Tuinaanleg in Veldhoven

Ben jij op zoek naar een ervaren partij voor de aanleg van jouw nieuwe tuin? Een tuin waar je lekker kunt genieten met vrienden en familie? Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Veldhoven.

Wij kunnen de volledige aanleg van je nieuwe tuin verzorgen, inclusief een 3D tuinontwerp. Met 40 jaar ervaring op het gebied van luxe en complexe tuinprojecten hebben we alle benodigde kennis en expertise in huis om jouw droomtuin te realiseren.

Wil jij een tuin laten aanleggen in de omgeving van Veldhoven? Neem dan nu contact met ons op en vraag een gratis offerte op. Wij leggen tuinen aan in alle woonwijken in Veldhoven; Cobbeek, De Polders, d’Ekker, Heikant, Meerveldhoven, Zeelst, Zonderwijk, Oerle, Veldhoven-Dorp, ’t Look en Zilverackers. 

Tuinaanleg in Veldhoven; Waarom kiezen voor Van Rijn Tuinoplossingen?

Onze service gaat verder dan alleen het aanleggen van jouw tuin. Wij helpen je bij het ontwerpen van de tuin. We zorgen voor een goed uitgedacht plan dat aansluit bij jouw wensen en budget. Wij zijn het enige aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, realistische plannen en een eerlijk advies.

Woon jij in de omgeving van Veldhoven en wil je een nieuwe tuin laten aanleggen? Vraag dan een gratis offerte bij ons op. Je kunt ook bij ons terecht voor tuinaanleg in de dorpen rondom Veldhoven. Denk aan Eersel, Knegsel, Waalre, Aalst, Geldrop en Nuenen.

tuinaanleg compleet Tilburg
tuinaanleg en ontwerp Tilburg

Tuinaanleg in Veldhoven, onze aanpak

We werken met verschillende fases om van jouw tuinproject een succes te maken. Na het eerste contact sturen we je een digitale brochure en vragen we je om foto’s van je huidige tuin op te sturen. Zo krijgen we een beeld van de situatie en de mogelijkheden.

Vervolgens bespreken we telefonisch ons eerste advies en ontvang je direct een prijsindicatie. Zo weet je meteen of jouw plannen haalbaar zijn binnen jouw budget.

Na het bespreken van de prijsindicatie komen we bij je langs om inspiratie te delen en een haalbaar plan op te stellen. De offerte die hieruit volgt is vrijblijvend en gedetailleerd. Als je akkoord gaat, starten we met het plannen van de werkzaamheden. We gaan jouw droomtuin realiseren!

Kies voor kwaliteit en ervaring

Kies voor Van Rijn Tuinoplossingen als je op zoek bent naar kwaliteit en ervaring in tuinaanleg in de omgeving van Veldhoven. Wij zijn gepassioneerd en hebben oog voor detail. Dit resulteert in een tuin die volledig aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis offerte te ontvangen.

hovenier tuinaanleg Tilburg
Nog in de nazomer genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met juli 2023
0%
9.3
Beloften nagekomen. Met name het contact met Sisco en zijn hulptroepen zijn ver boven gemiddeld. Steeds was inspraak mogelijk, werden er oplossingen gecreëerd voor onverwachte vraagstukken, ook [...]
- Eindhoven
Prettig en Prachtig! Van Rijn Tuinoplossingen is een warm en kwalitatief hoogstaand familiebedrijf. De communicatie met Chris en later Sisco is altijd prettig en open geweest. Chris heeft [...]
- Alphen aan den Rijn
Professioneel, persoonlijk, prachtig eindresultaat Vanaf het eerste moment is het contact met Van Rijn erg prettig geweest. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden tijdens een kop koffie met [...]
- 's Hertogenbosch
Prachtige tuin! Van Rijn Tuinoplossingen heeft voor ons een prachtige tuin gerealiseerd met een origineel ontwerp, mooie materialen, planten en prachtige bomen. Samen met Chris de bestrating, [...]
- Eindhoven, Noord-brabant
Goede service en hoge kwaliteit De service was echt heel goed en jullie nemen alle zorgen en planning uit handen: je wordt compleet ontzorgd. Jullie kwaliteit en dienstverlening is van [...]
- Geldrop
136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite