Een mooie landelijke tuin laten aanleggen?

Wil jij nog meer genieten van de rust en vrijheid in je eigen landelijke tuin? Wil jij graag het eeuwige vakantiegevoel? Laat dan een landelijke tuin aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen. Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat mensen de drukte van de stad willen vermijden. Heerlijk in een landelijke omgeving wonen is dan vaak de droom. Het is mogelijk om de landelijke sferen naar jouw tuin te halen. Wij helpen je graag verder. Ondertussen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met complexe en grote tuinprojecten. Het ontwerpen van een (grote) landelijke tuin is voor ons bekend terrein. Mogen wij ook voor jou aan de slag of ben je nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? Vraag een gratis offerte op, wij gaan voor je aan de slag!

Waarom een landelijke tuin laten aanleggen door Van Rijn Tuinoplossingen?

Een landelijke tuin heeft vaak een rustgevend effect en is uiterst geschikt om tot ontspanning te komen. Droom jij van een landelijke tuin, maar heb je geen zin, tijd of inspiratie om de tuin aan te pakken? Besteed je landelijke tuinaanleg dan aan ons uit. Als professionele tuinaannemer regelen wij het tuinproject van A tot Z. Samen met een betrouwbaar team van externe specialisten, hebben we alle disciplines in huis om van al jouw tuinwensen werkelijkheid te maken.

landelijke vijver tuin Van Rijn Tuinoplossingen
landelijke strakke tuin laten aanleggen

De verschillende kenmerken van een landelijke tuin

Iedere tuin is uniek, maar iedere tuinstijl heeft zijn eigen unieke, herkenbare kenmerken. Bij een landelijke tuin zijn er enkele elementen die vaak terugkomen om een bepaalde sfeer te creëren. De rode draad hierin is vaak het gebruik van natuurlijke materialen. Deze worden op elkaar afgestemd zodat het een compleet geheel vormt. Het combineren van natuurlijke materialen zorgt voor een rustgevend effect. Jouw tuin wordt als het ware een verlengstuk van de natuur.

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis offerte opvragen

Jouw tuinproject uitbesteden? Vraag dan nu een gratis offerte op.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Aangenaam, één van ons beiden neemt contact met je op

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Rustgevend en natuurlijk

  Heb jij een grote tuin grenzend aan een natuurlijke omgeving, bijvoorbeeld een wei of een bos? Dan is de tuin erg geschikt voor een landelijke stijl. Heb jij juist een kleinere tuin, maar wil je ook graag een landelijke sfeer? Met onze ervaring en expertise gaan we graag aan de slag om jouw droomtuin te realiseren.

  landelijke tuin ontwerp Eindhoven Van Rijn Tuinoplossingen
  tuinarchitect landelijke tuin Van Rijn Tuinoplossingen

  Vraag een gratis offerte op!

  Bij Van Rijn Tuinoplossingen vinden we het ontzettend belangrijk om het budget voor jouw tuin vooraf vast te stellen. Aan de hand van dit budget en de bijbehorende wensen, stellen we gezamenlijk een tuinontwerp op. Op deze manier kom je niet onnodig voor onaangename verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de kosten of wil je een exacte prijsberekening ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag een gratis offerte op!

  In de zomer van 2023 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met juni 2023
  0%
  9.2
  Prettige ontzorging voor en na Bijzonder fijne ervaring gehad bij deze toch best grote tuinverbouwing. Ik schrijf dit overigens terwijl ik in mijn nieuwe tuinhuis zit. Prettige communicatie en doorpakken [...]
  - Den Haag
  Kwaliteit & duidelijk. Goede communicatie. Flexibel. Kundig. Kortom: waar voor je geld.
  - Berkel-Enschot
  Van eerste contact tot oplevering perfect! De vijf sterren zijn dik verdiend. Vanaf het eerste contact liep alles prima. Zeer vriendelijk, altijd vlot reageren op mails, appjes. En duidelijk was ook [...]
  - Rotterdam
  Metuinmorfose ! Een heel goede ervaring met Van Rijn die ons heeft geholpen om van onze oude achtertuin een mooie en fijne plek te maken waar we [...]
  - Boxtel
  Complete ontzorging van A tot Z Grote overkapping aan het huis laten plaatsen. Zonder problemen. Communicatie tussen van Rijn externe partij (elektricien niet via van Rijn) en dakdekker zijn goed verlopen. [...]
  - Berkel-Enschot
  130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    Gratis offerte opvragen