In het kort

  • Type project: complete renovatie achtertuin
  • Maatvoering tuin: ca. 63 m²
  • Uitvoeringsperiode: voorjaar 2022
  • Locatie: Tilburg Centrum

* De prijs per m² wordt sterk beïnvloed door de oppervlakte van de tuin. Een grote tuin is in absolute zin duurder, maar bij gelijke luxe als in een kleinere tuin per m² juist goedkoper. Je leest meer over onze prijsstelling in deze blog.

Met een creatieve blik en een toereikend budget kun je van een relatief kleine stadstuin echt wat moois maken! Voor deze klant, wonend in een jaren ’30 woning in het centrum van Tilburg, hebben we een moderne loungetuin ontworpen en ontwikkeld. Wil je jouw tuin ook laten renoveren of je nieuwbouwtuin laten aanleggen? We denken graag me je mee en helpen je als Tuinaannemer met het gehele project. Neem gerust eens contact op voor vrijblijvend advies en een prijsopgave.

Een aantal klantwensen op een rijtje:

"Van ontwerp en materiaalkeuze tot planning, aanleg en oplevering uitstekend geholpen en geïnformeerd. Ook de nazorg is top."

Ontwerp

Veel gebruiksruimte ervaren in een kleine stadstuin en tóch omgeven zijn door groen, kan dat eigenlijk wel? Met dit creatieve ontwerp laten we zien dat je op een slimme manier toch twee terrassen, voor een eettafel en loungeset in de tuin kunt integreren en tegelijkertijd ruimte houdt voor beplanting. De twee terrassen, uitgevoerd in mooie keramische tegels, hebben we met elkaar verbonden door middel van een verhoogd vlonderpad. Daarvoor gebruikten we hoogwaardige massieve composiet vlonderdekdelen. Op een klein terrasje is plek voor de barbecue.

De houten sierpergola’s, verhoogde houten borderbak en de plantenbakken van hout en Cortenstaal geven de tuin wat meer body, waardoor deze ruimtelijker en gezelliger oogt. Gek eigenlijk, dat de ruimte groter lijkt als je deze op een slimme manier voller zet met spullen. Maar zo werkt het echt! De tuin werd verder voorzien van een nieuwe tuinpoort met klinkerpad, elektra en sfeerverlichting.

Materiaalkeuzes

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite