Tuinaanleg in Wassenaar

Een luxe tuin waar je heerlijk kunt genieten met je naasten. Een zomerse avond tot in de late uurtjes, fijn barbecueën en genieten van de prachtige tuin. Wij verwezenlijken graag jouw tuinaanleg in Wassenaar. Wil jij alle ruimte hebben om je eventjes terug te trekken? Van Rijn Tuinoplossingen gaat graag voor je aan de slag. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in luxe tuinprojecten. Heb jij specifieke wensen en betreft het een complex project? Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om een geschikte oplossing te vinden. Van Rijn Tuinoplossingen neemt graag alle zorgen uit handen. Het complete project wordt van A tot Z verzorgd. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wil je ook graag een tuin laten aanleggen in de omgeving van Wassenaar? Plan dan een gratis Tuin Quickscan in. Wij nemen vervolgens contact met je op om het eerste (vrijblijvende) advies door te spreken.

Tuinaanleg in Wassenaar, wat zijn de voordelen?

Heb je niet per definitie groene vingers? Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp of heb je simpelweg geen tijd om de tuin aan te pakken? Dan helpt Van Rijn Tuinoplossingen je graag verder. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanleggen van een tuin in de omgeving van Wassenaar. Wij helpen ook graag met het ontwerp. Dit doen we uiteraard in samenspraak met jou. Het budget komt vroegtijdig aan bod, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We komen met eerlijke adviezen en stellen een realistische offerte op. Tuinaanleg in Wassenaar? Wij brengen graag een gratis offerte uit.

tuinaanleg en ontwerp Wassenaar
tuinaanleg compleet Wassenaar

Onze manier van werken

Als tuinaannemer in Wassenaar bieden wij veel verschillende tuinoplossingen. We werken hierin samen met verschillende externe specialisten. Hierdoor kunnen wij alle disciplines voor een nieuwe, luxe tuin aanbieden. Een greep uit onze mogelijkheden: het aanleggen van gazons en kunstgras, beplantingsborders en gemetselde plantenbakken, een zwemvijver en het uitwerken van een lichtplan. Samen bekijken we wat er wenselijk en haalbaar is voor jouw tuin in Wassenaar. Tijdens het gehele traject zorgen wij voor de begeleiding en realisatie, zodat jij lekker achterover kunt leunen. Wij zijn eindverantwoordelijk en werken met één aanspreekpunt. Korte lijnen gegarandeerd en dat is wel zo prettig.

Dé tuinoplossing op maat

Wil jij graag een tuinaannemer die oog heeft voor detail? Bij Van Rijn Tuinoplossingen staat kwaliteit en een secure afwerking centraal. Wij nemen graag de leiding zodat jij heerlijk kunt ontspannen terwijl jouw droomtuin in Wassenaar wordt aangelegd. Wij werken met veel passie en gevoel voor nauwkeurigheid aan jouw tuin. Dit resulteert uiteindelijk in een tuin die perfect aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort optimaal geniet in de tuin.

tuinarchitect Wassenaar exclusieve tuinen
In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met maart 2024
0%
9.3
Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
- Berkel-Enschot
Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
- Oisterwijk
Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
- Breda
Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
- CHAAM
Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
- Boxtel
142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite