composiet-vlonder-loungeterras-loungeset-vlaanderen-brecht-1200x900

Waarom voor een vlonder in je tuin kiezen?

Een vlonder in de tuin, is dat iets voor jou? In deze blog ontdek je waarom vlonders zo populair zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Ben je daarna enthousiast geraakt over het laten plaatsen van een vlonder? Bekijk dan ook onze blogs over houtsoorten voor een vlonder, composiet vlonders, en de kosten van een vlonder eens.

Lees verder
moderne-loungetuin-strijen-loungehoek-overkapping-800x600

Waarom composiet vlonders zo populair zijn

In deze blog ontdek je wat een composiet vlonder is en wat de voordelen zijn ten opzichte van een houten vlonder. Met composiet ervaar je het beste van twee werelden: de natuurlijke look van hout en de producteigenschappen van kunststof. Ontdek snel of het bij je past!

Lees verder
vlonder-houtsoorten-hardhout-padouk-massaranduba-ipe-cumaru-800x600

Welke houtsoort kies je voor je vlonderplanken?

Heb je nog niet besloten welke uitstraling je vlonder precies moet krijgen en je nog niet verdiept in welke materiaaleigenschappen passen bij jouw wensen? Dan is deze blog handig voor jou. We vertellen je over de voor- en nadelen en uitstraling van verschillende houtsoorten waarin je je vlonderplanken kunt kiezen. Ook ontdek je de mogelijkheden van composiet vlonders, daarmee ervaar je de voordelen van kunststof en geniet je tóch van de natuurlijke uitstraling van hout.

Lees verder
composiet-vlonder-nootbruin-verhoogd-1

Wat kost het laten plaatsen van een vlonder?

Met een vlonder creëer je in jouw tuin een exclusieve loungesetting. Zo’n vlonder is een prachtige eyecather, maar komt ook met een prijskaartje. Wil je water wat een vlonder kost? Dan is deze blog handig voor jou. We vertellen je wat invloed heeft op de prijs en wat anderen doorgaans uitgeven aan onze vlonders.

Lees verder
exclusieve-achtertuin-turnhout-vlaanderen-1-1024x768

Waar moet je op letten als je een vlonder koopt?

Een vlonder koop je misschien maar één keer in je leven, dus het is begrijpelijk niet alles opties voor jou voor de hand liggen. Met deze blog helpen we je een eindje op weg om de juiste keuzes te maken. Waar moet je precies op letten als je een professional zoekt voor de bouw van je vlonder? Ontdek het snel! Wil je een vrijblijvend advies of heb je concrete plannen waar we je bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite