Tuinaanleg in Eindhoven

Tuinaanleg in de omgeving van Eindhoven; dat is waar wij goed in zijn! Een comfortabele leefomgeving bevordert het welzijn van de mens. Daar geloven wij bij Van Rijn Tuinoplossingen heilig in. Deze gedachte zit ook altijd in ons hoofd als wij met passie aan de slag gaan om een nieuwe tuin aan te leggen. Wil jij graag een nieuwe luxe tuin laten aanleggen in de omgeving van Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als klein familiebedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het uitwerken van luxe totaaloplossingen voor verschillende tuinen. Wil jij bewust genieten van al het moois dat een nieuwe tuin te bieden heeft? Laat je inspireren en verrassen door de ideeën van onze ontwerpers.

Waarom kiezen voor tuinontwerp en tuinaanleg in Eindhoven?

Als tuinaannemer in Eindhoven zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de aanleg, maar ook de inrichting. Het tuinontwerp staat centraal en vanuit die opzet zorgen wij dat de aanleg volledig op maat wordt uitgevoerd. Uiteraard is het belangrijk dat jouw smaak en voorkeuren terugkomen in het uiteindelijke resultaat. Van Rijn Tuinoplossingen draagt in deze dus ook de eindverantwoordelijkheid en is het vaste aanspreekpunt.

tuinaanleg compleet Eindhoven
tuinaanleg en ontwerp Eindhoven

Haalbaar én betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat jouw budget in een vroegtijdig stadium wordt vastgesteld. Jouw budget is namelijk leidend voor de uiteindelijke plannen. We geven eerlijke adviezen en werken met realistische offertes. Zo vorkomen we onnodige en onaangename verrassingen later in het traject. Het uiteindelijke doel: een luxe tuin voor een realistische prijs. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele partner met gevoel voor kwaliteit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in praktische, onderhoudsarme tuinoplossingen. Wil jij graag een nieuwe tuin laten aanleggen in Eindhoven of omgeving? Neem dan direct contact met ons op.

Tuinaanleg Eindhoven: ervaar het gemak en kies voor kwaliteit

Heb je niet de tijd of inspiratie om zelfstandig een nieuwe tuin aan te leggen? Of wil je liever het complete project uitbesteden aan een professional? Wij nemen graag de volledige klus van A tot Z uit handen. In samenwerking met onze externe experts creëren wij een droomtuin waar jij heerlijk kunt relaxen en ontspannen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ben je nog aan het oriënteren? Plan een gratis Tuin Quickscan in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een eerste advies.

hovenier tuinaanleg Eindhoven
In het voorjaar van 2024 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
Zo vol zitten we tot en met maart 2024
0%
9.3
Van Rijn heeft mijn wens gerealiseerd Van Rijn heeft een berging op maat gebouwd aan mijn bestaande woning. Dit is zeer professioneel gedaan. De berging sluit mooi aan op de [...]
- Berkel-Enschot
Uitstekend bedrijf Van Rijn plaatste een overkapping in onze tuin, renoveerde de oprit naar de garage en zorgde voor meer groen. Het ontwerp en de uitvoering verliepen [...]
- Oisterwijk
Helemaal goed! Hele leuke, behulpzame mensen die echt met je meedenken. Erg persoonlijk dat ook erg fijn is. Een mooi all in package voor alle wensen in [...]
- Breda
Goede service en communicatie Zeer goede ervaring met Van Rijn Tuinoplossingen, heldere communicatie en advies, alles op tijd geleverd en aangelegd met een prachtig resultaat, Aan te raden!
- CHAAM
Al onze tuinwensen zijn vertaald in een prachtig en goed afgewerkt resultaat. Vanaf het begin is actief met ons meegedacht over hoe onze wensen m.b.t. een complete tuinrenovatie te vertalen naar een mooi resultaat. Waar nodig werden [...]
- Boxtel
142 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite