud van je tuin eenvoudiger maken. Wellicht worden de kinderen zelfstandiger, of komt er juist een gezinsuitbreiding aan. Wat het ook is, wij helpen je graag als ervaren tuinaannemer bij het verwezenlijken van je nieuwe tuin. Zelfs als je nog niet helemaal zeker weet wat je precies wilt staan we voor je klaar. Door jouw ideeën te combineren met onze kennis en ervaring kunnen we ervoor zorgen dat je binnenkort weer geniet van een tuin waar je blij van wordt.

  Hovenier tuinaanleg
  Tuin laten aanleggen
  Wat kost een tuinaanleg door een tuinaannemer?

  Natuurlijk besluit je niet elke dag om een nieuwe tuin aan te laten leggen. En dat is begrijpelijk, want het brengt vaak kosten met zich mee. Het is dus belangrijk om van tevoren te begrijpen wat je kunt verwachten. Daarom bespreken we tijdens het eerste gesprek al wat de mogelijke kosten zijn voor je nieuwe tuin. En ook tijdens het ontwerpproces blijven we op zoek naar betaalbare oplossingen binnen je budget. Op die manier kunnen we samen een realistisch plan opstellen voor jouw droomtuin.

  Wat besteden onze klanten gemiddeld aan het laten aanleggen van een tuin?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
  - Winssen
  149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite