Tuinaanleg van het hoogste niveau! 

Wil jij jouw tuin laten renoveren tot droomtuin? Wij helpen je graag met jouw tuinproject. Wij zijn een Brabants familiebedrijf en al 40 jaar gespecialiseerd in tuinaanleg.  Bij ons vind je alles onder één dak. Van het moderne 3D ontwerp tot de uiteindelijke aanleg. 

We zetten jouw ideeën om naar een schitterend ontwerp en maken van dit ontwerp vervolgens jouw droomtuin. Je kunt ook bij ons terecht voor houten tuingebouwen,  maatwerk houten overkappingen, veranda’s en buitenzwembaden. 

Tuinaanleg via ons: service en kwaliteit!

Ben je net verhuisd en wil je de tuin onder handen laten nemen? Of heb je net een nieuw huis laten bouwen en zoek je daar een passende nieuwbouwtuin bij? 

Wij begrijpen het als je geen tijd, zin of inspiratie hebt om hier zelf mee aan de slag te gaan. Bovendien heeft niet iedereen de vaardigheden om een tuin zelf aan te leggen. Kies  voor het gemak van een ervaren tuinaannemer. 

We delen graag onze kennis en inspiratie met je om zo samen tot een ontwerp van je nieuwe tuin te komen. Of je nou een zwembad met terras of overkapping met loungehoek wilt laten realiseren, wij bieden altijd maatwerk. En met een breed team aan specialisten weten we zeker dat we al jouw tuinwensen kunnen realiseren.

Tuinaanleg
veranda laten plaatsen
Van Rijn Tuinoplossingen in beeld

Onze mannen aan het werk

Projecten waar we trots op zijn

Voor ieder die kwaliteit in plaats van low-budget zoekt

Gratis Tuin Quickscan plannen

Wil je jouw tuinproject uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu jouw gratis Quickscan. Wij bieden oplossingen vanaf €12.500,-. Wij werken o.a. in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


  Jouw tuinproject uitbesteden?

  Hoi, kennismaken?!

  "We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget."

  Zo werkt het

  1. Je ontvangt onze handige digitale brochure en we vragen je enkele foto’s van je tuin te sturen.
  2. We bellen voor een eerste advies en een prijsindicatie. Zo weet je direct of jouw plannen bij je portemonnee passen.
  3. We plannen een afspraak bij jou op locatie. We inspireren je en komen tot een haalbaar en betaalbaar plan.
  4. Je ontvangt een vrijblijvende en gespecificeerde offerte. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in.
  5. Jij hoeft niks te doen, als ‘tuinaannemer’ regelen wij álles! Na afronding kun je gaan genieten van jouw eigen paradijs!

  Tuinaanleg
  tuin laten renoveren ontwerp en aanleg Tilburg

  Tuinaanleg op basis van 3D tuinontwerp

  We zijn er voor iedereen die wil investeren in woongenot en daarbij kwaliteit en luxe zoekt. Wij realiseren maatwerk tuinen, en voorkomen dat het onnodig duur of over de top wordt.

  We denken graag met je mee over het ontwerp en de tuinaanleg van jouw nieuwe droomtuin. Je bent voor de tuinaanleg bij ons aan het juiste adres als:

  Hoogwaardige tuinaanleg met onze luxe houtbouw

  Na een drukke dag op het werk is het tijd om thuis even lekker te ontspannen. En waar kun je dat in de zomer nou beter doen dan in je eigen tuin? Daarom is het een goed idee om een houten tuingebouw te laten plaatsen. Hier zit je op een zomeravond nog tot laat met vrienden of familie. En ook als het buiten regent zit je hier lekker droog. Zo ervaar je het echte thuiskomgevoel waar je aan toe bent. Ben je benieuwd hoe een luxe tuingebouw er in jouw tuin eruitziet? Vraag dan een Gratis Quickscan aan.

  Tuin laten aanleggen
  Tuin laten aanleggen

  Tuinaanleg: Ervaar onze kwaliteit en expertise

  Neem jij geen genoegen met een standaard tuinaanleg? Ga jij alleen voor maatwerk dat voldoet aan al je wensen? Onze uitstekende kwaliteit komt voort uit ambachtelijk vakmanschap en computergestuurde nauwkeurigheid. Zo maken we nog steeds gebruik van authentieke houtverbindingen. En de onderdelen worden met behulp van geautomatiseerde processen gecreëerd. En niet zonder resultaat! Ons vakmanschap is in elk houten tuingebouw zichtbaar.

  Tuinaanleg: Gun jezelf een droomtuin!

  Al 40 jaar lang levert ons familiebedrijf maatwerk. En dat zie je terug in alles wat we maken. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete renovatie van je tuin. Met een persoonlijke aanpak, snelle communicatie en korte lijnen maken we ook jouw tuinproject tot een succes.

  Door de corona-pandemie zaten we met zijn allen vaak noodgedwongen thuis. In die tijd hebben we allemaal meegemaakt hoe belangrijk woongenot voor ons is. Daar hoort een prachtige tuin bij. Dit is niet alleen de plek waar je kunt ontspannen en mensen kunt ontmoeten. Door jezelf te omringen met veel groen bevorder je je concentratie waardoor je jezelf beter kunt focussen. Thuiswerken wordt door een nieuwe tuin dus ook een pretje.

  Tuinaanleg
  Tuin laten aanleggen

  Tuinaanleg door échte specialisten!

  Heb je net een nieuwbouwhuis laten bouwen? Om het plaatje compleet te maken wil je natuurlijk ook een luxe tuin die hier goed op aansluit. Maar richting het einde van de verbouwing wordt er vaak op kosten bespaard. Geen zorgen! Wij houden van betaalbare plannen. En dus werken we altijd binnen jouw budget. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan. We horen daarbij graag meer over jouw ideeën en inspiratie voor jouw tuinaanleg. En we geven je graag een vrijblijvend en passend advies. We leggen veel strakke en moderne tuinen aan. Maar ook andere stijlen zoals landelijk, Mediterraans of natuurlijk zijn voor ons geen probleem.

  Tuinaanleg, wat zijn de kosten?

  Tuinaanleg is bij ons altijd maatwerk. Om je toch een idee van de kosten te geven, laten we zien wat onze klanten gemiddeld besteden.

  Dit gaven anderen uit:

  Kleine tuinen: €18.500,- tot €25.000,-

  Middelgrote tuinen: €25.000,- tot €45.000,-

  Grote tuinen: €45.000,- tot €75.000,-

  De kosten van tuinaanleg en de kosten van onze maatwerk houten tuingebouwen worden altijd gebaseerd op jouw wensen en eisen. Wil je een beter beeld van de mogelijke kosten voor jouw tuin? Voor een exacte prijsberekening kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen en een Gratis Quickscan plannen.

  Tuinaanleg; kosten van tuin laten aanleggen
  In het voorjaar van 2025 genieten? Besteed je tuinproject dan nu uit!
  Zo vol zitten we tot en met november 2024
  0%
  9.3
  Heel tevreden! Flexibel, deskundig en betrouwbaar. Heel fijn om alles met van Rijn te kunnen regelen. Van ontwerp tot en met uitvoering. Onze tuin is er flink van opgeknapt. Als de [...]
  - Helvoirt
  Ervaren hoveniers met smaak Chris dacht goed mee met de plannen die wij hadden en maakte het ontwerp af zoals wij zelf niet hadden kunnen doen. Sisco zocht daar [...]
  - Breda
  Uitstekend! Onze ervaring met Van Rijn is zeer goed. Er wordt veel tijd besteed aan het begrijpen van de wensen van de klant, er wordt een [...]
  - Oisterwijk
  Zeer tevreden Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd zijn we uitgekomen bij van Rijn Tuinoplossingen. Kennismaking met Chris was erg prettig. Voor onze patiotuin heeft Chris een [...]
  - BOXTEL
  Betrouwbaar en kwaliteit Vanaf het eerste contact met Chris klikte het al direct. Snelle reacties en heldere communicatie. Al snel na de eerste contactmomenten zijn we gezamenlijk begonnen [...]
  - Goirle
  150 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

  Download onze gratis INSPIRATIEGIDS!

  We helpen je graag verder! Samen komen we tot een doordacht plan, volledig naar jouw wens en binnen je budget.

   previewdownload-thuiscursus-tuinontwerpen-1200x848

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite