Tuinaanleg in Veldhoven

Ben jij op zoek naar een ervaren partij voor de aanleg van jouw nieuwe tuin? Een tuin waar je lekker kunt genieten met vrienden en familie? Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Veldhoven.

Wij kunnen de volledige aanleg van je nieuwe tuin verzorgen, inclusief een 3D tuinontwerp. Met 40 jaar ervaring op het gebied van luxe en complexe tuinprojecten hebben we alle benodigde kennis en expertise in huis om jouw droomtuin te realiseren.

Wil jij een tuin laten aanleggen in de omgeving van Veldhoven? Neem dan nu contact met ons op en vraag een gratis offerte op. Wij leggen tuinen aan in alle woonwijken in Veldhoven; Cobbeek, De Polders, d’Ekker, Heikant, Meerveldhoven, Zeelst, Zonderwijk, Oerle, Veldhoven-Dorp, ’t Look en Zilverackers. 

Tuinaanleg in Veldhoven; Waarom kiezen voor Van Rijn Tuinoplossingen?

Onze service gaat verder dan alleen het aanleggen van jouw tuin. Wij helpen je bij het ontwerpen van de tuin. We zorgen voor een goed uitgedacht plan dat aansluit bij jouw wensen en budget. Wij zijn het enige aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, realistische plannen en een eerlijk advies. Voor meer informatie over onze unieke werkwijze kun je altijd onze LinkedIn pagina bekijken.

Woon jij in de omgeving van Veldhoven en wil je een nieuwe tuin laten aanleggen? Vraag dan een gratis offerte bij ons op. Je kunt ook bij ons terecht voor tuinaanleg in de dorpen rondom Veldhoven. Denk aan Eersel, Knegsel, Waalre, Aalst, Geldrop en Nuenen.

tuinaanleg compleet Tilburg
tuinaanleg en ontwerp Tilburg

Tuinaanleg in Veldhoven, onze aanpak

We werken met verschillende fases om van jouw tuinproject een succes te maken. Na het eerste contact sturen we je een digitale brochure en vragen we je om foto’s van je huidige tuin op te sturen. Zo krijgen we een beeld van de situatie en de mogelijkheden.

Vervolgens bespreken we telefonisch ons eerste advies en ontvang je direct een prijsindicatie. Zo weet je meteen of jouw plannen haalbaar zijn binnen jouw budget.

Na het bespreken van de prijsindicatie komen we bij je langs om inspiratie te delen en een haalbaar plan op te stellen. De offerte die hieruit volgt is vrijblijvend en gedetailleerd. Als je akkoord gaat, starten we met het plannen van de werkzaamheden. We gaan jouw droomtuin realiseren!

Kies voor kwaliteit en ervaring

Kies voor Van Rijn Tuinoplossingen als je op zoek bent naar kwaliteit en ervaring in tuinaanleg in de omgeving van Veldhoven. Wij zijn gepassioneerd en hebben oog voor detail. Dit resulteert in een tuin die volledig aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis offerte te ontvangen.

hovenier tuinaanleg Tilburg
Nog in de zomer van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met juli 2024
0%
9.3
Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
- BOXTEL
Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
- Goirle
Fantastisch We hebben een tuinkamer aan ons huis laten ontwerpen en zetten door van Rijn en zijn er ontzettend blij mee. Hele fijne communicatie, er wordt [...]
- Winssen
Uitstekende uitvoering van het project De plaatsing van een carport met berging is uitstekend verlopen. De deskundigheid van Van Rijn komt naar voren in de kwaliteit van zowel bouw als [...]
- Raamsdonksveer
Fantastische tuin met zwembad. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van onze tuin is de communicatie goed, prettig, persoonlijk verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen [...]
- Tilburg
147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848


    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite